Alex77 Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2018 Nenervujte pánové - za pár týdnů toho smetí budou plné obchody a za 8 měsíců budou následovat výprodeje za polovic...Radši si užijte klidné svátky a tu vibrující pitomost dejte drahým polovičkám pod stromeček klidně na vlastnoručně vydaném "voucheru", s vyzvednutím třeba na Valentýna. Apropos: jsem fakt sám komu AW4 připadají kvůli roztaženému displeji designově zprasené? Nemůžu si pomoct, ale na rozdíl od starších modelů (které teda taky moc krásy nepobraly) mi ty "účelově nové" rádiusy a tloušťky v rozích zvětšeného pouzdra+displeje připadají dost oku neladící - a extra ikonky na černě vykreslených rozích kruhových ciferníků to jenom zvýrazňují... Za 8 měsíců za polovic ve slevě rozhodně nebudou:-)
Radek124 Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2018 (upraveno) Chce tu snad někdo reklamovat "platnost věštby" i pro případ, že by ta sleva byla jen 45% za 9 měsíců? Vždyť je to rok co rok stejnej humbuk - a na rozdíl od jablečných mobilů jsou AW i v 5. iteraci ještě pořád crippleware se spoustou záměrných nedodělků, které spokojeným uživatelům poslední generace začnou vadit nejpozději 15 minut po představení novější verze... Jinak 40mm AW4 (Nike na černé gumě) má v této chvíli fyzicky skladem třeba iStyle v Ostravě - ať nám wizard nemusí kvůli spotřební elektronice rdousit pošťáky a prchat za kopečky Upraveno 8. prosince 2018 uživatelem Radek124
PEtrS Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2018 Alza má právě něco skladem (https://www.alza.cz/apple-watch-series-4-44mm?dq=5460617)
wizard-ov Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2018 Pánové díky, ale my jsme spíše morgoši/kolotočáři, takže chci 40mm/echtgold.Objednal jsem to přes apple.com, někdy jak budu mít trochu upito, tak se rozepíšu o komunikaci s panem Applem...normálně návrat do devadesátých let říznutý Óm šinrikjó ;o)Hodinky ještě nemám (ani nestrhli prachy z účtu), napíši potom resumé.Stay tuned ;o)
Radek124 Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2018 No jó, echtrosegoldplated hliníček - tos měl rovnou napsat že je to pro "lepší lidi"
Pirx Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2018 @Pirx: Mini2010 se Snow Leopardem by měl jít upgradovat na cokoliv před Mojave (který už vyžaduje grafárnu podporující METAL), ale i HighSierra je de-facto aktuální OS a s dostatkem RAM už Ti v něm pojede libovolný aktuální prohlížeč. Akorát ten proces nejspíš nebude v jednom kroku: nejdřív musíš rozchodit Appstore, přes něj sosnout a nainstalovat El Capitan (to není z mé hlavy) - no a ten už pak můžeš upgradovat dle potřeby Diky Radku. Upgrade na El Capitan to vyresil. Akorat uz to proste vubec nicim nepripomina ten system co jsem mel na G3 v roce 99 :-/ Asi nema smysl tam cpat tu Sierru kdyz uz takhle to funguje jak potrebuju...?Jinak teda netflix bezi jen v chromu... v safari to chce nainstalovat silverlight ale ani s nim to neprehrava. Ale to resi ten chrom.
wizard-ov Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2018 echtrosegoldplated hliníčekPřesněěěě...
nickolas Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2018 Paní Wizardové jen to nejlepčí!
