exell Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2021 Léta tam stál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 30. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2021 Na normální žízeň, kupuju plechovky v Tescu, Plzeň, Radek 12, někdy Urpiner 13, sakra ale teď jsem vzal po hodně dlouhé době Gambáč 12 a fakt mi chutná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lassie Odesláno 30. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2021 Bíla pěna, láhev orosená... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 30. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2021 (upraveno) Gambáč tady má pošramocenou pověst od doby co to pivo točili na fotbale (G liga). Bohužel, protože od té doby změnili recepturu a desítka je moje oblíbené "spotřební" pivo. Dvanáctku si na chuť dám také rád. @lassie Upraveno 30. září 2021 uživatelem exell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 30. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2021 Gambrinus není pivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 30. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2021 Souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 30. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2021 Beru, nemám ambice nikoho přesvědčovat a tyto reakce jsem očekával. Až ale někdy půjdete kolem Srdcovky, doporučuju dát šanci nefiltrovanému z tanku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2021 Mňam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 2. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2021 Zkouším Pardubice a není to úplně debilní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2021 Dneska pocucavam Raven... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 19. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2021 před 13 hodinami, Gustaf napsal: Dneska pocucavam Raven... ... a rovnou jejich největší pecku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2021 před 2 hodinami, M.K. napsal: ... a rovnou jejich největší pecku Jj, je výbornej... krásná hořkost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2021 Další ochutnávka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2021 Jedeme dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 19. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2021 Polička 11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 20. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 20. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2021 Jake dneska je policske pivo? Travil jsem ve Svitavach a Policce skoro tretinu sveho detstvi a pote i dospivani, coz s sebou samozrejme neslo i pomerne castou konzumaci vyrobku z mistnich pivovaru . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 20. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2021 před 46 minutami, Murphy97 napsal: Jake dneska je policske pivo? Travil jsem ve Svitavach a Policce skoro tretinu sveho detstvi a pote i dospivani, coz s sebou samozrejme neslo i pomerne castou konzumaci vyrobku z mistnich pivovaru . Se zeptej @nickolas to je odbornik a znalec nejevetsi . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 20. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2021 (upraveno) Kurňa uz jsem Policku nemel ani nepamatuju. V garazi mi smrdi prazdna basa. Oplt ten pacholek ju pije furt! Upraveno 20. listopadu 2021 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 20. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2021 Poličské pivo je výborné. Za mého mládí bylo lepší Svitavský. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se