quest987 Odesláno 20. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2013 Mám dotaz na znalce, existuje pro iphone4 nějaký program pro poznámky které budu mit zaheslované? Kdysi jsem něco takového měl pro windows v htc a bylo to dobré, že jsem tam mohl nacpat všechny svá přístupová hesla a bez hesla se to nedalo otevřít.Díky za radu.Pouzival jsem 1password http://jablecnysvet.cz/1password-dejte-sva-hesla-tam-kam-patri/
Muffik Odesláno 20. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2013 mám 1Password na iPhonu i na iPadu a celkem spokojenost
Bells Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2013 Ahoj, scháním zadní pogumovaný kryt na Macbook white 13" rok 2010 kdyby náhodou někdo o něčem věděl dejte vědět díky.
quest987 Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2013 Je tu někdo z Apple nadsencu kdo ma doma ipad miniho i ipad 4 nebo 3 generace?
patriknapr Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2013 Je tu někdo z Apple nadsencu kdo ma doma ipad miniho i ipad 4 nebo 3 generace? Copak by jsi potřeboval?
quest987 Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2013 Mas oba? Je cas vymenit stavajici ipad,,, nejak mne zacal lakat ipad mini(potom co sem tyden pouzival 7"palcovy tablet od Blackberry) do te doby jsem byl presvedcen , ze kdyz ipad tak jedine velkej 9,7" . Chci se zeptat na zkusenosti snim v realnem zivote, nejake limity ve srovnani prave s ipad 3 nebo ipad 4 . Ano displej a výkon maji lepsi, papirove hodnoty znam, ale zajimalo by mne realne zkusenosti z denniho provozu Predem diky,, pripadne do SZ at se to tu nezasira
TomAnt Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2013 Realne skusenosti, velky velmi rychlo po kupe maleho isiel prec... A dalsi bude uz len mini...
kloubik Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2013 kamaradka se vcera zeptala svoji dvoulete dcery, jak se jmenuje jeji nova panenka....dostalo se nam prekvapive odpovedi.....iPad...pokrok nezastavis Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pavča Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2013 Reálné zkušenosti (máme doma oba 9,7" i mini): pro slabší oči rozhodně velký (ale i manželka, která dobře vidí, říká, že po pár hodinách s mini jí bolí oči), pro velké ruce velký, u mini se někdy dosti těžko trefuji na minitlačítka. Na přenášení rozhodně mini.Řekl bych že mini spíše pro ženy, velký spíše pro muže.
patriknapr Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2013 No omezení... To co uděláš z malým uděláš i z velkým a opačně. Musím řict, že od té doby co jsem si pořídil mini o velkém tvrdím, že to je velké pádlo. Určitě co se pohodlnosti, váhy a držení týče tak malej vede. I co se týče přenášení je pohodlnější. A to mám přes dva metry a řekl bych velkou ruku. Né že by mi někdy nezcházel větší display, ale zatím jsem spokojen. Za sebe mohu doporučit. Ještě dodám, že ho z 99% používám na široko. Škoda jen že neumí telefonovat. Vyhodil bych iphona a používal jen miniho. Ale to už je jinej příběh. Jinak ptej se co tě zajímá.
quest987 Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2013 resim otazku vykonu, sem tam si neco zahraju tudiz behaji hry plynule nebo je to znat, ze je tam oproti vetsim verzim slabsi procesor a grafika?co cteni casopisu je v pohode plynule?videa? Dokumenty z officu a jejich citelnost hlavne tabulky v pohode? Mam takovej psychickej blok u ipadu mini, ze si v podstate kupuju zarizeni s 2 roky starejma vnitrnostma
patriknapr Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2013 Za tu dobu co ho mám (od prvního dnu kdy se tu začal prodávat) jsem se nesetkal z něčím, co by se trhalo nebo dělalo nějaký problém. Zas na druhou stranu bych ale přiznal, že hrát hry ( záleží jaké ) nebo ho používal vice pracovně ( vytvářeni tabulek atd) tak bych asi pořídil vetší verzi. A to poslední ipad 4. Za prvé jeho vnitřnosti vydrží (myslím vývojově) déle (určitě tak pět let), za druhé ten vetší display je na práci příjemnější. Já mini mám vyloženě na zábavu, myslím tím web, mail, hudba a sem tam film. Takže jak jsem psal, pokud koukáš hodně na filmy, chceš pracovat a hrát náročnější hry tak ipad4. Pokud prohlížení webu, sem tam film a hry a mail tak rozhodně mini. Poslední dobou zkouším na většinu věcí používat jen iphone5 a jde to celkem pohodlně taky))
patriknapr Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2013 Ještě bych dodal, že v rodině máme od samého začátku, ješte dovezeny s ameriky ipad 1 a většinu věcí co jsem uvedl zvladá stale taky a v pohodě.
quest987 Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2013 Prave, ze mam ipad 1 taky a ty jeho limity uz pro mne jsou vic nez znat. Vytvaret tabulky ani ne, spis jako je otevrit a prohlidnout.Prave, ze u ipad 4 vim, ze vydrzim hodne dlouho dopredu, ale u ipad mini mam trochu obavu. Pro mne by byl ideal ipad mini se strevama z velky ipad 4 , klidne s normalnim displejem retinu bych asi ozelel.
patriknapr Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2013 V tom případě počkej po prázdninách na ipad mini 2. Nebo si kup mini 1 a az trošku zestárne tak ho postup dál do rodiny a kup si nový mini)))
Jeremy Odesláno 24. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2013 (upraveno) A velkej novej iPad bude taky brzo a bude se stejným displejem o dost menší (zmizej ty černý vokraje). Takže já možná zvostanu u velkýho. I když malej s retinou taky nebude marnej.. Upraveno 24. dubna 2013 uživatelem Jeremy
F.B. Odesláno 28. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2013 Je potreba mať....Torrent klienta na MAC :-)Dlhé "windows" roky som používal výborný uTorrent.cz, a teraz by som rád niečo FREE a dobré pre MAC.Dík za radu, kluci a kľučky .-) F.
BrotHell Odesláno 28. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2013 Je potreba mať....Torrent klienta na MAC :-)Dlhé "windows" roky som používal výborný uTorrent.cz, a teraz by som rád niečo FREE a dobré pre MAC.Dík za radu, kluci a kľučky .-) F. Od počátku, co mám Maca používám Transmission a naprostá spokojenost. ale myslim, že je uTorrent i pro Maca
m.n. Odesláno 28. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2013 Já používám už asi 6 let Vuze, mohu doporučit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se