Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

Za mě to za to určitě stojí. Rychlost je cítit, i když ne dramaticky a tak jako na hodinkách, ale např FaceID je 2x rychlejší, přesnější atd. Foťák je taky o třídu jinde. Má to taky předělaný cívky na bezdrát nabíjení, takže teď se můžeš ?netrefit? o něco víc a pořád ok. Těch věcí je hodně, o spoustě z nich se ani nemluví a nepíše.

Jinak mám navíc jednoho zlatýho Maxe v 256 variantě z německa, tak když budeš chtít, napiš. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za mě to za to určitě stojí. Rychlost je cítit, i když ne dramaticky a tak jako na hodinkách, ale např FaceID je 2x rychlejší, přesnější atd. Foťák je taky o třídu jinde. Má to taky předělaný cívky na bezdrát nabíjení, takže teď se můžeš ?netrefit? o něco víc a pořád ok. Těch věcí je hodně, o spoustě z nich se ani nemluví a nepíše.

Jinak mám navíc jednoho zlatýho Maxe v 256 variantě z německa, tak když budeš chtít, napiš. :)

Ta kvalita fotaku je ve srovnání s čím? Mám Xko a dle mého to až taková revoluce nebude. Možná se ale pletu... S čím jsi srovnával?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Ta kvalita fotaku je ve srovnání s čím? Mám Xko a dle mého to až taková revoluce nebude. Možná se ale pletu... S čím jsi srovnával?

S X. Revoluce to neni už pár let. Ale hodně slušná evoluce ano. Mrkni na web na testy a srovnání high res fotek. Obrázek za tisíc slov.

Odkaz ke komentáři

S X. Revoluce to neni už pár let. Ale hodně slušná evoluce ano. Mrkni na web na testy a srovnání high res fotek. Obrázek za tisíc slov.

Tak jsem koukal a je to fakt znát. Ovšem spíš pro někoho kdo na to má oko. Jsou víc reálný, imho blíž Pixelu 2. By mě zajímalo s čím přijde Pix3.

Odkaz ke komentáři

Cekam na zlatou ocel, mam zatim stribrny hliniky, ale ciste kvuli paskum a univerzalnosti. Zalezi jak to chces nosit. Ja jedu Schwarzkopfa.

Nemáš nějaké foto s paskama? Nevím co je Schwarzkopf :)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Odkaz ke komentáři

Jo tak to vím ale nosit to tak určitě nebudu :) Na netu fotky jsou ale mě připadá univerzalnejsi ta černá aspoň k paskum. Proto me zajímalo jaké konkrétní kombinace nosis nebo proč se tož daji lepší.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem otcovi nastavoval novej SE k narozeninám. Boha, už jsem zapoměl - to je tak perfektní telefén do ruky. Všecko od šestky vejš se (imo) bez šprcky drží napikaču. Velikost ideální. Kdyby se tak Cook & co. ustrnuli, vrznuli do stejnýho těla střeva z osmičky a mam na pár let vystaráno. Takhle budu laborovat, jestli mi osmička s tím co umí, vynahradí co dělá SE, SE.

Nejdou nějaký rumors ohledně nástupce SE?

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři

Dneska jsem otcovi nastavoval novej SE k narozeninám. Boha, už jsem zapoměl - to je tak perfektní telefén do ruky. Všecko od šestky vejš se (imo) bez šprcky drží napikaču. Velikost ideální. Kdyby se tak Cook & co. ustrnuli, vrznuli do stejnýho těla střeva z osmičky a mam na pár let vystaráno. Takhle budu laborovat, jestli mi osmička s tím co umí, vynahradí co dělá SE, SE.

Nejdou nějaký rumors ohledně nástupce SE?

Nebude.
Odkaz ke komentáři

Myslím, ze 99% lidí po dvou dnech s X si na SE ani nevzpomne a když ho vezme zpátky do ruky, bude se divit, jak na tom byli schopni něco napsat a fungovat s tím. V okolí se mi to potrdilo už mockrát. Vždycky nejdřív nadávali, ze je to velký a po pár dnech by SE už nechtěli ani za nic. Mám SE jako záložní a když na tom musím něco udělat nebo napsat, je to za trest.

Jinak jsem přesvědčen, ze apple už mensi iPhone než je X dělat nebude. Bylo by to úplně v rozporu s jejich směřováním. Na těch malejch displejích by nebylo možné používat technologie, které mají a hlavně vyvíjejí.

Malej telefon na telefonování a sms a různý jednoduchý krabičky pro důchodce budou holt dělat jiní výrobci. Apple, který je trendsetter, si myslím, že ne.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...