siwi Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Silikonovou vaničku vřele doporučuju. Mám ji na svém Honoru 8. Telefon díky ní sedí v ruce dobře a neklouže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Já mám to xiaomi (ne global verzi) od listopadu přibližně a šlape pořád skvěle. Už jsem to někde psal - jen hodně klouže, čímž se zvyšuje riziko pádu, pokud tedy nebude v nějakém obalu.to máš tu verzi Prime? Má stejnou výbavu, jen mensi display 5" tak nevím jakou tatranku vybrat. Musím si vzít doma pravitko. Zatím se ale přikláním k tem 5,5" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Gusto .. a nestačila by ti na kolo nějaká hujda telefon , jasně přišel bys o chytré funkce možná foťák , ale zase výdrž , velikost a tak by byla cajk.Nevím jak je to momentálně ,ale něco se mi motá , že jde mít nakolonovanou sim kartu i od operátora... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 to máš tu verzi Prime? Má stejnou výbavu, jen mensi display 5" tak nevím jakou tatranku vybrat. Musím si vzít doma pravitko. Zatím se ale přikláním k tem 5,5"hele mám 5,7" a děcko nebo menšího chlapa s tím vyliskáš už slušně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elis Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 to máš tu verzi Prime? Má stejnou výbavu, jen mensi display 5" tak nevím jakou tatranku vybrat. Musím si vzít doma pravitko. Zatím se ale přikláním k tem 5,5"Mám tuhle verzi: https://mobilni-telefony.heureka.cz/xiaomi-redmi-note-4-3gb-64gb/specifikace/#sectionv je to 5,5". Já chtěl něco většího na čem se dá jít i na internet, má to celkem úzký rámeček a v mé relativně větší ruce je v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Gusto .. a nestačila by ti na kolo nějaká hujda telefon , jasně přišel bys o chytré funkce možná foťák , ale zase výdrž , velikost a tak by byla cajk.Nevím jak je to momentálně ,ale něco se mi motá , že jde mít nakolonovanou sim kartu i od operátora...to právě nechci...používám na tom Endomondo a Stravu. Fotit taky chci docela kvalitně a hodně na cestách využívám i apku Mapy. To bych na hujdě telefonu nedal. Takže to musím řešit nějakým obstojným mobilem. elis: tak to je v podstatě to samé, co chci já..jen ne 64GB ale jen 32.... díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Dneska jsem chytil nerva jak cyp. SG7 Edge musím xkrát denně restartovat, nejde se mi nikam dovolat, nikdo se nedovolá mi, mrtka je to. Koupil jsem Nokii 230 v ceně jedné hospody, převedl jsem tam kontakty a uvidím, jestli budu vůbec samsunga reklamovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 něco pro leteckýho experta Gustu................... http://mobil.idnes.cz/crash-test-love-mei-0od-/mob_tech.aspx?c=A151116_124548_mob_tech_oma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 pěkný udělátko...a jak ten mobil s tím skladnej ale jak se znám, ja bych mrdnul i tohle tak nakonec objednán ten Xiaomi redmi note 4 global.... hurááá...bude zase co ničit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 něco pro leteckýho experta Gustu................... http://mobil.idnes.cz/crash-test-love-mei-0od-/mob_tech.aspx?c=A151116_124548_mob_tech_omatak to by mu mohlo vydržet,ale vypadá to děsně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 tak to by mu mohlo vydržet,ale vypadá to děsněno pak už leda svařit něco z jeklů................stejně to zas rozmlátí, ho znám, takovej vozembouch to je a povaleč, jak může tak si lehne................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 Jekly ne, zas aby si vo ten kryt při pádu nezlámal žebra a nevyrazil zuby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 Jekly ne, zas aby si vo ten kryt při pádu nezlámal žebra a nevyrazil zuby.ále co žebra mu srostou a zuby si udělá nový a lepčí než má................šak je to zubní technyk či co....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 Volové... teď už budu jezdit jediné bez pádu. Budu obezřetný bajker zuby si nechám zatím svoje. Bych si je musel dělat zadarmo a to by mě nebavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carllos Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 Dneska jsem chytil nerva jak cyp. SG7 Edge musím xkrát denně restartovat, nejde se mi nikam dovolat, nikdo se nedovolá mi, mrtka je to. Koupil jsem Nokii 230 v ceně jedné hospody, převedl jsem tam kontakty a uvidím, jestli budu vůbec samsunga reklamovat... Moje SG S7 už je v servisu, přesně z důvodu, který popisuješ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 Nejhorsi je to ze to dela i nova S8.Zlej sen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 Hmm, bezva stroje za ty prachy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 Volové... teď už budu jezdit jediné bez pádu. Budu obezřetný bajker zuby si nechám zatím svoje. Bych si je musel dělat zadarmo a to by mě nebaviloKdo nepadá , jezdí pod své možnosti :-)Zuby máš beztak jedny udělané do foroty , ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 Zatím jsem to nestihl:D a doufam, že dlouho nebudu muset Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 Hmm, bezva stroje za ty prachy. Jsou už moc překombinovaný, plný neodladěných funkcí, jen, aby každý rok vyšli s něčím novým. A pak to takhle vypadá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se