gorlo Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2013 Mam pc, ted jsem si na warezu koupil windows 8, protoze jsem si koupil ssddisk. Tak si rikam, zkusime ty novy 8, boze to je des. Chci vyzkouset ios, mit originalni soft, chci mit hezkou tichou vec na stolku a potrebuji na tom editaci fotek malyho, internet, pustit film a na Diablo 3(grafika to zvladne). Jen bych musel zakoupit externi mechaniku a kablik pro ssddisk. Od Apple mam jeste ipad3 a jinak telefony s androidem. Iphone nechci.
Moty Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 zdar, poprvé mi "spadnul" iP4s, o víkendu mi najednou zmizely kontakty, byl jsem chvíli bez, pak naskočily, některý chybí, zmizelo kompletní nastavení zvonění, nikdo mi neumí poradit, záloha stará funguje, nicméně nemám aktuální třeba z pátkudíky za radu
Radek124 Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 (upraveno) Moty, buď rád žes měl vůbec nějakou zálohu... a pochlub se nám co tomu "pádu" předcházelo. Znám dost lidí s jabkama a nikdo z nich (kromě pokusníků s aukrovými plaváčky, jailbreakem, kdovíjak odemčenými zámořskými diskonty a jinými šméčky) pokud vím náhlý tovární reset nezažil. Nespustil sis třeba nechtěně aktualizaci na novou řadu iOS? Odkud ten telefon pocházel, nemohl Ti jej třeba předchozí majitel (a nebo někdo u Tvého počítače) přes iCloud vymazat na dálku? Nepřišla Ti před tím nějaká zpráva kterou ignorovals/neslyšel? Chápu že to zní drsně, ale ani zafóliovaná krabička z obchodu dnes nezaručuje, že budeš první majitel... Jinak normální postup je mít kontakty, kalendáře a další záležitosti synchronizované na Exchange, iCloudu, u Google a nebo vlastním DAV. Pak bys i při nejbídnějším datovém spojení nepřišel o víc než pár minut a při obnově (typicky na nový telefon po utopení/rozbití/prodeji starého) bys nemusel spolíhat na kompletní zálohu na počítači... Upraveno 13. listopadu 2013 uživatelem Radek124
Jeremy Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 Tak konecne se da na Apple store objednat mini s retinou. Hotovo, uff!
Moty Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 Moty, buď rád žes měl vůbec nějakou zálohu... a pochlub se nám co tomu "pádu" předcházelo. no, právě že nic, "pádem" jsem měl na mysli problém, nedošlo k restartu a vymazání, jen zmizeli na chvíli kontaky, mám to z ofiko distribuce, nikdo mi k mému PC nemůže a iOs 7 sem ta měl kdyby tě něco napadlo tak budu rád, ale asi to ve finále bdue znamenat donastavit iP a vykašlat se na to, na reklamaci to asi není
Pavlucha Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 zdar, poprvé mi "spadnul" iP4s, o víkendu mi najednou zmizely kontakty, byl jsem chvíli bez, pak naskočily, některý chybí, zmizelo kompletní nastavení zvonění, nikdo mi neumí poradit, záloha stará funguje, nicméně nemám aktuální třeba z pátkudíky za raduStalo se mi úplně to samý (taky IP 4S).Stačil restart a pak znovu zapnout synchronizaci (kontaktů a kalendáře s iCloud), která se sama vypnula.
Moty Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 já to pustil a asi se mi udělala synchronizaci z iP do iCloudu, takže ty co mi chyběli v iP už mi chybí i tam
schipe Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 Právě vyrážím na poštu pro nový imac 27". Jsem zvědavej, jak dlouho vydržím nespát....
People Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 Aku navigaciu pouzivate v iphone? Kupil som si 90eur kredit do appstoru a rozmyslam, ze ktoru kupit.
Radek124 Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 (upraveno) 2People: Zajímavé akce bývají na Sygic, tuším že komplet Evropu jsem koupil za dvacku - a až na toho afektovaného Slováka co se marně snaží o češtinu (nic proti Slovákům - ale ať mluví jak jim jazyk narostl) si nemůžu stěžovat.Jsou lidi co si chválí i BeOnRoad (základ zdarma) a nebo radši tahají data z Google (jejich boj).Ale přiznám se že v telefonu/tabletu to používám jenom k orientačnímu plánování cest, v autě mám aktuální mapy v palubní navigaci a já-telefon připojený na handsfree si spokojeně hoví v kapse - takže na zastávkách nikoho zbytečně neláká k prohození cihly oknem, které samo o sobě stojí víc... 2Moty123: V tom případě má u mě iOS7 dalších pár bodů dolů (ostatně už před tím byl hluboko pod nulou...) Upraveno 13. listopadu 2013 uživatelem Radek124
knihomol Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2013 Ahoj, potřeboval bych radu od zkušených applistů. Mám problém s často s tím, že na internetu naleznu nějaký pdf soubor (volně dostupný), který si dám v Safari jako Uložit jako pdf, tak se mi sice stáhne, ale prázdný - velikost 0kB nevíte čím by to mohlo být? V nastavení Safari?
Josef01 Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2013 Mě se to ještě nestalo, ale předpokládám, že se to stát může, když odkaz nesměřuje přímo na PDF, ale stránku, kde se teprve stahuje PDF.
Moty Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2013 2Moty123: V tom případě má u mě iOS7 dalších pár bodů dolů (ostatně už před tím byl hluboko pod nulou...) Já po 7 letech s iP poprvé mírně zvažuju jinou značku a nebo se vrátím k iOs 6
panedge Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2013 Ja jsem vcera stahnul ios7 na ipad II a slape to jak hodinky.Nevracel bych se za nic.S manzelkou mame iphony 5 a tam je to taky super.
Džanek Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2013 Koupil jsem si do domácnosti Airport extreme a zajímalo by mě, když k němu připojím externí HDD, jestli můžu využít výhod Airportu Time Capsule ?
patriknapr Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2013 Koupil jsem si do domácnosti Airport extreme a zajímalo by mě, když k němu připojím externí HDD, jestli můžu využít výhod Airportu Time Capsule ? Ano
milan79 Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2013 ak by chcel niekto aktualizovat prave vysla nova verzia iOS 7.0.4 http://www.letemsvetemapplem.eu/2013/11/14/apple-vydal-ios-7-0-4-ios-6-1-5/
Radek124 Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2013 2Moty123: iOS6 zpátky nevrátíš, Apple už staré ROMky při reinstalaci zálohy nepodepisuje a 4S byl první model, který měl hacknutí zamezené už na systémové úrovni. Takže leda střelit někomu kdo tu mazanici žere a koupit ještě "neaktualizovný" model?
Moty Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2013 Tak tos mi vzal veškeré. Naděje, včera samovolně restart, dneska 20 min bez signálu, porad hledal a pak asi 2 hod po Praze bez přístupu ne net, přestože jsem. Mel plný 3G , fakt se to sere, mam za tyden vic chyb nez pred tim na iP za 7 let
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se