Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přiznám se Jeremy, že jsem ho měl v ruce v Datartu asi 3x a nakonec jsem si koupil na testování iPad1, prostě tam pro mé potřeby nevidím rozdíl a renderovat video určitě na něm nebudu. Notebook mi to stejně nenahradí, ale na čtení novin, mapy, email a planetarium to je super. V Datartu na Arkádách bylo pro něj první den asi 10 lidí, většinu uspokojili první dodávkou, zkus se poptat tam.

Odesláno

Kdyby někoho napadlo, kde se dá koupit iPad 2 a napsal to sem..

.. byl bych rád.

I když si moc nadějí nedělám..

Soused ho má, čekal na něj údajně minulej tejden 5 hodin frontu. Prý jich do ČR přišlo jen 70 kousků a teď zase chvíli nebudou.

Jak jsem koupil, tak prodávám.

Odesláno

Chlapi, mam jednu taku otazku ohľadom App Storu. Na nete je zopar stranok, ktore monitoruju, kedy su určite aplikacie na iOS zadarmo/za zniženu cenu. Existuje niečo podobne na Mac App Store (nie ten v iTunes) ? Jednoducho niečo ako RSS kanal, kt mi ukaže "Dnes je zadarmo Photoshop, Angry Birds, Parellels." (tie programy ma prve napadli, neočakavam, že by niekedy boli zadarmo).

Dopredu ďakujem ;)

Odesláno

Taky jsem se stal členem japko klubu :-) a začal jsem s Iphone 4 a je to tak. Nejde to moc vysvětlit, měl jsem před tímto phonem symbiany, a WM , trochu jsem si hrál i s androidem (ten není zlý) , ale ta jednoduchost a "návykovost" u apple je neuvěřitelná. Už se těším až mi zkolabuje starý ntb a koupím macbook.

Hele taky jsem po WIN a Symbianu byl s BB spokojenej.

Do doby než jsem koupil iPhone 3GS. Dneska mám 4G a k BB už bych zpátky nešel ani za nic.

Odesláno

Nedari se mi nastavit v apple mailu aby mi nemazal zpravy ze serveru,kdyz ji smazu v nem,jde to nejak?

pls o rady

mělo by to jít - preclík čárka > accounts > advanced a tam je možnost nezaškrtnout odstranit ze serveru po stažení....
Odesláno

Jeremy:do Datartu ani nechod,protoze,nema ani jeden kousek,o jakej mas zajem?

Vo ten nejlepčí, 64 3G, nejlíp černej.

A bude to na firmu.

Odesláno (upraveno)

Vo ten nejlepčí, 64 3G, nejlíp černej.

A bude to na firmu.

Dneska jsem ho koupil v Datartu na Andělu. Právě dorazili. Zkus to zítra, třeba ještě budou :)

Upraveno uživatelem Pavlucha
Odesláno

Ajfouňáci, poraďte.

Potřebuji nějaké pouzdro na iPhone (3G, ale časem vyměním za novější). Dodnes jsem používal takové semišové umělé obyčejné.

Požadavky na nové:

a) látkové/nylonové, spíše zavírací, tmavé barvy, může být s nějakým dekorem, ale decentně.

B) kožené černé s černým, bílým nebo šedým prošitím, měkčí, bez zavírání (s otevřenou kratší stranou nebo i s částečně otevřenou delší stranou, viděl jsem u origo pouzdra na Nokii E52 a je to skvěle praktické). Může mít schovku na kreditku, případně poutko.

Nějaké osvědčené tipy? :)

Zatím mám v merku a) golla/urban bags, B) nějaký noname na ebay

Odesláno

Tak haleluja, z Electroworldu volali, že prej ve středu bude iPadík. To to dlouho nevydrželo bejt nedostatkový :-) Poptávka v US je zřejmě nasycena.

Odesláno

Zkoušeli jste někdo rozeběhnout Apple Time Capsule za NATem s DHCP serverem. Asus mi tak normálně běžel. Todle mám sto chutí hodit ze skály. Možná někde dělám chybu, ale furt mi to hlásí, že to chce běžet v Bridge modu, což já tedy nechci.

Odesláno

nejde nastavit "share a public ip"? volba není aktivní? není nastaven stejný rozsah adres v dhcp jako je za natem (je nastaven tcp/ip ručně?)?

Jde nastavit "share a public ip". Ale pak hlásí chybu, zůstává "žluté" a vyčítá mi, že jsem za natem a že si to mám přestavit na Bridge. Nebo mi nabízí sharovat range z rozsahu poskytovatele. Mně ale poskytovatel nedává víc adres. Dává mi jednu "pevnou" a to za svým NATem. Já mám na této pevné pak normálně svoje DHCP. Jabkouni si asi myslí, že to není správně a nemám nárok.
Odesláno

Jde nastavit "share a public ip". Ale pak hlásí chybu, zůstává "žluté" a vyčítá mi, že jsem za natem a že si to mám přestavit na Bridge. Nebo mi nabízí sharovat range z rozsahu poskytovatele. Mně ale poskytovatel nedává víc adres. Dává mi jednu "pevnou" a to za svým NATem. Já mám na této pevné pak normálně svoje DHCP. Jabkouni si asi myslí, že to není správně a nemám nárok.

Jup, 2 v noci, už jsem to rozeběhl. Píší připojen přes kapsuli, dvakrát natován. Ať žije Apple.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...