Návštěvník Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Ehm, co to je čistý Android? Debil se omlouvá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Ehm, co to je čistý Android? Debil se omlouvá Čistý znamená bez nadstavby výrobce telefonu (softwarové). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Čistý znamená bez nadstavby výrobce telefonu (softwarové). A jsem zas na začátku . Co má dělat chlapi? Jít do obchodu a říkat, že chci čistý android? Napište mi spíš, jestli to mám opravovat nebo jít do obchodu a říct, dejte mi Hujávej číslo to a to, chlapi na fóru říkali, že to není jebka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 S7 bude v pohodě, ale kup na to nějakej kondom, je to skleněný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 To se bude těžko hledat. Když nový telefon, tak nový= delší podpora a častější,rychlejší aktualizace. S7 už není nový model, slabá baterie, starší procesor a oproti novým modelům všech značek jen průměrný fotoaparát. Samsung není to ani náhodou čistý android. Ale zase splnuje tvé požadavky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2017 https://www.o2.cz/osobni/532990-bonus_1000/blackberry-key-one.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carllos Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2017 Pokud čistý android, tak bych chvíli počkal na tenhle: https://smartmania.cz/essential-phone-oficialne-bezrameckovy-design-modularni-konstrukce-odolne-telo/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2017 Předevčírem jsem kupoval manželce nový mobil. Vybrala si Lenovo Moto M a překvapilo mě, že v něm je čistý android. Takže kdo chce telefon bez nadstavby, mohl by tuhle značku vzít v úvahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2017 Romane dlouho jsem měl vyhlídnutý Galaxy S7, dokonce jsem ho před nedávnem i koupil, ale kvůli poškozenému rámečku jsem ho byl vrátit. Naštěstí na Alze proběhlo vše bez problémů a vyzvedl jsem si druhý kus, k mému překvapení opět s poškozeným rámečkem. Opět jsem ho tedy vrátil. Navíc všechny ty Samsungy mají sice krásné OLED displeje, které ale trpí vypalováním (podobně jako plazmové TV), rok stará předváděcí S7 Edge už měla displej poškozený taky. Takže ty dva poškozený rámečky u nových mobilů, displeje a skleněné křehké tělo mě nakonec od Samsungu odradily. No takže teď už mám po letech Androidu skoro měsíc Ajfoun 7 a naprostá spokojenost. Jinak SE 32 GB se dá sehnat nový bez dph za nějakých 9k, což je krásná cena na takový telefon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 Romane, mám třetím rokem z1 compact, nosím ho pouze v takové té gumové šprcce a je to neskutečně odolný telefon. Nepamatuji se, že by se někdy seknul, baterie dva až tři dny a fotí pěkně. Jenom problém jestli jde ještě koupit... http://m.mobilmania.cz/sony-xperia-z1-compact Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 měl jsem SX Z3 compact a naprostá spokojenost, výdrž úžasná, pro mě perfektní na držení v jedné ruce, krásný displej, fotky taky, a odolná konstrukce rovněž, jediné co jsem pro lepší pocit udělal, že jsem dal tvrzené sklo i na záda, malé mínus jsem viděl ve slabší ledce na blesk oproti ostatním mobilům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 Hej vy Pšonci :-), nevíte jak je to s těmi polskými sim kartami bez závazků.Prý 5G,neomezené volání,sms za 190 Kč, bez smlouvy.Dá se s tím volat i u nás bez nějakých problémů, do českých sítí ? Dík za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Jedinej problém je, že někomu se třeba nebude chtít brát polský číslo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Jedinej problém je, že někomu se třeba nebude chtít brát polský číslo.Ano, to máš pravdu, ale jak je to teď s tím roamingem, kdo platí, pokud platí ? Známým bych poslal sms s číslem na uložení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carllos Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 https://www.mobilmania.cz/clanky/konec-roamingu-v-eu-otazky-a-odpovedi/sc-3-a-1338135/default.aspx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 S7 je v pohodě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 pánové, má tu někdo Huawei Nova? uvažuji pro ženu, a za 7.500,- bych řekl, že dobrej, jediné co mi na něm chybí, je optická stabilizace, vše ostatní za ty peníze, se mi zdá jako výborná koupě, co si o tomto modelu myslíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Novu mám služební, předtím S4. Plně ji nahradí, dobrá výdrž baterie, neseká se, RAM 3 GB, paměť 32 GB, slot pro další SIM nebo micro SD kartu. Android 7.Dobré je originál pouzdro s průhledným čelem. Více na Huafan.cz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cmelda88 Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2017 Huawei Nova je co se týká baterie naprosto luxusní. Opravdu zátěže vydrží reálně dva dny (100 hovorů, 50 zpráv na WA, hodinka net, dvě hodiny hudba.... etc). Co se týká fotek, tak si myslím, že ve své třídě nadprůměr... ale nechám na posouzení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 Mam S6 edge a po dvou letech koukam po vymene.Zrak už nějaky čas padnul na vlajkovou lod S8. Vase nazory? Mam moznost ji mit za 16 tisic v podstate bez dane.Je neco lepsiho za ty penize? Jablko nechci.Nevyhovuje mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se