gas Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 No jo, ale já furt visim na netu, lte u nás jede, to vypínat nechci, bylo by to pro mě zbytečné omezení. Když pominu velikost, má smyslem jít do eska nebo vzít starou šestku?
roura74 Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 Já jsem momentálně vytočenej, že 6ka mi v teplotách pod nulou vypíná a až do zahřátí se tváří jako vybitá. 5s mi to nedělal. Nevím jak budu vyřizovat maily a telefonáty na lanovce na lyžích.
Rifik Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 Roura: to bych asi reklamoval.. Určitě to není normální a bude to nejspíš vadná baterie, mně to moje 6ka nedělá. Sent from my iPhone using Tapatalk
roura74 Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 (upraveno) Bohužel to nejde. Podle toho co jsem četl tak mají stanovenou provozní teplotu 0-35 stupňů a na reklamaci to není. Upraveno 31. prosince 2015 uživatelem roura74
Radek124 Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 (upraveno) 2roura74: No tak ten vergl strč do vyhřáté náprsní kapsy, na volání za jízdy a na vleku používej handsfree (dělají se i helmy s integrovanýma sluchátkama) - a nablblí "zprávičkáři/mailisti" co musí prudit i o dovolené nechť laskavě pochopí, že už z off-line principu fungování dané služby jim může odpověď přijít klidně i za 2 dny ...a nemusí to být Tvoje chyba 2gas: Oficiální srovnávací stránku už máš určitě sjetou shora dolů, podstatné rozdíly 6 vs 6s jsou skutečně jen v megapixelech&softwaru foťáku a v přítomnosti Force Touch, zesílení konstrukce se týkalo hlavně plusek. Menší pixely snímače (=víc šumu), rozklepané 4k video, LivePhoto i nedotažená lokální menu (proč na starých tabletech na totéž stačil "Long Click") jsou v současnosti spíš ke vzteku. No a co letos ušetříš nákupem "staré" šestky můžeš za 9 měsíců nasypat do sedmičky - jen doufejme že nebudou ještě ošklivější než současné ožužlané obkládačky s gumovýma lampasama na zádech... Upraveno 1. ledna 2016 uživatelem Radek124
panedge Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 No jo, ale já furt visim na netu, lte u nás jede, to vypínat nechci, bylo by to pro mě zbytečné omezení. Když pominu velikost, má smyslem jít do eska nebo vzít starou šestku?Kdyby byl rozdil dva litry tak beru esko,za sest litru to nema smysl zadnej. K tomu fotaku-rozdil ve fotce mezi 6 a 6 plus nevidim,je to o tom,kdo jak umi fotit.
roura74 Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 Radek124: V kapse jsem ho měl i včera na kole. Jenže i chvíli po vytažení kolabuje. A hlavně je to o tom, že mě telefon a email živí bez rozdílu jestli mám dovolenou nebo ne. Klienty to nezajímá a pro mne coby OSVČ je to jen, že pracuju mám peníze, nepracuju nemám. A jestli pracuju z lanovky, nebo z projížďky na kole, je jen výhoda práce pro kterou jsem se rozhodl. Každopádně to nic nemění na tom, že mě Apple nasral tím, jak mají pořešené případné reklamace baterií.
Katz Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 roura74: jaky jsi mel problem pri reklamaci? Baterku jsem jeste nereklamoval, jinak jsem ale nikdy problem s rma nemel.
roura74 Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 Já ho nereklamoval. Jen jsem gůglil informace a na různých fórech je info, že Apple vypínání v mrazu neuznává jako reklamaci s odvoláním na https://support.apple.com/cs-cz/HT201678. Což považuju za prasárnu, protože většina iphonů v mrazu jede.
gas Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 Pánové je nějaký rozdíl u Apple mezi distribuce CZ a EU? Záruku mají oba prodejci 2 roky, rozdíl v ceně asi litr, takže nic hrozného.
