montemar Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2012 to není chyták - fotky který sem tam narval přes PC, prostě v zařízení smazat nejdou, nebo jsem na to nepřišel jak to udělat - prostě jak je to všechno propojený, tak je to tak nějak vojeb - viz. můj koment "kontakty" o pár postů výše jo, tak to jo. to de jenom z itunes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2012 aha = chybí mi macbook = to sem teda vůl Treba se neco pod stromeckem najde ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2012 (upraveno) jo, tak to jo. to de jenom z itunesjo jo to je vono - jinak jsem s tím celkem spokojený - na volném prostranství slyším i toho druhého, který se mi snaží dovolat, pod plechovou střechou to je už trochu horší (jak dyž mě někdo odposlouchává), ale v zásadě jsem spokojenej Treba se neco pod stromeckem najde ;-) těžko, trochu zlobím Upraveno 25. září 2012 uživatelem ?po Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2012 jo jo to je vono - jinak jsem s tím celkem spokojený - na volném prostranství slyším i toho druhého, který se mi snaží dovolat, pod plechovou střechou to je už trochu horší (jak dyž mě někdo odposlouchává), ale v zásadě jsem spokojenej hele, ty s ipadem telefonuješ? (teď nemyslím skype) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2012 teď už je to vo hadrech, teda vlastně o hadrokecech o. i. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2012 hele, ty s ipadem telefonuješ? (teď nemyslím skype) netelefonuju, ale v telefonu to je stejný příběh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2012 taky vám někomu blbne youtube? apple neprodloužil smlouvu s googlem a tohle je (možná) důsledek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2012 Dnes jsem mluvil se ségrou, která dostala iPada a stěžovala si na dvě věci.1) neumí v iPadu smazat fotku, prý to musí udělat v počítači a pak sesynchronizovat.2) neumí vytvořit podsložku. Má "Fotky", kde umí udělat složku "ABC", ale v té složce už neumí udělat podsložku "BCD".Je sestra tupá jako já, nebo to fakt nejde? Díky.No, jestli sestra vymysli takhle debilni nazvy slozek a podslozek, tak si stejne pravo vytvaret slozky a podslozky nezaslouzi. Apple NeApple Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2012 (upraveno) to je nějakej chyták, neNeni, fakt to neumí. Ty to umíš, nebo se musí použít postup, který postoval utrejch?Edit: promiň, až teď jsem si všiml, že už jsi psal, že to jde jen přes itunes. Prosím, jak je to s těma složkama a podsložkama? Ve "Fotkách" má "Svatba" a tam si chtěla dát podsložky "Fotograf", "Petr" a "Michaela", tedy tři lidi, kteří fotili a není toho schopná. Lepší, libe? Upraveno 26. září 2012 uživatelem lolohh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2012 Kde? Bejvavalo.... Jo v lednu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2012 (upraveno) Neni, fakt to neumí. Ty to umíš, nebo se musí použít postup, který postoval utrejch?Edit: promiň, až teď jsem si všiml, že už jsi psal, že to jde jen přes itunes. Prosím, jak je to s těma složkama a podsložkama? Ve "Fotkách" má "Svatba" a tam si chtěla dát podsložky "Fotograf", "Petr" a "Michaela", tedy tři lidi, kteří fotili a není toho schopná. Lepší, libe? to by mělo jít jednoduše - obrázky -> alba -> přidat album (+) --> pojmenovat "michaela" (hezký jméno ) -> označit fotky a je to. jo, teď koukám, že ještě podsložky, tak ty nejdou :-) /jedině nějakou appku z appstore. určitě na to něco bude/ Upraveno 26. září 2012 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2012 Jsem šel kolem 20 hodiny přes václavák a fronta na nový iPhone byla už cca 50 m ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2012 To fakt vzbuzuje udiv a poklepani na celo by taky nebylo zcela nemistne. IMHO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2012 (upraveno) Tady je Majk a ten druhej nevím Upraveno 27. září 2012 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2012 Jo, ti dva jsou typicti, to by souhlasilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike007 Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2012 Panove iPhone 5 se hreje v dlani... 8-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2012 Panove iPhone 5 se hreje v dlani... 8-)A jake máš pocity z 5ti řad ikonek místo 4? ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2012 Tohle ja chapu, taky me bavi elektronicke hracky, uz se na Note II tesim. Ale sedet pred prodejnou, jakoukoliv,... to bych se radsi vyvalel v medu a pak v mravenisti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2012 Je doma Fotka smazana kvuli velikosti. Zmensi ji prosim a vloz znova. Dan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike007 Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2012 A jake máš pocity z 5ti řad ikonek místo 4? ;-)Ten vetsi displej je obecne mnohem lepsi. Na video, navigaci... Ty ikony navic jsou spis takovej malej bonus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se