zrno Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Nazdar pánové , jelikož jsem jantar a nasál jsem si do jabka nějakej zkur.... malware a místo google vyhledávače mi naskočí nějakej safe finder přes yahoo, a zaboha se toho nemůžu zbavit , nemá někdo s tímhle zkušenosti ? díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Nastaveni->safari->vyhledavac Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Nastaveni->safari->vyhledavac Sent from my iPhone using Tapatalkbohužel je to nějaká srač.. takže to tak jednoduchý není .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Tak to ti asi neporadim. Jedine zalohovat a obnovit do tovarniho nastaveni Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubo.cz Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 bohužel je to nějaká srač.. takže to tak jednoduchý není .. Doporučuji obnovu z TimeMachine, pokud je k dispozici... Nejjednodušší a nejrychlejší řešení. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Nazdar pánové , jelikož jsem jantar a nasál jsem si do jabka nějakej zkur.... malware a místo google vyhledávače mi naskočí nějakej safe finder přes yahoo, a zaboha se toho nemůžu zbavit , nemá někdo s tímhle zkušenosti ? díky https://malwaretips.com/blogs/remove-safe-finder-virus/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 (upraveno) Kterej iPhone je nejpodobnejsi rozměrově osmicce a umí sim+esim? Upraveno 11. února 2020 uživatelem noviisek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Nejblíže asi Xs... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 A 11pro taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Daj si aj pozor ktorý operátor vie esim - na SK len oranžový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 https://malwaretips.com/blogs/remove-safe-finder-virus/Tak uz jsem to dojebal tak ze se mi nepripoji k netu ... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tjiroutek Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 https://odstranitvirus.cz/safe-finder-virus/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tjiroutek Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 https://odstranitvirus.cz/safe-finder-virus/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Tak vymaž telefon do továrního nastavení a poté obnov ze zálohy, při předpokladu, že máš telefon zálohovaný před nasátím malwere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Telefon je ok notas to odsral zalohy nejaky mam ale rek bych az po nasati malware :/ takze idealne cistou reinstalaci navic chci rovnou vymenit hdd za ssd Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Prosímvás, jaký program používáte na přehrávání filmů na Macu? Cokoliv stáhnu, QuickTime to nepřehraje a co jsem zkoušel pár programů (už vím prd jakých) tak to bylo taky jak škrábat se levou nohou na pravé půlce zadnice. A padlo tady něco o tom, že na iPhonu jde stáhnout film, třeba z uložto...to jsem zkusil, ale uloží se to bůhvíkam a už jsem to nenašel. Tož kdyby se našel někdo s nějakou radou... Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 (upraveno) Prosímvás, jaký program používáte na přehrávání filmů na Macu? Cokoliv stáhnu, QuickTime to nepřehraje a co jsem zkoušel pár programů (už vím prd jakých) tak to bylo taky jak škrábat se levou nohou na pravé půlce zadnice. A padlo tady něco o tom, že na iPhonu jde stáhnout film, třeba z uložto...to jsem zkusil, ale uloží se to bůhvíkam a už jsem to nenašel. Tož kdyby se našel někdo s nějakou radou... Díky Asi nejlepší je VLC Player. Zatím jsem nestahoval, ale předpokládám, že to najdeš v ?soubory? >>> ?stahování? Upraveno 12. února 2020 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Já jedu primárně Movist, jako backup MPlayerX. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Díky...postupně odzkouším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Na filmy pouzivam Infuse Pro.Je to platene, asi 10e rocne. Mam to nainstalovanie v apple tv, sietove funkcie su perfektne funkcne, kedze casto prehravam z NAS uloziska.Velka spokojnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se