Přejít na obsah

Vybiram mobil ...

Doporučené příspěvky

Zdravím, nemáte někdo dobrý kontakt v T-mobile, který by na 100pro věděl od kdy budou mít v nabídce Sony Xperia XZ1 Compact? Můj stávající Z1 Compact  mě pomalu po třech letech dosluhuje, nyní mě čím dál více zlobí zapínací talčítko a potřebuji nový tel. Když se jich zeptám, tak jednou řeknou přelom září říjen, do poloviny října, během října.

V nabídce už od 1.10. je uvedený jako novinka, ale jestli jsou i fyzicky, toť otázka

https://www.mobilmania.cz/clanky/nove-iphony-nokie-a-hrstka-slev-to-je-rijnovy-cenik-t-mobilu/sc-3-a-1339738/default.aspx

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Používáte někdo v mobilu s Androidem offline navigaci, včetně map? Doporučíte něco?

Jezdím hodně po ČR a SR, občas Evropa a v telefonu mám navigací více....

Here Maps slušná navigace v poměru cena/výkon (je zdarma).

Sygic slušná navigace s jednorázovou platbou a doživotní aktualizací zdarma, některé její vychytávky a algoritmus výpočtu tras mně občas vadí.

Jako top pro řidiče mám TomTom - velmi dobrý algoritmus výpočtu tras spojený s aktualizací dle aktuálního provozu. Nevýhodou je nutnost platby každé cca 2 roky.

Odkaz ke komentáři

Ja som dlho na androide používal Sygic. Mám tam aj licenciu kúpenú a nemal som nikdy problém. Teraz posledné dva roky na iOS navigujem cez Google Maps a spokojnosť, už by som asi nedal peniaze za offline navigáciu. Hlavne ešte keď sú dáta po Európe konečne za normálne prachy. 

Odkaz ke komentáři

Používáte někdo v mobilu s Androidem offline navigaci, včetně map? Doporučíte něco?

Dříve Sygic, ale pak mě začal nějak štvát.

Teď jezdím s google maps. U nás normálně zapnutá data. Když jedu pryč, tak označím na mapě čtverec třeba přes půl Německa, abych měl rezervu i když jedu kousek za hranice a funguje to dobře.

Odkaz ke komentáři

Dyt to mas jedno, bys dyztak poruchu reklamoval u alzy, no..

Tak jsem se aspoň zasmál, to je banda tam správná, mě ten zelený mužík byl nesympatickej už od začátku :-) První paní na telefonu že to asi česká distribuce není, druhá že možná i jo a že mi zavolá zpátky. Nikdo nevolal, tak do třetice pán, že všechny telefony jsou české distribuce. Na Sony podpoře mě paní řekla, že už párkrát u nich zkoušeli lidi reklamovat telefony, které české distribuce nebyli a ať si řeknu o imei číslo, že mi to hned řekne jestli je telefon v systému. Takže další hovor a pán, že ho budu mít ve faktuře po objednání, no objednal jsem, faktura v emailu, Imei chybí :-) No tak si říkám, že ho zítra nepřevezmu a ono ani nebude potřeba, protože před chvílí přišel další email, že ho neexpedovali a dalším novém termínu dodání mě budou informovat. Tak jsem to jedním klikem zrušil...co to je za kašpary tahle ta firma? Afrika hadr, nakonec jsem se tomu jenom zasmál :-) Takže ještě týden čekat y užívat si Prestigio ďábelskou mašinu....

Odkaz ke komentáři

Tak já s Alzou problémy nikdy neměl. Je mi fuk, co je to za distribuci, hlavně že je to česky a že u nich není problém s reklamací (alespoň já ho opravdu nikdy neměl, všechno vyřídili vždycky k mé spokojenosti). Ovšem pravda je, že by neměli lhát, když s Tebou mluví, jakože možná jo, možná ne, číslo na faktuře a prd, zavoláme a nevolaj....

Odkaz ke komentáři

Já také nemám problém a nakupujeme tam opravdu hodně. Problém je v těch joudech na telefonu a občas ani prodavač neví co prodává. Ale zase se dá vše vráti do 14 dnů,  Mám dobré, že je Alza kousek od baráku. Když něco nesplnuje popis nebo očekávání, vrátim. Zatím vše vzato nazpět okamžitě a bez keců.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...