bandicoot Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 ... pivo ze Sardinie Inchusa ...Ichnusa. Taky jsem čuměl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Kamarád byl nedávno autobusem na exkurzi v pivovaru. A ten autobusák, jak na ně čekal, si dal šest piv. Když jeli zpátky, tak jim řek, že nebude nikde zastavovat a ať chčijou vzádu na schůdky, že to pak veme hadicej.dost hustý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Dnes vyzkoušen Masopustní speciál 13%, ale je to takové navoněné, max jeden kousek. Jinak Plzeň je Plzeň a jako místní musím doporučit Poličku - 11% Otakar a 12% Záviš, ale musí být dobře natočené Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Tak jsem v Pohodě, dávám druhou Únětickou 12 a je fakt dobrá.... holt tady budu nechávat víc peněz než dřív :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 v létě todle .... je to drahý jako kráva, ale na žížalu dobrý ..... pivovar Lobeč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Kozel 10 a Plzeň . . . . . . pak minipivovary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Od obvykleho mixu Plzen, Svijany, Bernard v base jsem postupne presel na mix ciste z ruznych kousku od Bernarda. Chutna mi i jejich IPA a Bohemian ALE, ale teziste je obvykle svatecni lezak 12, rezany a cerny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 Kde a za co jsi sedel s takovejma podminkama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 to me vubec nedoslo, kdyz jsem to psalKde a za co jsi sedel s takovejma podminkama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glob Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 Ypo: na Lobči jsem byl v létě. Krásný pivovar i s ubytováním. Vše fakt vymazlený. Pivo chutnalo. Okolí moc lákavé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 Dnes jsem sel okolo, kokorinsko je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 no ták ..... já tam jezdím zevlovat už padesát let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 Co znamena "zevlovat"? Nieco ako ocumovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 Význam slova zevlovat nečinně postávat, čumět s otevř. pusou, civět, lelkovat, okounět, vejrat, zírat http://lidovyslovnik.cz/index.php?dotaz=zevlovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 (upraveno) Co znamena "zevlovat"? Nieco ako ocumovat?Zevlování je očumování, spojený se zahálkou. Edit: Teda spíš jak píše Liquid - s lelkováním. Upraveno 13. února 2019 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 Dik. Tvl, Ypo, ty chodis na nieco cumiet 50 rokov? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 eskymáku už to pivo nechlastej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Pivovar Lobeč delal tam mizerny pivo, ze zkrachoval jeste pred nastupem komunismu. Byl jsem tam cca 4-5 let zpet na nejake akci tech nadsencu, co tu budovu zachranili pred demolici. Toho si vazim, nicmene zadny pivo tehdy nedelali, ted je tam nejakej minipivovar? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Plzeň a Budvar + minipivovary Beskydský ležák, Břevnovská klasická dvanáctka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Dneska jsem mel, po dlouhych letech, Krusovice tankovou jedenactku, v Salande v Praze. Ne ze by me to nadchlo, ale tri se daly vypit bez zjevnych nasledku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se