African Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2017 Každého věc, ale dát dvacet pět papírů za blbej telefon...no já osobně tohle nikdy nepochopil. Na druhou stranu kamarádi nechápou mě kolik dávám za hodinky a klepou si na čelo, to je pravda :-)
jovani Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2017 něco pro leteckýho experta Gustu ...UAG ako phone, iPhone SE?
Gustaf Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2017 Každého věc, ale dát dvacet pět papírů za blbej telefon...no já osobně tohle nikdy nepochopil. Na druhou stranu kamarádi nechápou mě kolik dávám za hodinky a klepou si na čelo, to je pravda :-)mám to taky tak. V životě jsem za mobil nedal víc jak 5k. A ani nedám...mit placku za 25k a pak na něj někde lehnout, tak si ho vyskubnu i s kořenem
African Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2017 mám to taky tak. V životě jsem za mobil nedal víc jak 5k. A ani nedám...mit placku za 25k a pak na něj někde lehnout, tak si ho vyskubnu i s kořenem A totální mišuge jsi, když si ho ještě vezmeš na splátky jako jeden z mých kamarádů. Nemá pomalu ani na žrádlo, jezdí v otřískaný dacii, ale ajfouna za třicet musí mít. Prý jenom pětikilo měsíčně
Gustaf Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2017 No ty vole, bohužel i takový případy jsou...někdo ty společnosti musí živit, no
odjinud Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2017 Sice je to topic o telefonech, ale tablety jsou blízko, takže se zeptám, jestli byste mi neporadili něco na surfování (PC mi v práci monitorují, ale wi-fi ne:-) tj. je to pro mě veledůležitý nástroj:-)Měl jsem dosud 7´´ tablet, no ten je rozbitý a po zvážení všech pro a proti ho asi nebudu už řešit. Nyní surfuju na 4,7´´telefonu a je to dost nekomfortní, zvlášť pokud chce člověk na netu i něco málo udělat nebo slušně vidět fotku hodinek :-) V tomto smyslu se pídím po tabletu, který by byl dost velký "i na výšku", tedy aby tam po zobrazení klávesnice a různých stavových řádků a menů zbyl i nějaký "aktivní" prostor. Koukal jsem, že se dělá i poměr 4:3 (2048 x 1536 pix), což by mi na toto zřejmě dobře vyhovovalo. Bohužel se v tomhle formátu toho moc nedělá, v androidu, který preferuju spíše, snad jen Xiaomi Minipad 2, Asus Zenpad 8 a Samsung Galaxy Tab S2. Velikost počítám 8-9´´. Co byste doporučili?
mondeo2 Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2017 (upraveno) měl jsem tenhle, 10 palců FHD grafika a win 10 jen ta cena je větší http://www3.lenovo.com/cz/cs/laptops/ideapad/miix-series/Lenovo-IdeaPad-Miix-310/p/88EMMX30692 Upraveno 10. srpna 2017 uživatelem mondeo2
Baldic Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2017 Hele tablet jsem mel a nebylo to spatny. Nicmene jsem si poridil Dell 2 v 1 a je to vyrazne lepsi. Uz jen to, ze to je normalni Win notebook do toho muzes navrat klasicky Firefox a diky tomu tam das Adblock + Ghostery + Noscript a mas hodne slusnou hracku. Pravdou je, ze to nema 9 palcu, ale 13, ale ja osobne vrele doporucuju.Napr:https://www.czc.cz/dell-inspiron-13z-5368-touch-seda_3/195006/produktTahle cena mi prijde hodne ferova.
odjinud Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2017 Byl jsem to vcera omrknout v alze a ta velikost 8-9'' je fakt strop. Prece jen se s tim budu i pohybovat. Jinak na ty stroje 2v1 jsem taky se zajmem koukal, no ale windows jako os bych na tabletu nechtel, dneska je rada appek jen android/ iOS.
Kluk jako buk Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2017 Zdravím, už delší dobu se rozhoupávám k pořízení novýho telefonu. Dneska jsem si přečet článek, jak šly iPhone s cenou dolů, a docela mě to láká. Konkrétně asi SE ? prej je to lepší 5S v pouzdře 5S, což se mi líbí. Má cenu investovat do v podstatě výběhový technologie? Nebylo by mi s androidem za polovic líp? Kamarádi, co mají iPhone, si ho chválí, ale mě to doteď trochu smrdělo pozérstvím. Další věc je, že ho možná ani nevyužiju. Pro představu, jakej mám vztah k podobným technologiím, doteď jsem dlouhý roky spokojeně používal domlácenou Nokii C2. Jenže displej už moc nefunguje a mě by se konečně hodilo něco, co má trochu lepší foťák. Jak jsou na tom jabka v tomhle ohledu? Od telefonu pak očekávám zejména to, aby mi dalších minimálně 5 let bez problémů sloužil. Ale co jsem zatím kolem sebe viděl, tak to by u Apple neměl být až takovej problém. Budu velice vděčnej za jakýkoliv rady nebo připomínky. Fakt se v tomhle vůbec nevyznám.
kuncák7 Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2017 Moc tomu taky nehovim, ale najit telefon co bude minimalne 5 let bez problemu fachat bude orisek.Co vim od svych neteri, tak starsi uz by od Applu neodesla, slape ji jak hodinky uz treti rok.Technicke parametry necham na povolanejsich.
