Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vidis to :) to me vubec nenapadlo. Dost mozna varianta i kdyz to je soukrome cislo pro rodinne prislusniky skupiny CEZ. To se museji dobre bavit :)

Odesláno

Klucí potřebuju poradit. Samsung S5 z ničeho nic začala hodně rychle vybíjet baterie. V noci když je telefon v pohotovostním režimu to spadne o 30-40% tzn.že něco ho vycucává ale co? Mám aplikaci na uzavření nečinných souboru a když se podívám v nastavení na to co vybije baterii nejvíce tak to píše že ze 70% média(přehrávač,obrazky,videa jsou přitom uzavřeny :( )

Poradí někdo čím to může být?

Ta aplikace na zavírání nečinných souborů je origo od Samsungu nebo něco, co jsi si stáhnul? Přemýšlej, co za aplikace jsi si tam donainstaloval v poslední době a můžeš je zkusit pomalu odmazat, při nejhoršim reset do továrního nastavení.

Odesláno

Ta aplikace na zavírání nečinných souborů je origo od Samsungu nebo něco, co jsi si stáhnul? Přemýšlej, co za aplikace jsi si tam donainstaloval v poslední době a můžeš je zkusit pomalu odmazat, při nejhoršim reset do továrního nastavení.

Můžu poprosit.. co to je za aplikaci od Sams. na zavírání souborů?

Odesláno

To odposlouchávání a noční vybíjení mi připomíná moji malou bosorku, taky furt bréčela že křapka s paňákem jí nevydrží nabitá do druhýho dne.

Po prázdninovém přechodu na jabko (přihlášené do AppStore na můj účet) si vzpomněla že by "nutně potřebovala" jakousi podělanou aplikaci na "monitorování spánku a optimální buzení" = trvale odposlouchávaný mikrofon a analýza zvuku na pozadí. Poslal jsem ji s tím do řiti - a "problémy s vybíjením" se kupodivu nekonají...

Odesláno

Je aplikace ktera umoznuje klavesnici ciselnou? Takova ta jak se trikrat zmackne 2 a je C. V nekterym telefonu to je,jinde ne. Dik

Ano, je. U některých klávesnic lze nastavit, jak mají vypadat v režimu naležato (písmena) a nastojato (jako u starých mobilů). Zrovna jednu takovou používám (Android). Jde o klávesnici Perfect Keyboard. Já ji mám proto, že u ní lze nastavit i velikost kláves a popisků.

Odesláno (upraveno)

Vydržel jsem hodně dlouho s WP, ale už to asi nedám více jak měsíc nebo dva. Jednak kvalita systému,sekání, zhavarování několika aplikací (přímo od MS) a to že se mi čas od času přeskládají fotografie při restartu, nebo nějaké zmizí. Poslední funkční byl BB, tam budoucnost taky už není. MS to předělává do W10, ale pořád to bude to samé. Tak nevím. Buď koupit nějakýho androida nebo starší IP5..vlastně asi spíš ten android...jsem však povinen mít synchronizaci s outlookem, ale s tím není problém ani na IP ani na androidu.

Jak jsou na tom teď androidy? Co vybrat tak v relaci mezi 5-10? Čím méně, tím lépe..je to jen spotřební věc - data mám puštěný pořád, ale hráč nejsem, na netu sem tam něco, nechci pádlo..fotky samozřejmě ano, ale na chtěné foto mám sony rx.

Co ty čínský ksindly? už jsou na tom lépe?

Dík za radu

Upraveno uživatelem tenge
Odesláno

Samsung Note4, nebo Nexus6, pokud LG tak jen ty jejich kralovske modely G3,4, popr. Huawei Mate 7, P8.

Odesláno

...

Já teď taky řešil přechod z Windows Phone. Koupil jsem Huawei P8 lite (LTE všechny pásma, Dual-SIM - pro mě výhoda, neocení asi každý, fajn cena 6 tisíc)... a ten telefon je super. Vypadá krásně, je fantasticky rychlý, na nic se nečeká, ovládání řady věci intuitivnější, než Windows Phone. Klidně doporučím.  

Odesláno (upraveno)

Kvalita zpracování - je to plast, ale pevný, nevrže, nemůžu říct křivého slova. Záda vypadají jak broušený hliník, bez doteku nepoznáš rozdíl. 

Výdrž - mám zaplá mobilní data / wifi, displej na max s automatickou intenzitou,mám aktivní obě dvě SIM-karty. Z nabíječky jsem ho sundal včera v 7 ráno a teď mám 45%.Obvykle nabíjím druhý den odpoledne / večer. V každém případě vydrží celý den, nebudeš mít problém, že ti v podvečer baterka kiksne. 

Upraveno uživatelem dieegoo
Odesláno

nene, pro mě je max 5" a to ještě musím přimhouřit oko a akceptovat tu pětipalcovku..u saka se to do vnitřní kapsy vejde..ale u džínů to je problém.

a proč ne Samsung? Lg nevypadá špatně, ale docela se drží vysoko s cenou. To huawei nevím nevím..ten lite má docela malou ramku tak aby to nebylo dejchavičný..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...