panedge Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2012 Chlapi nevíte někdo proč když stahuju fotky z Iphone 4S do PC,tak nejdou otáčet,to samý videa.Napíše to,že to nejde a neotočí se to.To dělá manželce,já mám čtyřku a v pohodě,díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2012 Byl jsem se podívat na nový iPad a srovnával ho s iPadem2. Musím říct, že ten displej je super. Sice starší ikonky na tom byly dost zubaté, ale až vyvinou novější, tak to bude fajn. Foťák je taky lepší. Nicméně jak oba iPady, dvojka a nový, ležely vedle sebe zapnuté s pár běžícími aplikacemi, tak jsem zjistil, že se te nový děsně hřeje. Když jsem vzal do ruky dvojku, byl krásně studený jak jsem zvyklý. Ten nový jsem vzal a byl nepříjemně teplý, nejvíce ve spodní části zadního krytu. To bych opravdu neskous, už tak mě štve jak se mi hřeje laptop. Ještě abych měl horký iPad, to fakt ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2012 Byl jsem se podívat na nový iPad a srovnával ho s iPadem2. Musím říct, že ten displej je super. Sice starší ikonky na tom byly dost zubaté, ale až vyvinou novější, tak to bude fajn. Foťák je taky lepší. Nicméně jak oba iPady, dvojka a nový, ležely vedle sebe zapnuté s pár běžícími aplikacemi, tak jsem zjistil, že se te nový děsně hřeje. Když jsem vzal do ruky dvojku, byl krásně studený jak jsem zvyklý. Ten nový jsem vzal a byl nepříjemně teplý, nejvíce ve spodní části zadního krytu. To bych opravdu neskous, už tak mě štve jak se mi hřeje laptop. Ještě abych měl horký iPad, to fakt ne ... nedokážu si to představit ve futrálu v létě :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ejabejaroz Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2012 Mam trojku a s prehrivanim zadny problem. Jen se trochu pomaleji nabiji. Ale super, display, rychlost, kamera, vsechno. Upgradoval jsem z jednicky a fakt veeelky posun. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2012 ste banda uchylu, no http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/264200-mladik-vymenil-ledvinu-za-penize-na-ipad-druha-mu-ted-zacala-selhavat.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2012 Počkej až ti dojdou prachy, taky prodáš ledvinu aby bylo na nové Suby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2012 spis sem si vzpomnel na snowa, co si chtel brat uver na iwc.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 dá se stáhnout ňáký koukání na ipad3? nevíte někdo? ... jabko to má docela složitý ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 Tak buď tam sázet filmy a videa v .mp4 a .mov přes iTunes, nebo si koupit aplikaci BUZZ Player (ale jistě bude spousta jiných, jen já mám ověřenou tuto) a pak si tam nasázet filmy v jakémkoli formátu včetně .srt titulků atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 mám OPlayer a sypu tam všechno přes ftp, přes ten antiprogram iTunes nedělam vůbec nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 28. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2012 Rozcililo mne, ze mam u novyho iPadu tu chybu s pripojovanim 3G, jak na ni Apple nikterak nereaguje :-(Reklamace jde tezko, protoze skladem furt nejsou tak obvykle :-( Ach jo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2012 Tak koukám na Google Analytics stránek našeho hodinářství a mám skoro 40% návštěv z Mac OSX a Safari s více jak 30% je nejrozšířenější browser. A to je naprostá většina z CZ. To je myslím mnohem více než v běžné populaci. Že by milovníci hodinek upřednostňovali Apple? Známka dobrého vkusu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2012 Chronomag má za dnešní den 78,85% Windows, 11,02% Mac, 6,96% Unix a 2,96% neurčené. Co jsi to říkal o vkusu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2012 Nebo snobismu ve stylu je to drahe, tak to chci? Jiste z casti taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ejabejaroz Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2012 dá se stáhnout ňáký koukání na ipad3? nevíte někdo? ... jabko to má docela složitý ... Ja jsem pred par lety poridil tohle: http://www.elgato.com/elgato/na/mainmenu/products/Turbo264HD/product1.en.html a nemuzu si vynachvalit - vsechno tim hned prozenu, ukladam na centralni RAID pole, pohoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2012 Toho Linuxu je tu docela hodne, mile. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 10. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2012 Nekupoval někdo TV tuner na mac? Jak tak koukám tak je všechno jenom Win XP/7, ale o podpoře macu se na e-shopech nic nepíše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 10. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2012 (upraveno) Nekupoval někdo TV tuner na mac? Jak tak koukám tak je všechno jenom Win XP/7, ale o podpoře macu se na e-shopech nic nepíše http://www.elgato.com/elgato/int/mainmenu/products/tv-tuners.en.html Funguje s Macem perfektne. Upraveno 10. června 2012 uživatelem Pirx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jdx Odesláno 10. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2012 Elgato funguje dokonale, narozdil od okennich tunneru, kde mi vzdycky neco nejelo, muselo se to hackovat pres danske normy a kdovi co. Elgato diversity ma dva tunery v sobe, umi se na jeden program divat, druhy nahravat, naprosta spokojenost. Instalace one click a vsechno jede jak ma. doporucuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 10. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2012 Videopříslušenství od Elgato mimochodem nabízí i samotný Apple ve svém e-shopu, vzhledem k přestřelené ceně vesměs i s dopravou zdarma... http://store.apple.c...s/video_devices Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se