464 Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 Pro vetsi presnost je vhodny pouzivat apple watch + hrudni pas. Jinak behani jsem take nenavidel a zacal behat az s nima. Bavi me merit progress, segmenty atd, v Praze jsou fakt dobry mista na to.Jako sluchatka k nim pouzivam marshall major 2 bluetooth. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
464 Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 Vlastne merim uz i treninky v gymu, zajima me kolik kalorii jsem spalil atd. Drive jsem akorat jezdil na kole jako aerobni aktivitu, pouzivajic wahoo elemnt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 Ahoj všem, Prosím o doporučení, nechat dát nový displej/sklo na iPhone 7 v autorizáku nebo nějaké jiný servis? Máte nějaké doporučení? Kdysi dávno když jsem měl iPad Air jsem si nechal měnit sklo v servisu (neautorizovaném), nicméně oprava nedopadla uplně ideálně (kvalita skla byla strašlivá) , nakonec se vše dalo do pořádku, ale tomuto by jsem se chtěl vyhnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriku23 Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 Mam dotaz menil bekdo baterku u jabka..? Jaka maximalni kapacita je uz na vymenu cetl jsem ze pod 80% uz je k zvazeni, diky za info Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 řešil bych to až v případě kdy mi jabkophone napíše, že by se měla baterka vyměnit. dřív bych na to asi kašlal, pokud je výdrž cajk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mar7in Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 Ahoj všem, Prosím o doporučení, nechat dát nový displej/sklo na iPhone 7 v autorizáku nebo nějaké jiný servis? Máte nějaké doporučení? Kdysi dávno když jsem měl iPad Air jsem si nechal měnit sklo v servisu (neautorizovaném), nicméně oprava nedopadla uplně ideálně (kvalita skla byla strašlivá) , nakonec se vše dalo do pořádku, ale tomuto by jsem se chtěl vyhnout.Klidne neautorizovany ale pohledal bych pred tim nejaky recenze. V Ove vim o fakt dobrym kde resim na vsechno. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Fakt to asi klapne, na tabletu mně v nastavení přibylo "Wallet a Apple Pay". Na mobilu zatím nic. Momentálně nemám podporovanou banku, tak to dál nevyzkouším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Koukam do mobilu a mam to tam :-) Mam Raifku, tak jsem zvedavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Airbank pridana :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 (upraveno) Koukam do mobilu a mam to tam :-) Mam Raifku, tak jsem zvedavyMam ti to zkazit, nebo si chces pohrat sam? Upraveno 19. února 2019 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 (upraveno) Mam ti to zkazit, nebo si chces pohrat sam? Neboj, nezkazíš, už jsem to vyzkoušel sám a vím, že to nefunguje :-)Tak si říkám, jak může takhle velká banka nasekat tolik chyb. S technologickými novinkami přichází pozdě, vzhled jejich webu a prostředí mobilní aplikace posledně totálně podělali atdKdybych nebyl zvyklý mít stejná čísla účtů přes 20 let a nebyl líný je měnit, šel bych jinam. U Rajfky jsem vlastně nedobrovolně poté co koupila eBanku. Upraveno 19. února 2019 uživatelem patprom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Sporka taky bez problemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Většinu fora to nezajímá, tak to napíšu sem - KB, CS, mBank, Moneta, AirBank a další major banks dnes v 5 ráno spustili Apple Pay pro CZ.viz https://www.apple.com/cz/apple-pay/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Neboj, nezkazíš, už jsem to vyzkoušel sám a vím, že to nefunguje :-)Tak si říkám, jak může takhle velká banka nasekat tolik chyb. S technologickými novinkami přichází pozdě, vzhled jejich webu a prostředí mobilní aplikace posledně totálně podělali atdKdybych nebyl zvyklý mít stejná čísla účtů přes 20 let a nebyl líný je měnit, šel bych jinam. U Rajfky jsem vlastně nedobrovolně poté co koupila eBanku.Plnej souhlas. Obzvlaste usmevny/k placi to je prave kdyz si vzpomenem z koho se u nas Raiffka ?vyklubala?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Plnej souhlas. Obzvlaste usmevny/k placi to je prave kdyz si vzpomenem z koho se u nas Raiffka ?vyklubala?.Hecnul jsem se a zavolal na infolinku s dotazem, kdy tuhle službu budou jakože nabízet? Odpověď zní, na konci roku, no comment Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Tak vyzkoušeno na jabkophomu s kartou od Sporky. Vše v cajku . Ještě testnu na Apple Watch. Ze bych je kvůli tomu začal nosit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Platil jsem pres 500 hodinkama a proslo to bez PINu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 PIN se nikdy nezadává. Autentifikace probíhá přes TouchID / FaceID. PIN tedy již není třeba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 PIN se nikdy nezadává. Autentifikace probíhá přes TouchID / FaceID. PIN tedy již není třeba.A u hodinek je autentifikace již při jejich nasazení pomocí ručního zadání kódu nebo odemčení telefonem, takže následně taky není potřeba. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Zadávání PINu mi nevadí, vyjma toho, abych tedy nemusel "tahat" s sebou kartu, má to ještě nějaké výhody? Na výpise v bance mám pak platbu obchodníkovi, nebo Apple Pay platbu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se