Rifik Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 Rozdíl asi nebude, ale jestli je CZ jen o litr dražší, tak bych si připlatil za jistotu. Sent from my iPhone using Tapatalk
Katz Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 Predpokladam nasledujici V prvnim roce je to jedno - reklamujes u prodejce nebo ofiko apple servisu V druhem roce musis EU distribuci reklamovat u prodejce a ten nejspis rozhodne o opravnenosti rma a pripadne oprave.U CZ distribuce muzes bud reklamovat u prodejce nebo ofiko servisu, v kazdem pripade to nasledne zaslou do Britexu (popr. to muzes reklamovat pri u nej)
Jirikzostravy Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 Co je to za Macbook (jabko - o tomto macu... potřebuješ "Late 2008 or newer"), kolik je v něm RAM a volného místa na disku?Oficiální postup je popsaný zde. Jdu to zkusit, diiiiiiiik
Radek124 Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 2roura74: OSVČ jsem už 16 let a těmahle uvědomělýma kecama o "bojové pohotovosti" jsem se do loňskýho května krmil taky. Bohužel, jde o nesdělitelnou zkušenost a jeden si musí nejdřív pořádně namlátit držku, aby pochopil že ten kdo něco opravdu chce si na seriózní odpověď rád pár hodin počká a klidně si zavolá znova... Telefon místo předjímání výsledku googlem normálně reklamuj v nejbližším servisu, v kapse na těle (tj. ne plandající kapsáče a vnější kapsy na bundě) a v dlani u ucha nemá šanci promrznout pod nulu a jestli i tak v chladnu scípá, jsi v "reklamovatelném" teplotním rozsahu. A co se týče reklamací i-věcí z EU distribuce (Apple Online Store) ve druhém roce, já to zatím řešil jen jednou a to odnesením na nejbližší pult "Českého servisu". Pipka si jen podle faktury zkontrolovala jestli nešlo o nákup "na firmu" (což mimochodem u FO&neplátce DPH v AOS ani nemá jak zjistit) a za dva dny měl iMacek nový displej...
roura74 Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 Radek124: Já o své místo na slunci bojuju teprve třetím rokem. :-) To, že si každý počká na odpověď, je fakt. Nicméně mám to tak nastavený, když něco můžu vyřídit hned, tak to udělám, aspoň na to nemusím myslet. Reklamaci samozřejmě zkusím, dám pak vědět výsledek.
Markynin Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 Ja vybiram tablet a rada lidi me presvedcuje na apple, maji pry vsechno vychytanejsi, obraz a ostrost je pry vynikajici atd. Tak nevim, jestli je apple nejaka vyhra.
Maxel Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 Ja vybiram tablet a rada lidi me presvedcuje na apple, maji pry vsechno vychytanejsi, obraz a ostrost je pry vynikajici atd. Tak nevim, jestli je apple nejaka vyhra. Na to Ti jednoznačnou odpověď nikdo nedá, resp. vždy do bude jen subjektivní hodnocení - nejlépe vyzkoušet a udělat si vlastní názor.Bude to první tablet nebo už jsi nějaký vlastnil?
TomS Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 Mel jsem Lenovo Yoga a použil jsem ho asi 2krat. Ted mám nove IPad a je fakt super. Takze iPad doporučuji. Ale samozřejmě velmi záleží na tom k čemu ho budeš využívat. Sent from my iPhone using Tapatalk
Radek124 Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 2Markynin: Řada zdejších rolexářů ti ráda a upřímně vysvětlí, proč koupě jediných rolád (+okamžité zrušení zdejšího účtu) vyjde levněji, než léta "propracovávání se" k nim přes různé fíky, číny, Seika, Prímky, značkové napodobeniny made in D a CH, vintážky, middle class alternativy... Můj první tablet byl ještě taková ta placky s perem na retušování fotek. Pak přišly konvertibilní notebooky, na kterých byla cítit každá ušetřená kačka. No a hned první iPad v roce 2010 byl proti všemu předchozímu (i následujícím "iPad Killerům") doslova trefa do černého - a u máti funguje doteď. Kdo nutně potřebuje z tabletu telefonovat, strkat do něj bez redukcí karty, USB a HDMI zařízení, žít v iluzi že "víc jader = víc výkonu" a nebo si jiným způsobem plést placku s mobilem a nebo PC, ať se radši poohlídne u "multifunkční" konkurence. Ti ostatní jsou s jabkem spokojení hned napoprvé - a taky Ti doporučí neztrácet čas špekulováním nad specifikacema mizerných asijských napodobenin
Kapo Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 Taky jsem koupil Prestigio a po dvou letech se dívám po novém tabletu, kdybych neškudlil a koupil Ipad, tak jsem byl v klidu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se