Přejít na obsah

Vybiram mobil ...

Doporučené příspěvky

Čistý znamená bez nadstavby výrobce telefonu (softwarové).

A jsem zas na začátku  :lol2: . Co má dělat chlapi? Jít do obchodu a říkat, že chci čistý android? Napište mi spíš, jestli to mám opravovat nebo jít do obchodu a říct, dejte mi Hujávej číslo to a to, chlapi na fóru říkali, že to není jebka. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To se bude těžko hledat. Když nový telefon, tak nový= delší podpora a častější,rychlejší aktualizace. S7 už není nový model, slabá baterie, starší procesor a oproti novým modelům všech značek jen průměrný fotoaparát. Samsung není to ani náhodou čistý android. Ale zase splnuje tvé požadavky.

Odkaz ke komentáři

Romane dlouho jsem měl vyhlídnutý Galaxy S7, dokonce jsem ho před nedávnem i koupil, ale kvůli poškozenému rámečku jsem ho byl vrátit. Naštěstí na Alze proběhlo vše bez problémů a vyzvedl jsem si druhý kus, k mému překvapení opět s poškozeným rámečkem. Opět jsem ho tedy vrátil. Navíc všechny ty Samsungy mají sice krásné OLED displeje, které ale trpí vypalováním (podobně jako plazmové TV), rok stará předváděcí S7 Edge už měla displej poškozený taky. Takže ty dva poškozený rámečky u nových mobilů, displeje a skleněné křehké tělo mě nakonec od Samsungu odradily. 

No takže teď už mám po letech Androidu skoro měsíc Ajfoun 7 a naprostá spokojenost. Jinak SE 32 GB se dá sehnat nový bez dph za nějakých 9k, což je krásná cena na takový telefon.

Odkaz ke komentáři

Romane, mám třetím rokem z1 compact, nosím ho pouze v takové té gumové šprcce a je to neskutečně odolný telefon. Nepamatuji se, že by se někdy seknul, baterie dva až tři dny a fotí pěkně. Jenom problém jestli jde ještě koupit...

http://m.mobilmania.cz/sony-xperia-z1-compact

Odkaz ke komentáři

měl jsem SX Z3 compact a naprostá spokojenost, výdrž úžasná, pro mě perfektní na držení v jedné ruce, krásný displej, fotky taky, a odolná konstrukce rovněž, jediné co jsem pro lepší pocit udělal, že jsem dal tvrzené sklo i na záda, malé mínus jsem viděl ve slabší ledce na blesk oproti ostatním mobilům

Odkaz ke komentáři

Huawei Nova je co se týká baterie naprosto luxusní. Opravdu zátěže vydrží reálně dva dny (100 hovorů, 50 zpráv na WA, hodinka net,  dvě hodiny hudba.... etc). Co se týká fotek, tak si myslím, že ve své třídě nadprůměr... ale nechám na posouzení.

Odkaz ke komentáři

Mam S6 edge a po dvou letech koukam po vymene.Zrak už nějaky čas padnul na vlajkovou lod S8. Vase nazory? Mam moznost ji mit za 16 tisic v podstate bez dane.Je neco lepsiho za ty penize? Jablko nechci.Nevyhovuje mi.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...