Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

Poku někomu vadí, že musí stisknout touch ID pro odemknutí telefonu tak je v nastavení řešení:

U 5S a nahoru jde v Nastavení - Obecné - Zpřístupnění -> Tlačítko Plochy zapnout "aktivace přiložením prstu" 

U SE a 6S(+) tak stačí zvednout tel (rise to wake up) a jen přiložit prst ...

Upraveno uživatelem jrov
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

iPhone 6s Plus 64GB

Po dnešní dokončené aktualizaci a jen během 15min používání ci zjištění je telefon hodne pomalý, seká se (skoro jak SAMSUNG), pri zapnutém Wi-Fi nefunguji poznámky (jen se otevřou s zavřou / po vypnutí Wi-Fi funguji).

Bezchybný APPLE. ;).

Zkus udělat hard reset, občas to pomáhá a vše si pak sedne, pokud ne, tak downgrade ze zálohy a pak zkus aktualizaci znovu.

Odkaz ke komentáři

Poku někomu vadí, že musí stisknout touch ID pro odemknutí telefonu tak je v nastavení řešení:

U 5S a nahoru jde v Nastavení - Obecné - Zpřístupnění -> Tlačítko Plochy zapnout "aktivace přiložením prstu" 

U SE a 6S(+) tak stačí zvednout tel (rise to wake up) a jen přiložit prst ...

Ale to je jen v novém iOS10 ne? Já tam mám na výběr jen výchozí, pomalu a nejpomaleji

Odkaz ke komentáři

Na 6S taky upgrade v pohodě. Večer to spáchám na ženy šestce plus.

@jrov: Díky za tip, to jsem potřeboval!

Jinak asi jediný co mi zatim na novém iOS vyloženě vadí jsou jiné zvuky. Asi jsem konzerva, ale ty staré mi sedely víc ; kor klapání klávesnice teď zní jak na robotovi. 

Bude to ale jen o zvyku, teda snad... anebo si zvyknu mít stále přepnuto na vibrace :)

Odkaz ke komentáři

Jinak asi jediný co mi zatim na novém iOS vyloženě vadí jsou jiné zvuky. Asi jsem konzerva, ale ty staré mi sedely víc ; kor klapání klávesnice teď zní jak na robotovi. 

Bude to ale jen o zvyku, teda snad... anebo si zvyknu mít stále přepnuto na vibrace :)

mě zamknutí tel. připomíná nějaký zvuk z Diabla :lol2: , ještě zapátrám který - ale buď vysypání obsahu bookshelf a nebo položení nějakého předmětu do inventáře

Odkaz ke komentáři

Volal jsem na linku kde probehla nejaka rada ci porada.

- nova instalace iOS pres iMAC

- malem uskutecneno nove nastavovani DNS, ale to jsem neprovedl

- odhlasovani / prihlasovani

- nakonec stacilo vytvorit v poznamkach slozku, presunout poznamky do vytvorene slozky, zase presunout poznamky zpet do puvodni a vymazat slozku ktera byla vytvorena navic

- ted zatim vse opet funguje

Na otazku proc se to stalo u meho tel. bylo odpovezeno, ze spatny signal na WiFi to mohl byt problem

Zkus udělat hard reset, občas to pomáhá a vše si pak sedne, pokud ne, tak downgrade ze zálohy a pak zkus aktualizaci znovu.

Odkaz ke komentáři

už od iOS 9.3.x i teď na 10.0.1 mě po zapnutí appky foťáku, foťák zamrzne a musím ji vystřelit a znova spustit... má někdo stejný problém ?

edit: iPhone SE

Upraveno uživatelem jrov
Odkaz ke komentáři

tak jsem včera zabrouzdal do jedné apple prodejny, s tím, že jsem si poprvé ošahal tablet. Problém byl, že všechny ty placky, které byly vedle sebe se mi zdáli malé :-) Byl jsem rozhodnut na základě internetu, že půjdu do ipad mini 128 gb wifi. Málem jsem odešel z prodejny s Ipad pro 9.7 v nejvyšší verzi :-) Chci to do autobusu, vlaku atp. na pouštění filmů hraní her, surfování. Na normální práci mám macbook air. No nic, dneska se tam vrátím a definitivně se rozhodnu. Achjo, to nemůžou vyrábět jen jeden typ? Shrnul bych to takto.

ipad mini je opravdu mini.

vedle něj ležel air, ten by možná možná šel,

no jo, ale když koupím si větší krám,

to už ipad pro si jako dárek dám.

Upraveno uživatelem knihomol
Odkaz ke komentáři

Ja som prave nedavno riesil cosi podobne, a rozhodli super reviews od Mossberga na The Verge a osobne skusenosti ludi z mojho okolia, ktori na "konzumaciu" vzali prave Air2 alebo Pro - ak sa jednalo o grafikov, a chceli i kreslit. Ja som zobral Air2, 128GB....no neviem, ci ho zaplnim...i tak vacsinu veci davam do / taham z cloudu. Dnes by som asi kupil iba 64GB...ale cert to ber.

Jo a ak pojdes do Air2, toto je super klavesnica: http://www.belkin.com/us/F5L176-Belkin/p/P-F5L176/

Mam ju, a je to o triedu dalej, ako vsetko na trhu, uplna parada.

F.

Odkaz ke komentáři

2Knihomol: Jobsovských 10" (AIR2)  je na "konzumaci" a běžnou délku prstů ideál, 8" (cca A5) má IMHO smysl spíš pro děcka, když se to musí vejít i do kapsy a nebo na větší nemáš. Větší "Pro" možná v prostorném rozzářeném krámě vedle ostatních placek a placiček vypadá "impozantně", jenže po chvíli držení v ruce rychle zjistíš že je to jen neoptimalizovaná těžká ludra a že těch 5cm navíc je na inzerovanou "práci" pořád zoufale málo, na plandající "klávesnici" potřebuješ stůl a ani pak se u toho nedá dělat - prostě rozplizlý nepodarek jako všecko, u čeho kdy do specifikací nechali kecat Microsoft  :thumbsdown_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...