Gustaf Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2017 Tak už mám xiaomi redmi note 4 doma. Za ty prachy super telefon musím říct...
Jaroslav69 Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2017 Zdravím, už delší dobu se rozhoupávám k pořízení novýho telefonu. Dneska jsem si přečet článek, jak šly iPhone s cenou dolů, a docela mě to láká. Konkrétně asi SE ? prej je to lepší 5S v pouzdře 5S, což se mi líbí. Má cenu investovat do v podstatě výběhový technologie? Nebylo by mi s androidem za polovic líp? Kamarádi, co mají iPhone, si ho chválí, ale mě to doteď trochu smrdělo pozérstvím. Další věc je, že ho možná ani nevyužiju. Pro představu, jakej mám vztah k podobným technologiím, doteď jsem dlouhý roky spokojeně používal domlácenou Nokii C2. Jenže displej už moc nefunguje a mě by se konečně hodilo něco, co má trochu lepší foťák. Jak jsou na tom jabka v tomhle ohledu? Od telefonu pak očekávám zejména to, aby mi dalších minimálně 5 let bez problémů sloužil. Ale co jsem zatím kolem sebe viděl, tak to by u Apple neměl být až takovej problém. Budu velice vděčnej za jakýkoliv rady nebo připomínky. Fakt se v tomhle vůbec nevyznám.Ahoj, je to jednoduche. Pokud volas jednou tydne babicce, tak si kup telefon za korunu s Androidem.Pokud telefon pouzivas velmi casto a mas rad vsechen ten cirkus kolem, tak si kup Apple (delaji take hodinky)
Baldic Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2017 Teda tohle je tak debilni prispevek, ze nemuzu uverit, ze se objevil na tomhle foru.
dieegoo Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2017 Tak už mám xiaomi redmi note 4 doma. Za ty prachy super telefon musím říct... Tak si něco lípni na displej a nebo buď fakt opatrný. Nechápu, z čeho číňan udělal "sklo", ale poškrábe se snad už jen při pomyšlení na něco ostrého. Předchozí huawei jsem nosil s klíčema v kapse a nic, Note4 má po pár měsících drobných šrámů hromadu a některé hluboké tak, že jsou zřetelně cítit i při přejetí nehtem.
Cool as Ice Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2017 iPhone SE je osekana 6s v pouzdre 5s. Ma to puvodni display a ctecku otisku z 5s, procesor je 6s. Pokud hledas spis maly telefon a vyhovuje ti Apple (uzavrene prostredi iOS), tak neni duvod ho nevzit. Dle meho vyborny telefin. Podporu to bude mit jeste tak 3 roky. Zvaz akorat pametovou variantu, u Apple nelze rozsirit pamet. Malemu jsem kupoval SE 16GB a samozrejme plne her a videi takze narazi na limit porad. Ja dodnes pouzivam 5s 16GB a neomezuje me to v nicem. Jsem normalni uzivatel, fotek tam mam dost. Nemam v tom hudbu. Dnes uz, ale stejne koupis min 32GB variantu. Pro me totalne dostacujici. Jak psal Kuncák7, ja uz bych taky od Applu nesel. A to jsem ho dlouho odmital. Ma ho cela rodina vcetne iPadu (ten mladej neda vubec z ruky) a o nicem jinem nechce nikdo slyset. Proste funguje to a dela to co ma.
elis Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2017 Tak si něco lípni na displej a nebo buď fakt opatrný. Nechápu, z čeho číňan udělal "sklo", ale poškrábe se snad už jen při pomyšlení na něco ostrého. Předchozí huawei jsem nosil s klíčema v kapse a nic, Note4 má po pár měsících drobných šrámů hromadu a některé hluboké tak, že jsou zřetelně cítit i při přejetí nehtem. Tak s tímhle mohu naprosto souhlasit. Jak jsem psal, mám doma tu původní neglobal verzi a tu global teď objednával synovcovi. Díval jsem se, že tam je těch rozdílů více, já mám 10 jádro a global je 8 jádro, ale nemyslím si, že tu bude znát .
Gustaf Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2017 Tak s tímhle mohu naprosto souhlasit. Jak jsem psal, mám doma tu původní neglobal verzi a tu global teď objednával synovcovi. Díval jsem se, že tam je těch rozdílů více, já mám 10 jádro a global je 8 jádro, ale nemyslím si, že tu bude znát .Jj, je to 8 jádro, ale snapdragon.. Takže lepší jak to 10 jádro a já na na sklo četl právě opačné recenze. Má prý bejt odolný i bez ochranného skla. Tak nevim
Kluk jako buk Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2017 Díky za názory. Applu se bojím kvůli iOS, takže zatím jsem se rozhodnul pro Xperii X Compact. Na nic dalšího v podobný velikosti jsem nenarazil.
elis Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2017 Jj, je to 8 jádro, ale snapdragon.. Takže lepší jak to 10 jádro a já na na sklo četl právě opačné recenze. Má prý bejt odolný i bez ochranného skla. Tak nevimZe začátku se mi na skle udělalo pár škrábanců, tak jsem se pak na ochranné sklo apod. vykašlal a musím přiznat, že od té doby tam nic nepřibilo. Nárazů už pár také bylo, ale většinou to odnesl jen ten kov po hranách .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se