Frantik Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna Lokál má nový půllitry, tak testuju Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Diamondking Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna V Orlové.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Jeronimo Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna Dnes bylo jako křen. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
pavo_ Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna k fotbálku IPA z Neratova Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
warann Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna před 29 minutami, Jeronimo napsal: Dnes bylo jako křen. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. S tímhle na ruce bych snesl i Kozla 1 1
Zdenek1307 Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna (upraveno) Po devíti hodinách v autě. Jak píšou ty internety: Sladová, lehce toustová, bylinná a nasládlá s delším sladovým dozníváním a střední až nižší pěnou/řízem. Jak to hodnotím já? Tož dalo se to, po té cestě bych vypil všecko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. srpna uživatelem Zdenek1307 2 1
Jone Odesláno 13. srpna Nahlásit Odesláno 13. srpna …ach ty Jižní Čechy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
TomCZ Odesláno 13. srpna Nahlásit Odesláno 13. srpna (upraveno) Vrchlabí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. srpna uživatelem TomCZ Blbě umístěný obrázek 3
Traveller71 Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
petr.73 Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna Medový ALE pivovar Louka. Louky, slunce a med přímo z Horňácka Přidali jsme do lehkého piva co voní volnosti a chutná novým stylem. Med i plástve nám dali sílu květů, která teď žije v každém doušku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Corvus corone corone Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna Malá technická - tahle skupina se jmenuje "Jakou značku piva pijete?" Nic neříkající fotky více či méně anonymních krýglů nám o pivech fakt nic neřeknou. Je takový problém napsat alespoň název pivovaru a konkrétního piva? Tak třeba tohle je Kunratický študák. Je to svrchně kvašené pivo (neboli ale), přesněji APA z pražského minipivovaru Spojovna. No a nad rámec základního infa - stupňovitost je pivovarem udávána jako 11% EPM (11° PLATO), alkoholu má 4,8%. Krásná citrusová vůně. Hezký sladový základ, příjemná chuť tmavého ovoce, lehce vyšší hořkost v závěru. Pěkně uhlazený charakter. Tohle se po letech podařilo vyladit opravdu výborně. A hlavně to není jen další mainstreamová APA, ale chuťově svébytné pivo. Což se velmi cení. Pitelnost je opravdu výborná. Mám Spojovnu cca 15 minut svižné chůze od domu a je to tu moc fajn. Spojovna má poblíž dva "příbuzné" - minipivovary Hostivar (H1 a H2), s nimiž sdílí některá piva (třeba dneska nealko pivo). Do rodiny patří ještě minipivovar Trautenberk v Horní Malé Úpě a minipivovar Most v Mostu. Snad jsem na nic nezapomněl. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
warann Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna @Corvus corone corone at si kazdej pise/nepise co chce, nicmene ja par info, at uz technickych, ci aspon nejakych plku okolo ocenim. Tak napr jedu na kole z Prahy do Nelahozevsi. Prvni zastavka - uz jsem mel fakt zizen a tam tocili Svijany. No, jak rikam, mel jsem zizen. Tak jsem to vypil (rezany Spritem ), foto jsem nedelal, nechci na to vzpominat. Ted v cili, Unetice, pres proklamovane vyhrady balzam. Tot priklad textu z kategorie plky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
warann Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna a este teda Unetice do skla, vse 10,7, pak na zaver jedna 12. A jako jo. Neprijde mi to zas tak zly, jak se rika. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
bandicoot Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna @warannto se fakt říká? Mně vždycky Únětice chutnaly a ač jsem ortodoxní piják Prazdroje, v dobrý hospodě si je klidně dam. Třeba ke Slamníku vyloženě patřej. Za covidu jsem si tam zajel občas i pro petky.
warann Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna (upraveno) před 12 minutami, bandicoot napsal: @warannto se fakt říká? Mně vždycky Únětice chutnaly a ač jsem ortodoxní piják Prazdroje, v dobrý hospodě si je klidně dam. Třeba ke Slamníku vyloženě patřej. Za covidu jsem si tam zajel občas i pro petky. Upraveno 14. srpna uživatelem warann
warann Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna Srry jsem na mobilu a jde mi tam nejak blbe vlozit, ten odkaz. Ale tady par stranek zpet se to resilo. Nicmene jsem si dnes posmakl.
Corvus corone corone Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna před 9 hodinami, geometr napsal: Tak ale Ty z toho zas děláš vědecké okénko Vždyť píšu "nad rámec základního infa" . Vědecké okénko vypadá ještě mnohem hůř . O tom procesu výroby piva a o jeho výsledcích se dají sepisovat romány.
Corvus corone corone Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna před 5 hodinami, warann napsal: Srry jsem na mobilu a jde mi tam nejak blbe vlozit, ten odkaz. Ale tady par stranek zpet se to resilo. Nicmene jsem si dnes posmakl. V pivovaru to bejvalo dycky nejlepší, akorát mívali ta piva na čepu hrozně přesycená. Ale už jsem v Úněticích nebyl roky. Nějak mě tam nic netáhne. Když budu chtít přechutnat, zajdu si v Braníku do Kulovny, tam maj 10 a 12 ímrvére. Ale nějak mi sešly z chuti. Samozřejmě když jsem ve stavu, že bych, jak se říká, vypil mrtvýmu voko, tak vyhltnu i Starocha - ale to se nepočítá . 1
Frantik Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna Tak když píšu, že testuju novej krygl v Lokále, je jasny, ze tam maj Plznicku, takze pro chytrý to stačí 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se