Greenhornik Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března Beskydský pivovárek - Hazy IPA Chutnalo mi to, dlouho jsem neměl něco tak jinýho a přesto to nebyl žádnej bizár jako třeba chimichurri kyseláč
warann Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března (upraveno) Nazval jsem to takovym mistnim Kozlem. Maj to uplne vsude a je to vetsinou i nejlevnejsi pivo. Na rozdil od Kozla mi to ovsem dost smakuje, ale bohuzel se potvrzuje i to, ze ven vyvazeji podstatne jinej produkt. Zejtra obligatni prohlidka primo u zdroje. Upraveno 22. března uživatelem warann
warann Odesláno 23. března Nahlásit Odesláno 23. března Kdyz musis, tak musis. At uz to znamena cokoli. 5
eloga Odesláno 24. března Nahlásit Odesláno 24. března Zkusil jsem Skaláka 11 z Rohozce, na běžkách v Jizerkách, bo konec sezony, takové solidní pivo do stopy, jede i když nemaže.. 1
Zdenek1307 Odesláno 25. března Nahlásit Odesláno 25. března Včera a dnes poprvé, pivovar Karlsberg. Světlá piva jsou taková europiva, Weizen chutná dobře, ale je takové hutné. 1
M.K. Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března Včera doma jedna klasika, když mi žena odešla do hospody a dneska jsem jí to oplatil. Velikonoční Zelenáč z Plas: 1
TomCZ Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna Tak tohle je velká paráda od Clocku. A těším se na prodloužený víkend, Ogar a Ostravice v dosahu...
Honza123 Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna Pivo má tu výhodu, že chutná stejně hrozně čerstvý jako zkažený
eloga Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna (upraveno) před 4 hodinami, Honza123 napsal: Pivo má tu výhodu, že chutná stejně hrozně čerstvý jako zkažený No jsou situace, kdy i zkažené pivo má několik stupňů poživatelnosti. tedy od konzumace se sebezapřením to může stoupat až k naprostému hnusu vyvolávajícím žaludeční křeč nebo rychlý běh s tureckým posedem kdekoliv. Nejlepší místo je pro takový sport les, méně odolní jedinci to zvládají i na veřejnosti nebo v dopravních prostředcích. Zkažené pivo nemusí být notně jen s vysráženými kvasnicemi, které se zdokonaluje zakalením a postupným rozkladem a degradací kompletního moku, přičemž zažít se to dá různě a mnohdy i tam, kde se jinak hospodám docela daří. Já tedy jsem kdysi velmi ochutnal mizerné až zkažené ochutnal pivo na parníku Vltavské plavby, ten Smíchov byl tedy absolutně a totálně plnohnusný mok, šílený kyselák, zážitek všeobecně posíleným kouřem a sazemi z parního stroje a tehdy běžně připitými lodníky. Ale zase bylo fajn počasí a moc to nestálo, výlet na Slapy slušný, lepší pivo pak bylo až Rabyni - tedy lepší, Vysoký Chlumec, o kterém můj otec tehdy prohlásil, že to je taky samoser, ale není zkažený, vypít se to dá a ne jako na lodi, kdy pívo smíchovského typu šlo do říčního řečiště a zvýšilo průtočnost na jezu v Modřanech. Tolik zážitek z pravé kapsy. A dodatek sem tam dáme Kácov. Upraveno 3. dubna uživatelem eloga
warann Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna Kácov cajk. Minulej tejden cestou z hospody jsem se stavil ještě na loděnici a místní vodáci tradičně nic jinýho než Kácov nepijou. 1
Gustaf Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna @warann Kácov za mě jeden z top v lahvacich...a primátor. Já dneska zase vyzvedl další zásilku z Jarošova. Jsem si na jejich pivka vybudoval závislost
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se