JoyStick Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 Za mě to za to určitě stojí. Rychlost je cítit, i když ne dramaticky a tak jako na hodinkách, ale např FaceID je 2x rychlejší, přesnější atd. Foťák je taky o třídu jinde. Má to taky předělaný cívky na bezdrát nabíjení, takže teď se můžeš ?netrefit? o něco víc a pořád ok. Těch věcí je hodně, o spoustě z nich se ani nemluví a nepíše. Jinak mám navíc jednoho zlatýho Maxe v 256 variantě z německa, tak když budeš chtít, napiš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2018 Za mě to za to určitě stojí. Rychlost je cítit, i když ne dramaticky a tak jako na hodinkách, ale např FaceID je 2x rychlejší, přesnější atd. Foťák je taky o třídu jinde. Má to taky předělaný cívky na bezdrát nabíjení, takže teď se můžeš ?netrefit? o něco víc a pořád ok. Těch věcí je hodně, o spoustě z nich se ani nemluví a nepíše. Jinak mám navíc jednoho zlatýho Maxe v 256 variantě z německa, tak když budeš chtít, napiš. Ta kvalita fotaku je ve srovnání s čím? Mám Xko a dle mého to až taková revoluce nebude. Možná se ale pletu... S čím jsi srovnával? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2018 Ta kvalita fotaku je ve srovnání s čím? Mám Xko a dle mého to až taková revoluce nebude. Možná se ale pletu... S čím jsi srovnával? Sent from my iPhone using TapatalkS X. Revoluce to neni už pár let. Ale hodně slušná evoluce ano. Mrkni na web na testy a srovnání high res fotek. Obrázek za tisíc slov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2018 S X. Revoluce to neni už pár let. Ale hodně slušná evoluce ano. Mrkni na web na testy a srovnání high res fotek. Obrázek za tisíc slov.Tak jsem koukal a je to fakt znát. Ovšem spíš pro někoho kdo na to má oko. Jsou víc reálný, imho blíž Pixelu 2. By mě zajímalo s čím přijde Pix3. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freelander Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Pánové,prosím o radu.Přešel jsem na dvoufázové ověření a teď,když jdu na icloud,vyskočí na mě tahle hláška.Jsem trošku znepokojen,protože jsem z Kroměříže.Je to normální? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Zalezi pres jakej server zrovna jedes. Jelikoz Ti to chodi jak ma, je celkem jedno jakou polohu Ti to hlasi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freelander Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 ok,díky za rychlou reakci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 Páč se mi nechce už řešit Německo a LTE verzi, přichází zásadní otázka. Koupit hliniky space grey nebo silver? Diky za postřehy. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 Cekam na zlatou ocel, mam zatim stribrny hliniky, ale ciste kvuli paskum a univerzalnosti. Zalezi jak to chces nosit. Ja jedu Schwarzkopfa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 Cekam na zlatou ocel, mam zatim stribrny hliniky, ale ciste kvuli paskum a univerzalnosti. Zalezi jak to chces nosit. Ja jedu Schwarzkopfa.Nemáš nějaké foto s paskama? Nevím co je Schwarzkopf Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 Nemáš nějaké foto s paskama? Nevím co je Schwarzkopf Sent from my iPhone using Tapatalk ProFoto s paskama najdes online, ted nemam prostor to fotit, promin. Schwarzkopf:https://en.m.wikipedia.org/wiki/Norman_Schwarzkopf_Jr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 Jo tak to vím ale nosit to tak určitě nebudu Na netu fotky jsou ale mě připadá univerzalnejsi ta černá aspoň k paskum. Proto me zajímalo jaké konkrétní kombinace nosis nebo proč se tož daji lepší. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 (upraveno) Dneska jsem otcovi nastavoval novej SE k narozeninám. Boha, už jsem zapoměl - to je tak perfektní telefén do ruky. Všecko od šestky vejš se (imo) bez šprcky drží napikaču. Velikost ideální. Kdyby se tak Cook & co. ustrnuli, vrznuli do stejnýho těla střeva z osmičky a mam na pár let vystaráno. Takhle budu laborovat, jestli mi osmička s tím co umí, vynahradí co dělá SE, SE. Nejdou nějaký rumors ohledně nástupce SE? Upraveno 6. října 2018 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 Taky to nechápu. Přitom by snad šlo vyrobit telefon s rozměry SE bez "brady" a "čela" a byl by tam 4,7 až 5 palcový displej, aby se to dalo používat univerzálněji.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 Dneska jsem otcovi nastavoval novej SE k narozeninám. Boha, už jsem zapoměl - to je tak perfektní telefén do ruky. Všecko od šestky vejš se (imo) bez šprcky drží napikaču. Velikost ideální. Kdyby se tak Cook & co. ustrnuli, vrznuli do stejnýho těla střeva z osmičky a mam na pár let vystaráno. Takhle budu laborovat, jestli mi osmička s tím co umí, vynahradí co dělá SE, SE. Nejdou nějaký rumors ohledně nástupce SE?Nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2018 A je to skoda jako prase. Ja mam SE stale a porad a jsem v haji co dal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2018 Dál nic, ten telefon bude mít ještě několik let podporu, tak není co řešit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2018 No jasny, ale chces si koupit i neco ?lepsiho? a neni co. Treba moji polovicce je to jedno. Ma momentalne 8+, strci to do kabelky a jde. Ja si kvuli telefonu kabelku kupovat nehodlam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2018 Myslím, ze 99% lidí po dvou dnech s X si na SE ani nevzpomne a když ho vezme zpátky do ruky, bude se divit, jak na tom byli schopni něco napsat a fungovat s tím. V okolí se mi to potrdilo už mockrát. Vždycky nejdřív nadávali, ze je to velký a po pár dnech by SE už nechtěli ani za nic. Mám SE jako záložní a když na tom musím něco udělat nebo napsat, je to za trest.Jinak jsem přesvědčen, ze apple už mensi iPhone než je X dělat nebude. Bylo by to úplně v rozporu s jejich směřováním. Na těch malejch displejích by nebylo možné používat technologie, které mají a hlavně vyvíjejí.Malej telefon na telefonování a sms a různý jednoduchý krabičky pro důchodce budou holt dělat jiní výrobci. Apple, který je trendsetter, si myslím, že ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se