Traveller Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 Já mám doma ještě ten původní Razr. Stále je to hezký mobil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 Tak koukám, že existujou mini možnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 No což o to, v Číně lze koupit ledacos. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 SE: 124 × 59 × 7,6 mm @ 113gS10e: 142 × 70 × 7.9 mm @ 150g Ne, dekuji. To opravdu neni konkurence.Tajne doufam, ze Apple pracuje na nahrade za tohodle mini jednorozce.To ja taky:)tak snad se dockame Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2019 Malý hodinky dneska taky skoro nekoupíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2019 Mám teď najednou problém s ,,kontrolou zabezpečení,, u mobilu Xiaomi Redmi note 5.Když ji spustim, tak výsledek se objevuje v různých jazycích.Připojuji ukázku. Nevíte, co mám dělat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2019 To nevypadá jako systémové oznámení... to bude nějaká appka.... bloatware přímo od výrobce (pokud jsi si ji neinstaloval sám) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2019 Mám teď najednou problém s ,,kontrolou zabezpečení,, u mobilu Xiaomi Redmi note 5.Když ji spustim, tak výsledek se objevuje v různých jazycích.Připojuji ukázku.Nevíte, co mám dělat?Jakou máš verzi MIUI? To nevypadá jako systémové oznámení... to bude nějaká appka.... bloatware přímo od výrobce (pokud jsi si ji neinstaloval sám)Bloatware to není, je to užitečná věc, jen se jim nepovedl update - je to skoro na všech zařízeních. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2019 MIUI 10.2A to oznámení tam od výrobce opravdu bylo, akorát to psalo česky vyčistit a odstraňit.Když na to klepnu, tak je tam pod tím zase čeština. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2019 (upraveno) MIUI 10.2A to oznámení tam od výrobce opravdu bylo, akorát to psalo česky vyčistit a odstraňit.Když na to klepnu, tak je tam pod tím zase čeština.Musela ti proběhnout aktualizace, která se jim lokalizačně nepovedla.Řeší se to na miuios.cz, postihlo to 95% všech uživatelů.Řešení jsou dvě - buď čekat na opravnou aktualizaci (pokud máš global rom, stable, tak to může být třeba za měsíc),nebo přejít na předchozí verzi, která byla OK, hned. edit: třetí řešení je překousnout to, a zatím neřešit, na funkčnost to nemá vliv, optimalizace, čištění cache i kontrola zabezpečení fungují normálně. Upraveno 24. února 2019 uživatelem stosi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2019 Dík za vysvětlení,jak bych to vrátil zpět stejně nevím a ani to raději dělat nebudu, počkám na opravu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 Uvažuji mezi Mate 20 pro nebo Note 9, vyplatí se na něco jiného počkat? K Mate 20 pro mě to asi více táhne, S-pen asi moc nevyužiji a Mate má lepší foťák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carllos Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 Tak hlavně pozor při nákupu, mám již třetí kus: https://www.huafan.cz/discussion/6737/huawei-mate-20-pro-a-problem-s-displejem#latest Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 Uvažuji mezi Mate 20 pro nebo Note 9, vyplatí se na něco jiného počkat? K Mate 20 pro mě to asi více táhne, S-pen asi moc nevyužiji a Mate má lepší foťák.Není lepší s10 než note9? Ta plusková verze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2019 Koukám že je nás dost, co chtějí něco menšího. Zajima mě jaký komplex si tím podvědomě léčíme. Já taky původně chtěl něco menšího, koupil, ale už bych do toho znova nešel. Je sice hezký, že se to pěkně nosí po kapsách, ale to je tak všechno. Trefovat se prstama na ty titěrný klávesy a vlastně cokoliv na tom dělat je za trest, to je tak možná pro ženskou s tenkýma prstíkama. A navíc na to začínám blbě vidět a musím si brát brejle, který jinak k ničemu nepotřebuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2019 Tak jsem pořídil iPhone 8 a iPad, k čemuž mě donutila nešťastná okolnost, a velikostne je to podle mě docela OK. Zatím spokojenost, jen se bojím o skleněná zadá a Zvykám na první jablko. Zatím Wow efekt oproti endroidu nevidim. Zabaleny to je hezky ale na prdel mě to neposadilo. Uvidím jak to bude fungovat dal. Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Jelikož se moje HTC One M8 odporoučelo, tak jsem včera koupil Xiaomi A2 lite 64Gb. Tak uvidím, jak se ten číňan bude chovat, snad to bude OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Tak nakonec jsem prubl Mate 20 Pro a zatím maximální spokojenost, ten posun po 5 letech jde poznat. Fotky jsou neskutečné a výdrž baterie velmi solidní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 Teď jsem měl nové Xiaomi v Turecku a používal ho jen k občasnému zavolání a sem tam internet a výdrž - neskutečné 4 dny. Oproti HTC, které jsem nabíjel každý den vítaná změna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 (upraveno) Ma 4000mAh baterii a mensi displej nez ostatni modely od Xiaomi. Muj byvaly Note 5 vydrzel bezne 3-4 dny. Jen to ma jediny problem ma to Android :-). Od te doby co jedu na iOsu mi krom vydrze opravdu nic nevadi a nechybi. Upraveno 13. března 2019 uživatelem blam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se