Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Takže jsem tam hodil ios7 a ipad mi prostě nedovolí se přihlásit na centrum mail. Zaboha to nejde..nevíte někdo jak z toho? A ještě něco..den po instalaci ios7 se to ještě prohloubilo..najednou se ozvala tupá rána..a já na ženu copak že se to stalo...ozvalo se že nic..když mi pak podávala ipada, tak jsem zjistil, že je třísknutý a téměř rozsypaný roh, tak jsem to dneska byl na základě pojištění nahlásit a prý min. 14 dní v datartu..tak jsem musel vytáhnout nb..nevíte jak to v datartu chodí, jestli to opravují, nebo  to vymění kus za kus?

Jinak mě ten ios7 nevyhovuje..ta bílá bije do očí.

jinak jsem zjistil kolik mám spuštěných aplikací, jakmile jsem je povypínal, tak se obratem prodloužila doba výdrže..dvakrát zmáčknout button a pak uzavřít aplikace posunem nahoru..ale třeba to všichni víte..

Upraveno uživatelem tenge
Odesláno

Chtěl bych se zeptat na věc okolo RAW formátu v OSX.

Jedu na 10.6.8 a dokud jsem míval Canona 5D mark II, tak jsem jeho .CR2 (RAW fotky) prohlížel a třídil normálně v preview.

Teď mi RAW soubory z Canona 5D mark III preview na systémové úrovni nezobrazuje.

V Photoshopu mám kodek a rawy zpracovávám buď v něm, nebo v Digital Photo Professional od Canonu z obou foťáků bez problému, 

ale kdo to má v PS třídit...

Odesláno (upraveno)

2dknespl: Není k sežrání a jako fotograf bych se z toho "UI" nejspíš brzo vzteknul - ale i tak díky, teď už chápu proč jsou ikonky a grafika v iOS7 tak eklovní a proč spousta z nich musí svou nanicovatost po vzoru Windows 8 dohánět přihřátýma barviškama... :death:  

Tak nějak akceptuju trendy ke zjednodušení vnější formy ve prospěch propracovaného obsahu - ale k redesignu GUI jím navržených krabiček tohodle pána neměli nikdy pouštět, výsledek je neuchopitelná plochá nuda jak navenek, tak uvnitř  -_-

ios_7_camera.png

Omlouvám se za link na gigantický obrázek - ale určitě by si ho měl prohlídnout každý, kdo ještě tenhle "must have update" bez možnosti cesty zpět nestihl spáchat. Je to samozřejmě jenom můj soukromý názor, ale pohled na promakaný iOS 4-6 pro mě v kontrastu s odfláklou neoskinovanou textovou mazanicí v iOS7 (a úpěním několika kolegů kteří se do něj stihli nechat uvrtat) zůstává jako pochvala za to, že jsem zas jednou nebyl Free, Cool ani In...    :cool02:

ios-6-vs-ios-7_51b998abe7e58.jpg

Apropos pánové, jakou šanci tipujete na možnost sehnání 13" MBP s Retinou a Haswelem do konce roku?

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno

Perfektné porovnanie Radek, úplne to tam vidím, b_ha im, ako to dod_bali...o dôvod viac vydržať a nenechať sa tou červenou jednotkou na "Settings" zlomiťˇ. A že ma sviňa irituje  :death:

F.

Odesláno

...tak jsem prehodil kryci sklo na dcerinym iphone 3G.. musim se pochvalit. dalo to trochu prace, ale povedlo se! ma z toho ted peknou pandu - bile sklo a cerna zada :)

jinak link na zajimave vecicky a take navody na svepomocne opravy ruznych znacek mobilu http://www.ifixit.com

Odesláno (upraveno)

Zatím odolávám a aktualizaci na novej SW Iphonu5 stále ignoruji. Spíš bych potřeboval poradit nějaký pořádný odolný a voděodolný pouzdro, abych nemusel zase měnit přední rozbitou část. Chtěl bych něco do dvojky. Díky za radu...když tak.  :clap:

Upraveno uživatelem Cyril
Odesláno

Tak už mám nainstalován OS X 10.9., žádná revoluce se nekoná, ale je to zase trochu hezčí, rychlejší, iCloud klíčenka potěší, aspoň už nebudu muset používat 1Password.

Odesláno

Tak to je dobrá zpráva - po tom jak ambiciózní malé měkké Ballmerovy kravky zmršily Windows a frikulíni kolem jablečného Jonatána zase iOS, tak z dalšího systému dopraseného samoúčelnou "revolucí v GUI" už by mě asi škráblo... :/

Odesláno
  V 9. 10. 2013 v 15:54, m.n. napsal:

Nic lepšího není: http://www.alza.cz/lifeproof-cerne-d418964.htm

Myslím, že ho používá i Jarett...

Jo, mám ho taky.

Voda,prach,pády,všechno v pohodě.Jen horní a spodní části krytu ne vždy na 100% sedí na sobě,kryt je v dolní části jakoby pootevřený,na funkčnosti to nemá vliv,ale za ty prachy... Je to často vidět i na fotkách z netu.

A ještě problém byl,že tím že je telefon zavřený v tom plastového krytu tak druhá strana slyšela ozvěny asi nějaká zpětná vazba,to řešili taky přímo na stránkách LIFEPROOF.

Odesláno (upraveno)

Update na iOS 7 na iPad Mini a iPhone 4S. Poslednich par dni neposloucham nic jineho nez stezovani pritelkyne, jak vsechno chodi neuveritelne pomalu...telefon se strasne zpomalil, nekolika sekundove prodlevy pri foceni, problemy s wifi na obou zarizenich, problemy s aplikacema ktera doted chodily atd.... Jestli tohle je ten bezproblemovej stabilni Apple iOS, tak ja teda nevim.... Nejak jim to jde do kytek. 

Upraveno uživatelem kloubik
Odesláno

2kloubik: Jak to napsat a zbytečně neurazit? Příspěvků varujících před tímhle nesmyslným upgradem "bez možnosti návratu" už je pár dokonce i tady na chronomagu - a přesto se pořád najde dost fríí-kůůl-inů co si nedají říct a v záchvatu inovativnosti ještě rozvrtají jabka ostatním...  :taz:

Co vím tak iOS byl bezproblémový a parádně stabilní minimálně do poslední verze 6.1.3. Už z infantilního a odfláknutého vzhledu iOS7 by pak snad každému nebečícímu a neandroidnímu uživateli mělo být zřejmé, že původní generace Jobsových :rip: perfekcionistů je z Apple pryč - a že zůstali jen konformní lemplové a olizovači designu Mr Ive. 

Jen málokdo ze zdejších by si nechal dobrovolně zprznit pohodlnou limuzínu a nebo hodinky proto, že výrobce vydal "nový sportovní paket". Tak proč jsou lidi takoví ignoranti a ovce, když jde o počítač/telefon se kterým v reálu tráví mnohem víc času než za volantem?  :wallbash:

Ale ať jenom neužitečně nehudruju, začni tím čím začínají ostatní: Povypínej všechny "iOS7 specifické cool vychytávky" jako jsou automatické aktualizace na pozadí (jen v iTunes mi těch pitomin za poslední týdny visí přes 150 - a jestli se Vám tam podobný objem cpe pod tlakem po WiFi, nedivím se že to dělá problémy napříč celým systémem) a vše zpomalující gyroskopové animace rozpatlaných grafických pozadí. Tristně vypadající uživatelské rozhraní to samozřejmě nevyléčí, ale prý by to mělo aspoň trochu pomoct s rychlostí...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...