Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak muj iPhone 4,kterej je dvakrat opravenej(vymena celyho pouzdra) prestava reagovat na wi-fi.Chytne se jen tak do tri metru od wifiny.Mistni opravar rikal,ze uz o moc spravit nejde.Takze co ted,laka me 5,ale co kdyz bude na podzim predstavenej uplne novej?Jako kdyby byla jen 5S s nakejma par blbostma,tak me to neva,ale co kdyz to bude uplne naslapana novinka?Takze mam si koupit t 5 nebo to vydrzet a pockat do zimy?Bez wi-fi to je blby...

Pokud tě něco netlačí jít do iphone 5 tak zkus mrknout na Apple exchange . za nějaký peníz ti vyměněj starý za nový iphone. V Drážďanech by měla cena nějakých 150euro za iphone 4.

Lepší než kupovat někde jetý iphone na dobu přechodnou nebo utrácet za iphone 5 pokud čekáš na novější verzi

Odesláno

Aldo no to ja taky bych do ni sel,ale az za par mesicu predstavej 6,ktera bude vymakana,tak me vezou:-)Ale podle me to bude jen 5S s nakyma kravinkama navic.No tak jo,tak si ho asi skocim koupit:-)

Odesláno

a neni jedno jestli se bude jmenovat novej iphone 5S nebo iphone 6? 

Myslím, že nie. Rozdiel medzi 4 a 4S bol viac menej "kozmetický"....no rozdiel 4S a 5 už bol radikálnejši. Takže asi celkom záleží, či teraz predstavia "iba" 5S, ako medzikrok k 6...alebo to preskočia (čo nepredpokladám) a drbnú na trh rovno 6.

F.

Odesláno

ja rozdil mezi 4 a 4S vidim docela markantní máme doma oba kusy. a výkon 4S oproti je znat, a samo ze 5 je taky uplne jinde. To,že zůstal design u nich stejny je ok mě se líbí

Odesláno

Me se na 5 ce nelibi ten elox hlinik. To vymyslela nejaka jitrnica. Kdyz už byli schopni premyslet nad safirovym sklem, tak už mohli premyslet i nad na povrchovou upravou.

Odesláno z mého Z10 pomocí Tapatalk 2

Podle me je to tak-kdyz si koupis telefon za dvacku a budes se k tomu tak chovat,tak tam moc skrabancu nebude.Ostatne tvrdej to i jiny uzivatele.Pokud to pujcis na hrani detem,tak jako ja,pak je jasny,ze tam neco bude:-)

Odesláno (upraveno)

Potřebuju poradit,, proč mi nejde poslat na iphona přítelky poslat imessage.

když se podivam do nastavení zprav u ní v iphonu má tam toto

2013_+6_25_+8_+1.jpg

já mám v nastavení toto:

2013_+6_25_+8_+2.png

nevíte proč tam má jen jednu adresu pro odesílání a tou je apple id, ja tam mám 2 adresy tzn telefoní číslo a apple id.

předem díky za info.

ještě doplním , že když se podívám u ní do nastavení tak ted tam vidím "neúspěšná aktivace imessage"

Upraveno uživatelem quest987
Odesláno

Myslím, že nedávno jsem řešil ten samí problém. Všimni si, že u přítelkyně apple id čeká na aktivaci. Když si aktivuješ myslím izprávy )) tak ti přijde email kde si ho zkonfirmuješ. Kolega mel problém, že má seznam a byl problém že mu ten mail nedošel. Zavolal jsm tedy na českou podporu applu aby mi ho poslali znova. Ten mail může přijít i do spamu tak to chce hlídat.

Odesláno

Zavolej si na českou podporu která je na stránkách applu. Určitě to vyřešite. Myslím, že problém je prostě s touto aktivací .... A mail ti přišel v pohodě?

Odesláno

Poprosil bych o pomoc. Už před časem jsem řešil, jak dostat z iPodu muziku do PC a iTunes, kde jsem přeinstaloval OS. Při sychronizaci mi to zkopíruje pouze zakoupené songy, přišel bych o cca 400 ručně nahraných CD... :( Mám iTunes 10.7.021 a zakoupil jsem TuneJack. Bohužel je v angličtině a někde dělám chybu - viz hláškové okno v obrázku. Nerad bych udělal nějakou osudovou chybu, abych pak nemusel všechny CD znovu ukládat přes iTunes... Klidně v SZ, abychom neplevili - díky...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Tak sa musím chlapci pochváliť :-) pred chvíľou som tu na ostrove kúpil iPhone 4 16GB od jedného pilota, fajn týpka, ktorý tu lieta B747-400 pre Air Atlanta...pokecali sme, dal mi rýchly mini kurz a išiel po svojom. Telefón som dostal v super stave...ani škrabanček, vyzerá jak nový - chalan ho mal celú dobu v bumperi. Len ten asi vymením, lebo už dosluhuje.

Všetkým ďakujem za rady a poznámky k môjmu výberu...snáď mi iPhone bude robiť radosť  :notworthy: a možno Vás tu budem otravovať, keďže som riadna Apple-lamička  :helpsmilie: 

F.

Odesláno

jde vám chrnmg v safari na iph pres t-mobile? me ne.. bud mam BAN anebo nevim.. ted jedu pres operu. v safari mi to hlasi : neni vam povoleno navstivit toto forum..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...