vraby Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 Jak už jsem psal, mě potěšil zoopo speed 7 plus. Tvůj výběr, by asi až na baterii toho lenova hravě porazil.Baterie asi není všechno,ale kdo se v tom má pořádně vyznat.(procesory) RAM je jasné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Jak už jsem psal, mě potěšil zoopo speed 7 plus. Tvůj výběr, by asi až na baterii toho lenova hravě porazil.5.5" asi to Zopo jak doporučuješ5" Lenovo P70 mladej si vybere a rozhodnuto......snad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Já jsem spokojený, má jednoduchý android a super rychlé šlape. Výdrž je reálně 1-2 dny. Foťák je trochu slabší, oproti tomu velmi chválím dual sim a celkovou rychlost. Ještě drobná nevýhoda je, dlouhé nabíjení cca 4 hod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Ma nekdo zkusenost s huawei p9, me uz z toho sony jebne. Uz jsem ctyrikrat menil zadni stranu a je zase rozbita...uz nechci nikdy sklenenou. To mam telefon celou dobu v silikonovem pouzdru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 (upraveno) Ma nekdo zkusenost s huawei p9, me uz z toho sony jebne. Uz jsem ctyrikrat menil zadni stranu a je zase rozbita...uz nechci nikdy sklenenou. To mam telefon celou dobu v silikonovem pouzdru...Vem Vojto Mate8, mame ho doma 2x a tezka spokojenost. Jak rychlost, tak vydrz baterie-to jsem jeste nezazil. Behem 3 mesicu prisla 2x aktualizace. Ver mi .Koukni se na zpracovani a zapomenes na Sony. Upraveno 29. června 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Vem Vojto Mate8, mame ho doma 2x a tezka spokojenost. Jak rychlost, tak vydrz baterie-to jsem jeste nezazil. Behem 3 mesicu prisla 2x aktualizace. Ver mi .Koukni se na zpracovani a zapomenes na Sony.No to zpracocani se mi libi i na te p9 laka me na nem nizsi rozmery nez mate a udajne jeden z nejlepsich fotaku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 No to zpracocani se mi libi i na te p9 laka me na nem nizsi rozmery nez mate a udajne jeden z nejlepsich fotaku..Ten fotak ala Leika je reklamni trik, Leika nic nevyrabela, jen spolu na tom jakoze makali. Vem Mate, je to nej trida.Srovnani jako u Samsungu rada S vs Note, nebe a dudy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Nejde mi o to kdo to vyvijel, ale o to, ze ve vsech testech co jsem cetl vychazel jako jeden z nejlepsi, mate mi prijde velky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Nejde mi o to kdo to vyvijel, ale o to, ze ve vsech testech co jsem cetl vychazel jako jeden z nejlepsi, mate mi prijde velky.Nej urcite neni, top je Samsung S7 E, popr. pockat na Note 7. Jak myslis, ja bych radu P od Huawei nechtel. Radim Ti dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Mate8 jsem měl teď nedávno v ruce a až mi klekne Note3 tak to bude můj další telefon :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Mate8 jsem měl teď nedávno v ruce a až mi klekne Note3 tak to bude můj další telefon :-)Vyborna volba, take jsem mel Note2,3. Baterka mi vydrzi 2 dny pri plnem zatizeni, me pani 3-4 dny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vietor007 Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Mate 8 som nemal, ale Mate 7 áno. Rovnako Note 1, 2, 3, 4. Môžem povedať, že posledný dobrý note bola dvojka. Trojka, katastrofa, štvorka detto. Huawei je naozaj lepší momentálne. Uvidíme čo nový Note, ak bude na vlne S7, tak to bude znova pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Mate 8 som nemal, ale Mate 7 áno. Rovnako Note 1, 2, 3, 4. Môžem povedať, že posledný dobrý note bola dvojka. Trojka, katastrofa, štvorka detto. Huawei je naozaj lepší momentálne. Uvidíme čo nový Note, ak bude na vlne S7, tak to bude znova pecka. Podle čeho to porovnáváš? Já MĚL Note 2jku a teď mám 3jku. Oproti dvojce je 3jka rychlejší a stabilnější, ale má výrazné slabší výdrž na baterku. Vyřešil jsem to nabíjecím rámečkem s další baterkou je to v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Podle me take Note 3 lepsi, jak 2. Baterku vidim +- nastejno, tj. zadna slava oproti Mate8. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vietor007 Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Nepochybne generačne trojka musí byť lepšia oproti dvojke (ak hodnotíme výkon) ale ja som to myslel v porovnaní vždy v danej dobe s konkurenciou. Menil som z trojky na štvorku a štvorku po týždni alebo dvoch za Mate 7 a bol som teda extrémne prekvapený. Baterku som nebol schopný uťahať za deň, systém perfekt, čítačka prstov, displej...Striedam telefóny ako ponožky, takže viem reálne porovnať a určite nie som zaujatý. Samsung sa hľadal dlhšiu dobu, S4, S5, Note 3 a Note 4 sú také škaredé káčatka podľa mňa. Od S6 zase rastie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nasty Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Ok, takže podle vás chlapi je nejlepší volba ted velkově ten huawei mate8? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Ok, takže podle vás chlapi je nejlepší volba ted velkově ten huawei mate8?Musí ti sednout. Já už bych se zpět k ničemu pod 5,5" nevrátil. Ale zase spoustu lidí preferuje menší display. Podle mne cena (tuším teď kolem 13 tis.) v porovnáním tím co nabízí je prostě super. Jdi si ho někam zkusit a uvidíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Musí ti sednout. Já už bych se zpět k ničemu pod 5,5" nevrátil. Ale zase spoustu lidí preferuje menší display. Podle mne cena (tuším teď kolem 13 tis.) v porovnáním tím co nabízí je prostě super. Jdi si ho někam zkusit a uvidíš.+1 lepe bych to nenapisal + excelentni baterka a dost dobrej fotak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nasty Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2016 Tak jsem si ho byl vyzkoušet a takhle na první pohled je to fakt super. Takže jsem ho objednal a těšim se jak malej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 5. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2016 Tak jsem si ho byl vyzkoušet a takhle na první pohled je to fakt super. Takže jsem ho objednal a těšim se jak malej Pak pisni dojmy . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se