Radek124 Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2018 @Pirx: Na iMacu v kanclu mám ještě památeční Mavericks (poslední "neplacatý" MacOS, ale už s vylepšeným power managementem a relativně moderními aplikacemi) a kromě posledních MS Oppic a iWork (které tam vlastně ani nechci) na tom překvapivě dodnes jede všecko - a jako bonus nemusím updatovat ani letité Parallels, prostě ukázka pravidla "co funguje nespravuj!" Ad Silverlight: ta pomsta Microsoftu a synonymum pro redmondské podvodníky (KFL promine), byla naposledy updatovaná někdy před rokem a půl, od té doby na něj indové hážou bobek a ten už celkem zasmrádá. Netflix bohužel není jediná streamovací služba která dnes (kvůli něčí nekritické víře v Microsoft) v Safari nejede - stejný problém má i UPC a jejich fousatý Horizon Go. Holt je vidět jak rychle nám kabelovky kostnatí: obě korporace i přes různá jména a historii používají k distribuci totéž letité , co si ani u vlastních stránek ve stále líp zabezpečených prohlížečích neumí poradit se smíšeným obsahem - a není síly která by je s tím donutila cokoliv dělat, protože levá ruka neví co dělá pravá. Standardní odpověď pipiny z infolinky: My ale máme v checklistu že na Safari to funguje, chcete přepojit na technika? Technik: A vy jako v iTunes nevidíte naši aplikaci? ). A tak holt se streamovanou telkou na Macu musí vypomáhat obstarožní Firefox, u kterého "kupodivu" jede HTML5, takže Silverlight netřeba...
moco Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2018 Nechávat MacBook stále zapojený v síti (baterku sem tam "provětrat") nebo pracovat, pokud možno, na baterku?
JoyStick Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2018 Baterka potřebuje cvičit. Ideálně mezi 30 - 90 %.Necháš-li to furt zapojený, zlikviduješ jí do 2 let.
morbo Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2018 Vážení, měl bych takovej nesmělej dotaz, jedna moje příbuzná nedávno v rámci záruky reklamovala iPad s tím, že nejde zapnout a nereaguje ani po připojení přes USB ? reklamace přijata, akorát že po třech týdnech jí to vrátili v původním stavu bez opravy s vyjádřením technika, že na zařízení je zapnutá služba Find my iPhone (iPad) a že bezpečnostní pravidla iOS neumožnují realizaci opravy, dokud nebude tato služba vypnuta. Jenže ta se dá dost blbě vypnout, když ten tablet nejde zapnout, tak se chci zeptat, jesi je to standardní postup, nebo mi něco uniká? Vzhledem k tomu, že má shodou okolností ještě jeden iPad, tak mě napadlo, že by to mohlo jít vypnout někde v cloudu přes něj ? já žádné jabko nemám, takže vůbec netuším, jesi je to možný, každopádně mi to připadá spíš jak nějaká hra od Havla než běžnej postup při reklamaci.
JoyStick Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2018 Jde to odhlásit z jinýho zařízení pod stejným AppleID, nebo z webovýho rozhraní pod appleid.apple.com. Ale předtim bych zavolal na support, jakože co s tim jsou schopný udělat voni.
Masák80 Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2018 Je to tak. Jakákoliv reklamace čehokoliv vždy musela být až po vypnutí fmi. Dokonce mi kolikrát i volali, že s tim nic nemůžou dělat dokud to nevypnu.
Radek124 Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2018 Mě spíš zaráží že nikoho z toho "báru géniusů" nenapadlo morbově příbuzné jednoduše zavolat a nebo jasně nasat na kontaktní mail, aby se s použitím svého AppleID přihlásila na icloud.com a tam ten svůj tablet prostě odmazala ze seznamu sledovaných zařízení (což má i svou logiku, vzhledem k tomu že výsledkem servisu může být i výměna) - a místo toho radši aktivovali celou mašinérii "roll-back" (zabalit, odeslat poštou na místo odevzdání, výzva majitelce k vyzvednutí a zaplacení marného servisu...), výsledkem čehož je zaslouženě nasraný zákazník. V podobných případech radši na férovku pište, ve kterém konkrétním obchodě+servisu se připravit na "služby" na úrovni dacanů s mobilama v 90. letech, aby bylo jasné komu se obloukem vyhnout...
moco Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2018 jakou aplikaci používáte pro shromažďování zákaznických karet?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se