Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

to není chyták - fotky který sem tam narval přes PC, prostě v zařízení smazat nejdou, nebo jsem na to nepřišel jak to udělat - prostě jak je to všechno propojený, tak je to tak nějak vojeb - viz. můj koment "kontakty" o pár postů výše

jo, tak to jo. to de jenom z itunes

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník ?po

jo, tak to jo. to de jenom z itunes

jo jo to je vono - jinak jsem s tím celkem spokojený - na volném prostranství slyším i toho druhého, který se mi snaží dovolat, pod plechovou střechou to je už trochu horší (jak dyž mě někdo odposlouchává), ale v zásadě jsem spokojenej

Treba se neco pod stromeckem najde ;-)

těžko, trochu zlobím

Upraveno uživatelem ?po
Odkaz ke komentáři

jo jo to je vono - jinak jsem s tím celkem spokojený - na volném prostranství slyším i toho druhého, který se mi snaží dovolat, pod plechovou střechou to je už trochu horší (jak dyž mě někdo odposlouchává), ale v zásadě jsem spokojenej

hele, ty s ipadem telefonuješ? (teď nemyslím skype)

Odkaz ke komentáři

Dnes jsem mluvil se ségrou, která dostala iPada a stěžovala si na dvě věci.

1) neumí v iPadu smazat fotku, prý to musí udělat v počítači a pak sesynchronizovat.

2) neumí vytvořit podsložku. Má "Fotky", kde umí udělat složku "ABC", ale v té složce už neumí udělat podsložku "BCD".

Je sestra tupá jako já, nebo to fakt nejde? Díky.

No, jestli sestra vymysli takhle debilni nazvy slozek a podslozek, tak si stejne pravo vytvaret slozky a podslozky nezaslouzi. Apple NeApple :lol2: :D

Odkaz ke komentáři

to je nějakej chyták, ne

Neni, fakt to neumí. Ty to umíš, nebo se musí použít postup, který postoval utrejch?

Edit: promiň, až teď jsem si všiml, že už jsi psal, že to jde jen přes itunes.

Prosím, jak je to s těma složkama a podsložkama? Ve "Fotkách" má "Svatba" a tam si chtěla dát podsložky "Fotograf", "Petr" a "Michaela", tedy tři lidi, kteří fotili a není toho schopná. Lepší, libe? :axehead: :)

Upraveno uživatelem lolohh
Odkaz ke komentáři

Neni, fakt to neumí. Ty to umíš, nebo se musí použít postup, který postoval utrejch?

Edit: promiň, až teď jsem si všiml, že už jsi psal, že to jde jen přes itunes.

Prosím, jak je to s těma složkama a podsložkama? Ve "Fotkách" má "Svatba" a tam si chtěla dát podsložky "Fotograf", "Petr" a "Michaela", tedy tři lidi, kteří fotili a není toho schopná. Lepší, libe? :axehead: :)

to by mělo jít jednoduše - obrázky -> alba -> přidat album (+) --> pojmenovat "michaela" (hezký jméno :) ) -> označit fotky a je to.

jo, teď koukám, že ještě podsložky, tak ty nejdou :-) /jedině nějakou appku z appstore. určitě na to něco bude/

Upraveno uživatelem montemar
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...