Bells Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 No jo, co naděláš, tu druhou část bych taky bral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 Pánové, nevíte jestli lze přepnout ceny v itunes v eur přepnout na czk? Rád bych si srovnal ceny cz knížek, jestli se mi vyplatí nákup na itunes nebo přes kosmas. díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek49 Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 Myslím, že nedá, ale zas tak složitý počty to nebudou ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2016 tejně tak fotky, já chci své Alba, své fotky, tak, jak jsou, nepotřebuju z fotek vybírat ksichty a nebo přiřazovat fotky k místům, jak na nějakém sdílogramu. Ať si to tam klidně je, ale pro děti a ne pro všechny, ať je to prostě vypínatelné. zatím jsem celkem rád, že jsem pořád na 9tce, co přesně je jinak s těma fotkama, to už jako není možnost je řadit do alb? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cova Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2016 Dovolil bych si poprosit o radu. Zápasím už pár hodin s iPhone 4S naší malé - chce po mě stáhnout do telefonu nějakou hudbu, ale iTunes ten krám nevidí (dřív nebyl nějaký zásadní problém). iTunes je aktuání, iOS 9.3.5. Počítač (Win10) připojené zařízení zobrazí bez problémů. Už mi z toho tečou nervy, sám mám Lumii a na tohle nejsem zvyklý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2016 Zkus to přes alternativu Wondershare TunesGo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek49 Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2016 Zkus odinstalovat všechno od apple, restartovat a pak znova nainstalovat iTunes, mě to vždycky pomohlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cova Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2016 Díky Liqide, Wondershare TunesGo zabralo, ale drobný problém je v trial verzi, která umožňuje stažení max. deseti položek. Rád bych zprovoznil pošahané iTunes a když se nezadaří, holt zakoupím plnou verzi. Odinstalaci všeho od Apple můžu vyzkoušet samozřejmě také, ale teď už na to kašlu, letělo by to všechno z okna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2016 zatím jsem celkem rád, že jsem pořád na 9tce, co přesně je jinak s těma fotkama, to už jako není možnost je řadit do alb? Ta možnost stále je, všechno funguje jako dřív, akorát jsou tam navíc systémově další dvě alba Místa a Lidé, stejně jako dřív tam už takto byly Selfie, Panorama, Slowmotion a nevím co ještě, takže mám prostě několik alb, které nechci a neudělám s tím nic. Bylo by sice fajn, kdyby je šlo odstranit, ale to samozřejmě nejde, protože v Applu si myslí, že jsou super a hrozně po nich všichni touží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2016 (upraveno) 2Cova: Reinstalace iTunes není reinseminace okenic, krok s předchozí odinstalací ani nebývá nutný. Spíš je otázka jestli se to po nějaké aktualizaci zase nepodělalo kvůli okenicím a jejich 20 let starým bugům v registrech a přiřazování různých verzí ovladačů pro jednotlivé konektory. Před prázdninama jsem takhle kurýroval i "plně aktualizované" PC, ke kterému "nešla" připojit ani nová klávesnice, myš a flashky. K USB zařízením ve stromečku po každém rebootu naběhly jakési obskurní verze generických ovladačů, zálohy a body obnovení samozřejmě žádné, zato antivirů, antimalwarů, monitorů výkonu a dalších "zrychlovačů" 3 ( Y )... PS: možná je to blbost, ale před reinstalací čehokoliv nejdřív mrkni jestli na tom připojovaném iPhonu nevisí žádost o autorizaci přístupu nového PC, nebo jestli se to nesnaží synchronizovat po WiFi v síti s izolací stanic Upraveno 29. září 2016 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cova Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2016 Radek124: Díky, už jsem to pořešil reinstalací všeho od Apple. Ale stejně odolávám dalším útokům na moji, po včerejším boji oslabenou nervovou soustavu. Jak je možné, že když je ve složce 186 hudebních souborů, tak si iTunes usmyslí, že jich sesynchronizuje, resp. přidá do zařízení jen 141 a na zbývající kašle i po opakované synchronizaci? Paměť samozřejmě zdaleka není zaplněna... Už mě to přestává bavit, ostatně uživatelská nepřívětivost iTunes byla jedním z hlavních důvodů, proč jsem cca před třemi lety předal iPad Mini dětem na hraní cca měsíc po zakoupení - od té doby jsem ho neměl v ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2016 Desktopové iTunes coby "nástroj na správu a synchronizaci hudby" taky považuju za drek, od verze 11 navíc téměř nepoužitelný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2016 Prosim pomoc. Asi s prichodem iOS10 (drivvjsem si to nevsiml) mi to zacalo vyslovovat jmeno volajiciho...jde to nekde vypnout? Neumim to najit. S tim ostatnim sajrajtem z 10 to uzasne ladi, ale ja z toho mam tik... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2016 Uuuuz to mam! "Oznamovani hovoru". No to je teda popis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 Kdyz by nekdo touzil po 3,5 jack konektoru na ip 7/7+ tak tady je reseni https://www.indiegogo.com/projects/fuze-cases-bringing-back-the-audio-jack-iphone-headphones#/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 Poridili jsme tatkovi SEčko... Mel doted samy "hloupy" telefony a 2 nokie s Woknama... Je s tim celkem spokojenej, ale chtel po mne jestli by neslo udelat ikonky s kontaktamam... Jakoze jak je ikonka pro nastaveni, kalkulacku, pocasi, .... tak aby kdyz zmackne home button a bude na te zakladni "plose" mel tam hned ikonku s kontakrem nejakym (manzelka, brána, garáž, synové)Vite nekdo jak na to? Mel to tak na WM a celkem si na to zvykl.Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 (upraveno) udelat ikonky s kontaktamam... Jakoze jak je ikonka pro nastaveni, kalkulacku, pocasi, .... tak aby kdyz zmackne home button a bude na te zakladni "plose" mel tam hned ikonku s kontakrem nejakym (manzelka, brána, garáž, synové)Vite nekdo jak na to? Mel to tak na WM a celkem si na to zvykl.DikyNejpodobnější tomu je teď možnost dát si oblíbené z kontaktů do widgetů. Upraveno 30. září 2016 uživatelem MJ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freelander Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 Swypnutim do prava se objevi nejcasteji volane kontakty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freelander Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 Nastaveni obecne ,hledani ve spotlightu ,navrhy siri zap. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 (upraveno) Taky jsem přešel z wp a pěkně v tom tápu , hledal jsem stejne v google: "kontakt na plochu iphone", ale nakonec jsem to vzdal... zatím řeším:-jdou presouvat widgety na jinou plochu (hlavní)?-v dost situacích nemám možnost "zpet" ( řeším stiskem homebuttonu ale to skocim až na hlavní plochu)-hledám koncepty smsEdit: párování s Facebook: mám fotky jen u některých kontaktu, u někoho se mi natáhl "Facebook profil " někoho jinéhoZkratka si na iOS nějak nemůžu zvyknout- ale dávám tomu cas. Upraveno 30. září 2016 uživatelem nettopejr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se