aaaa Odesláno 26. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2021 Jak nejlépe do iPhonu nacpat 60 GB dat (fotky, videa)? Do novýho Samsungu jsem to přes USB-C pral asi 6 hodin (čím víc dat bylo zkopírováno, tím víc se prodlužoval čas dokončení). Takže z toho mám obavu, jak to půjde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 26. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2021 (upraveno) Nejlépe samozřejmě nijak - k čemu Ti bude zahnojit si hned zkraje půlku SSD v mobilu tunama starejch nekompatibilních sraček, které už máš stejně dávno stažené? Samozřejmě lze zdarma zkusit klasický iTunes postup po USB (tj. videa nasynchronizovat do sandboxu/složky vhodného videopřehrávače atd.), zatímco echt vymoštovaný masochista s neskrývaným zadostiučiněním kupujícího Rolexek ovocnářům vyplázne předplatné za příslušný prostor na iCloudu, aby podpořil jejich zvrácenou duhovou a BLM agendu Upraveno 26. září 2021 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaaa Odesláno 26. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2021 Ty jseš neskutečnej. Nesrozumitelná a arogantní odpověď. Proč? Vyrostlo ti ego? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 26. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2021 Vyrostlo? Jsi tu nový? před 20 minutami, aaaa napsal: Ty jseš neskutečnej. Nesrozumitelná a arogantní odpověď. Proč? Vyrostlo ti ego? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2021 Radek je píča, ale je tak nějak náš, no. Tak ho nějak tolerujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 26. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2021 Já myslím, že Ráďova odpověď je jasná, srozumitelná a nezdá se mi zde ani zvlášť arogantní. Způsobem mu vlastním pouze zhodnotil nejdostupnější možnosti pro normální ios uživatele a pro ovce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 26. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2021 Tady nejde o obsah, ale o formu a ta proste kazdymu sedet nemusi no. ¯\_(ツ)_/¯ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 26. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2021 Na blbé nápady permanentně ublížených hypochondrů jako je @aaaa nevidím důvod hledat uctivější formu odpovědi. Nicméně jde o dotaz který se tu rok co rok po nafasování nové generace opakuje, takže (i pro notorické prudiče, co se sami na kloudnou odpověď po letech nezmůžou) je výše popsáno řešení. Komu forma nesedí, možná by se neměl dožadovat uctivé péče na anonymním internetovém fóru o hodinkách, ale v krámě kde mu ten mobilní poklad za jeho prachy prodali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaaa Odesláno 27. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2021 před 7 hodinami, Radek124 napsal: Na blbé nápady permanentně ublížených hypochondrů jako je @aaaa nevidím důvod hledat uctivější formu odpovědi. Tohle vypichuju, neb to potvrzuje tvoji aroganci (rovněž viz téma koronavirus). Samozřejmě se tě už ptát na nic nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 27. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2021 před 11 hodinami, Radek124 napsal: Na blbé nápady permanentně ublížených hypochondrů jako je @aaaa nevidím důvod hledat uctivější formu odpovědi. Nicméně jde o dotaz který se tu rok co rok po nafasování nové generace opakuje, takže (i pro notorické prudiče, co se sami na kloudnou odpověď po letech nezmůžou) je výše popsáno řešení. Komu forma nesedí, možná by se neměl dožadovat uctivé péče na anonymním internetovém fóru o hodinkách, ale v krámě kde mu ten mobilní poklad za jeho prachy prodali. Vylial som kvoli Tebe kavu na klavesnicu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2021 (upraveno) Ať to oživím Zítra si jdu pro nový iPhone 13 mini, náhradu za současný iPhone SE 2gen. Líbí se mi ta kompaktnost. Uvažoval jsem chvíli koupit si moderní děla a pořídit Pro Max, ale je to fakt moc velké a nosit ho v pořád v tašce se mi fakt nechce. Ještě přemýšlím o náhradě stávajícího iPadu mini 4 za novou generaci mini. Mám to na přehrávání videoklipů a her do vlaku (hraju Samorosta a Machinarium ) a občas na hotel (krátká služebná), kde se mi nechce brát počítač. Jsem teď na vážkách jestli mám brát mini anebo mám uvažovat o Pro 11 nebo Airu. Co se mi líbí na tom novém mini tak je ta kompaktnost a váha. Dneska jsem ho měl v Alze v ruce a přišel mi strašně lehký. Bohužel jsem zapomněl vyzkoušet si ten 11 iPad. Co byste mi poradili? Upraveno 29. září 2021 uživatelem knihomol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2021 @knihomol Vyzkoušet i ten 11" iPad - a teprve pak se definitivně rozhodnout který z nich Ti bude vyhovovat líp. iPad Mini se samozřejmě líp nosí v kapse, zatímco v roli "nouzové náhrady počítače" občas bývá všecko malé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 30. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2021 (upraveno) V 26. 9. 2021 v 20:04, aaaa napsal: Ty jseš neskutečnej. Nesrozumitelná a arogantní odpověď. Proč? Vyrostlo ti ego? Možná se tě dotklo tohle : podpořil jejich zvrácenou duhovou a BLM agendu Ale obsah jsem pochopil i já a co Ti chtěl @Radek124 mezi řádky i na rovinu říci také, a to mi to moc nepálí. Tvá otázka byla blbá a odpověď zjevná a očekávaná. Upraveno 30. září 2021 uživatelem long Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaaa Odesláno 30. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2021 Tvoje reakce je samozřejmě blbá a zbytečná když nedokážeš nebo neumíš poradit. Takže proč jsi mi vlastně napsal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 30. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2021 @knihomol Pokud na tom prilezitostne i pracujes, tak rozhodne Pro. S klavesnici. Mam misto laptopu 13” Pro a nedokazu si predstavit pracovat na 11”, natoz na Minikovi. Ten je super na cteni, do vlaku atd, presne jak pises, ale na nic dalsiho. iP Mini je dobra volba, optimalizace a HW se zase posunuli a oproti 12mini uz je baterka uplne ok. Navic se zda, ze to je jeden z poslednich, ne-li uplne posledni Mini co Apple udela. Pro maji lepsi camera system, ale to u Tebe zjevne nebude uplne hlavni kriterium. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 30. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2021 Už jsem se tu jednou ptal, ale zkusím to ještě. Mám problém s hotspotem. Na iPhone XR vytvořím wifi hotspot /neomezená data/ a na ten se připojím přes NTB s win10. Všechno v pohodě, ale ntb se od toho hotspotu pořád odpojuje a já musím na XR najet do nastavení/hotspot pak na ntb do wifi sítí a pak se teprv připojit. Když nenajedu do toho nastavení v XR tak to hotspot síť ani nenajde. Když jsem doma tak mám noťas stále připojený k wifi síti, nikdy se neodpojí sám od sebe. Ale na hotspotu klidně co 10 minut, někdy vydrží dýl někdy míň. Někdo nějaký tip čím by to mohlo být? Špatný nastavení něčeho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 30. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2021 V nastavení Hotspotu je "Maximize compatibility". Mohlo by to pomoct. Občas mi to dělalo taky. Teď jsem to dlouho nezkoušel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 30. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2021 před 10 minutami, Maxmillian napsal: V nastavení Hotspotu je "Maximize compatibility". Mohlo by to pomoct. Občas mi to dělalo taky. Teď jsem to dlouho nezkoušel. Nic takového nikde nevidím hele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 30. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2021 před 10 minutami, Z. Paul napsal: Nic takového nikde nevidím hele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 30. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2021 Díky ze se mnou mas trpělivost … ale nemám to tam … iOS 14.6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se