Pepino777 Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 Nevím jak se to povedlo, ale konina se dotočila a zmizelo to, místo toho naskočila hláška, že úložiště iphonu je zaplněné...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 před 6 minutami, Pepino777 napsal: Nevím jak se to povedlo, ale konina se dotočila a zmizelo to, místo toho naskočila hláška, že úložiště iphonu je zaplněné...... Tak jak sis to nechtic nekde zapnul tak sis to ted zase vypnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 5. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2020 Prosím o radu - IP 6 - upozornění na příchozí SMS. Jak dojde SMS, u všech kontaktů se ozve správné zvukové upozornění, kromě jednoho. Kontroloval jsem všechna nastavení a tento kontakt se od ostatních nijak neliší. V čem může být ještě zrada? Už se s tím morduju měsíc. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 5. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2020 @Klokan Zkus zkontrolovat Blacklist, jestli k dotyčnému nemáš v kontaktech "Zvuk SMS" nějaký jiný než "Výchozí" a jestli od něj ty zprávy nechodí nějakým nestandardním protokolem (Teams, MMS?). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 5. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2020 @Radek124 V nastavení kontaktu mám "Zvuk SMS VÝCHOZÍ" stejně jako u ostatních. Zprávy chodí jako "Textová zpráva", o jiných protokolech tam není zmínka. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubo.cz Odesláno 5. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2020 Myslím, že máš pro daný kontakt vypnutá upozornění.Rozklikni jméno kontaktu přímo v konverzaci, zvol položku informace a na další obrazovce zkontroluj volbu Skrýt upozornění. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 5. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2020 Prosím, co znamená rozkliknout "přímo v konverzaci"? Sorry, jsem trubka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 5. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2020 Jupí, už to vidím, měl jsem zaškrtnuté "skrýt upozornění". Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubo.cz Odesláno 5. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2020 Fajn. Není zač Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 6. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2020 Prosim prosim mam problem. Kdyz nekomu volam a chci dat hovor na reproduktor, vyskoci mi tam volby "iphone""Reproduktor""Macbook" ale macbook je vypnuty zahrabany buh vi kde, jde ta volba nejak odstranit?Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 6. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2020 Před hodinou, Pepino777 napsal: Prosim prosim mam problem. Kdyz nekomu volam a chci dat hovor na reproduktor, vyskoci mi tam volby "iphone" "Reproduktor" "Macbook" ale macbook je vypnuty zahrabany buh vi kde, jde ta volba nejak odstranit? Sent from my iPhone using Tapatalk Me to dela kdyz jsou ipody venku z krabicky a ne v usich coz dava smysl jak by rekl Petr Mara Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 Nastavení/Telefon/Na ostatních zařízeních - a tam odznačit "nechtěné" a nebo to vypnout kompletně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 Radku to mam prave vypnute. Proto me prekvapuje, ze mi to telefon nabizi Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 Prosím vás jakou máte zkušenost s reklamací iPhone? Máti si koupila iPhone v Datartu a potřebuje ho reklamovat. Telefon po pár týdnech odmítá otvírat některé aplikace a weby a strašně se u toho zahřeje. Reset do továrního nastavení pomohl na pár týdnů, ale zase to dělá totéž. Chtěl jsem využít tu roční záruku přímo od Applu, ale na podpoře mi řekli ať nevymejšlím a zanesu to do Datartu (nebo do Vídně do Apple storu, když v Česku není). Mám ale trošku strach z řešení typu "závada se neprojevila", páč to by mě z obchodu asi vynesli v poutech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 Za me ideal natocit si na video co tel dela pokud to jde aby se mel clovek cim ohnat kdyz to nebudou chtit uznat. No a pak dupat pokud je to par tydnu tak by jsi teoreticky mel mit narok na novej tel nebo vraceni penez.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 Prosím, u apple watch 3 funguje monitoring tepu spolehlivě? Ukládá se někam do mobilu historie třeba za noc? Děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 před 4 hodinami, Pepino777 napsal: Radku to mam prave vypnute. Proto me prekvapuje, ze mi to telefon nabizi Sent from my iPhone using Tapatalk Tak problem vyresen, prekvapive stacilo vypnout a zapnout telefon to bandi: podle me by se data mela ukladat normalne do aplikace "zdravi" stejne jako se ukladaj data o tom kolik jsi nachodil kroku atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 My jsme reklamovali dceřin iPhone 6s 2x. Jednou v Datartu do 14ti dnů a dostali jsme zpět peníze. Podruhé to bylo v Electrworldu. Tam ho vzali na servis a po týdnu reklamaci vyřídili novým kusem. Od té doby je klid.Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 Známej mi nabídl novej zafóliovanej SE2 red 128Gb, jen k němu není krabice, jen nabíječka. Já a nikdo v mém okolí tuto nabídku nevzalo, tak se zeptám zde. Cena 10.890Kč včetně pošty. Přístroj je nový a po aktivaci rok v záruce. Nabídka jen do dneška, v 21:00 píšu, že nemám zájem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriku23 Odesláno 26. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2020 Ahoj, mám dotaz, řešil někdo otevírání fotek po přenosu do PC mě to windows nechce otevřít, co jsem na rychlo zjistil tak se to ukládá v nějakém novém formátu... Máte někdo zkušenost, případně radu jak to normálně otvírat (už mě s těma super fíčurama fakt serou)... díky Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se