Gustaf Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září před 3 hodinami, geometr napsal: Veselý řemeslník Já určitě...já se pro takovou práci nenarodil
libor2002 Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září Jj, důležitý pitný režim při malování... vlastní zkušenost ze začátku prázdnin v těch nejhorších vedrech. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Harwey Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září před 6 hodinami, Gustaf napsal: Já určitě...já se pro takovou práci nenarodil S Africanom by ste urcite dali nieco dokopy:) 1
warann Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září Nudite se? Kupte se medvidka myvala. Anebo si prectete tenhle clanek https://www.dama.cz/clanek/vysledky-soutez-ceske-pivo-2026-vitezove 1
Vir Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Gustaf Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září Šohaja.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Gustaf Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září Středověké pivo 11° z řemeslného Pivovaru Křikloun v Hodoníně je speciální světlý ležák vařený podle tradiční receptury. Tento pivní speciál vznikl k mimořádné příležitosti 850 let od první písemné zmínky o hodonínském hradu. Právě v bývalých prostorách tohoto historického hradu dnes rodinný minipivovar sídlí. Charakteristika a chuťový profil Ačkoliv jde o světlý ležák plzeňského typu, pivo vyniká specifickými vlastnostmi, které odkazují na historické postupy. Chuť a vůně: Moravské slady dodávají pivu plné tělo a vyváženou chuť se středním řízem. Má příjemné chmelové aroma i hořkost. Nakuřovaný nádech: Podle pivních recenzentů má pivo zajímavou, neotřelou chuť, která vzdáleně připomíná německý typ nakuřovaných piv Rauchbier. Tato stopa kouře evokuje historický způsob sušení sladu nad otevřeným ohněm. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
jpteo Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září Lobeč Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
geometr Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září před 3 hodinami, Gustaf napsal: Středověké pivo 11° z řemeslného Pivovaru Křikloun v Hodoníně je speciální světlý ležák vařený podle tradiční receptury. Tento pivní speciál vznikl k mimořádné příležitosti 850 let od první písemné zmínky o hodonínském hradu. Právě v bývalých prostorách tohoto historického hradu dnes rodinný minipivovar sídlí. Charakteristika a chuťový profil Ačkoliv jde o světlý ležák plzeňského typu, pivo vyniká specifickými vlastnostmi, které odkazují na historické postupy. Chuť a vůně: Moravské slady dodávají pivu plné tělo a vyváženou chuť se středním řízem. Má příjemné chmelové aroma i hořkost. Nakuřovaný nádech: Podle pivních recenzentů má pivo zajímavou, neotřelou chuť, která vzdáleně připomíná německý typ nakuřovaných piv Rauchbier. Tato stopa kouře evokuje historický způsob sušení sladu nad otevřeným ohněm. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Středověké pivo - světlý ležák plzeňského typu To mě hodně pobavilo. 1 1
pavo_ Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září V Kročehlavském pivovaru je dnes Octoberfest takže pšenice...vynikající Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 2
pavo_ Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září před 22 hodinami, Gustaf napsal: Středověké pivo 11° z řemeslného Pivovaru Křikloun v Hodoníně je speciální světlý ležák vařený podle tradiční receptury. Tento pivní speciál vznikl k mimořádné příležitosti 850 let od první písemné zmínky o hodonínském hradu. Právě v bývalých prostorách tohoto historického hradu dnes rodinný minipivovar sídlí. Charakteristika a chuťový profil Ačkoliv jde o světlý ležák plzeňského typu, pivo vyniká specifickými vlastnostmi, které odkazují na historické postupy. Chuť a vůně: Moravské slady dodávají pivu plné tělo a vyváženou chuť se středním řízem. Má příjemné chmelové aroma i hořkost. Nakuřovaný nádech: Podle pivních recenzentů má pivo zajímavou, neotřelou chuť, která vzdáleně připomíná německý typ nakuřovaných piv Rauchbier. Tato stopa kouře evokuje historický způsob sušení sladu nad otevřeným ohněm. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. chutnalo? Já se přiznám bez mučení, že nakuřovaný pivka to je asi jediný co opravdu nejsem schopen vypít (přijde mi to jak hnusná uzená makrela vymáchaná v pivu ) 2
Gustaf Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září před 4 minutami, pavo_ napsal: chutnalo? Já se přiznám bez mučení, že nakuřovaný pivka to je asi jediný co opravdu nejsem schopen vypít (přijde mi to jak hnusná uzená makrela vymáchaná v pivu ) Hele jako jo, není to na to vypít toho kanystr, ale takle mě chutnalo 1
Gustaf Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září IPA citra.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
pavo_ Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září cestou z pivovaru na mě majitel naší místní nálevny volá, že má něco dobrého od Volta...a kdo jsem já abych odmítl takže na dobrou noc Volt Reaktor DDH Brut IPA 13°...a je to vskutku povedené a připomínající šampaňské a do teď jsem neměl tušení, že se v pivovarnictví používá kukuřice DDH znamená "Double Dry Hopped," což naznačuje, že byl tento pivní nápoj obohacen o další dávku chmelových chutí a aromat. Brut IPA je styl, který se vyznačuje suchostí a vyvážeností. Jeho název vychází z podobnosti s brut šampaňským, a to díky žádnému obsahu zbytkového cukru, který dělá tuto IPA velmi suchou a osvěžující. S chmely Galaxy a Mosaic nabízí osvěžující chuťový profil, který se snoubí s elegantními charakteristikami. Suchost a lehká tělnatost tohoto piva podtrhují jeho schopnost zahrnout do sebe složité chutě a zároveň zajistit hladký zážitek při pití. chmely: Galaxy, Mosaic slady: Haidelberg, chit, torifikovaná rýže, torifikovaná kukuřice Alkohol: 7,3% Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Gustaf Odesláno 27. září Nahlásit Odesláno 27. září (upraveno) 11 ležák a IPA 11.. pivovar Chyše Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. září uživatelem Gustaf 3
Gustaf Odesláno 27. září Nahlásit Odesláno 27. září Ještě polotmavý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Harwey Odesláno 27. září Nahlásit Odesláno 27. září Novinka v Lidli, presovsky pivovar Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
milomac Odesláno 27. září Nahlásit Odesláno 27. září Já pro změnu obyč černou "kozlovinu" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Corvus corone corone Odesláno 27. září Nahlásit Odesláno 27. září V 25. 9. 2026 v 19:47, Vir napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Z té sklenice bolí oči... tohle mi přinést v hospodě, tak si to zase nesou zpátky. Ale tam, co chodím pravidelně, tak se o sklo uměj postarat (a taky všichni hosté vidí, co s tím sklem obsluha dělá). Horší jsou všelijaké takové ty nóbl restaurace, kde je pivo skoro sprosté slovo a přístup obsluhy k alespoň elementárním základům pivní kultury je na bodu mrazu (či spíše na bodu neumytého a teplého skla). 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se