Přejít na obsah

Vybiram mobil ...

Doporučené příspěvky

Kdyby někdo uvažoval o koupě vlajkové lodi pod názvem Samsung Galaxy 3 v bílém provedení tak at se mi ozve.Mobil je z Alzy a nechal bych ho bez daně tzn.za 13 tisic.Výhoda je že je zaručený jasný původ a CZ záruka.

http://www.alza.cz/s...ite-d327474.htm

Lásko, inzerce je jinde, ale koukam že tě přestal rychle bavit, proč to?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lásko Františku,jestli ti to tady vadí tak to klidně smaž,nevěděl jsem že děláš moderátora :gora:

P.S a proč mě přestal bavit? To je na dlouho...je na mou tupou hlavu moc chytrý ale když ho dostaneš v práci za rozumné peníze tak neni co řešit...

Odkaz ke komentáři

Lásko Františku,jestli ti to tady vadí tak to klidně smaž,nevěděl jsem že děláš moderátora :gora:

P.S a proč mě přestal bavit? To je na dlouho...je na mou tupou hlavu moc chytrý ale když ho dostaneš v práci za rozumné peníze tak neni co řešit...

já ho měl na den půjčený, a dospěl jsem ke stejnýmu názoru, zbytečně moc funkcí, který naprosto nevyužiju, pro mě byla akceptovatelná cena do deseti, dál už to ztratilo smysl....

Odkaz ke komentáři

Franto,je to tak ale zase na druhou stranu je asi opravdu nejlepší mobil který si ted můžeš na trhu koupit.Já jsem třeba nadšený z HD kamery a z velkého displeje,navic ta baterka je taky kapacitně větší,než u předchůdce.

Odkaz ke komentáři

Aplikace? Veškeré aplikace se musěji do Jablka náhrávat popř.kupovat,S3 to má hned po zapnutí.

Vstřícnost prostředi? To je jako kdybych řekl že máš ošklivej nos-věc názorů :crying_anim02:

Stabilita? Jako v čem je spočívá ta stabilita? Lepší baterie? To asi jistě víš že není.

Parametry typu kolik jáder atd bych asi neřešil protože tady jde vyloženě o bussines.

Co dál? Odolnost? Odolnost jako čeho? že Ti spadne na zem? Tak se podivej na crash testy na netu a uznáš že to je nesmysl...

Dále: u Samsungu vyřešiš všechno přímo z mobilu když to u Iphonu se neobejdeš bez počítače.

Tisíc lidí tisíc názorů ale psát že jeden z nejlepších mobilů na trhu "žádná hitparáda" je podle mě v nejlepším dost hloupé.

P.S proč ho teda má ten známý? Neptal ses ho? :crying_anim02:

Odkaz ke komentáři

aha, takže v androidím S III je nainstalováno 300 000 aplikací hned z výroby. a co ty nové,  které každý den přibývají?

... stabilitou myslím stabilitu systému, tzn. že nepadá. ne to, jestli je stabilní ve větru v kapse bundy... 

.. a odolnost.. mně osobně spadl mnohokrát, i do vody.. a je v pohodě. 

.. k PC připojuji iphone jen kvůli fotkám. jinak ho vůbec nepotřebuju. 

.. a proč ho má známej... chce mít vždycky to "nejlepší". ale tohoto galaxy se prý zbaví. asi ví proč 

Upraveno uživatelem montemar
Odkaz ke komentáři

Moderator muze smazat predchozi prispevek, vyprsel mi limit pri editaci. Diky.

Zena dneska prinesla novy iPhone, tak si s tim hraju. Tohle ale teda fakt nechci. Neco tak neprivetiveho jsem snad nemel v ruce. Kazdy, kdo ma aspon vesnickou petitridku, tak musi byt nespokojen. Bez spravce procesu, rozdeleni aplikaci na casto pouzivane (pracovni plochy) a zbytek (aplikace), nebo listy, kde se ihned a pohodlne, bez lezeni di nastaveni zapina a vypina wifi, gps, bt, rotace, vibrace, data,......bych se uz neobesel. A to je jen par veci z mnoha, co mi na tom vadi. Pravda,hraju si s tim jen den. Ale prvni dojem je vic, nez spatny. Taky celkova user interface se mi zda delana pro vzhled a ne pro prakticnost. Veskera tlacitka (ta aktivni pole) v nastaveni cehokoliv jsou zbytecne mala. Velice take postradam navratove tlacitko. Vypada to dobre ale v Androidu sli cestou, kterou preferuji, tedy mene kolorovanou, mene diktovanou designem, ale daleko uzivatelsky prijemnejsi. Vsechna tlacitka jsou velka, vsude funguje navratove tlacitko pro krok zpet, vsechno je prehlednejsi, oriroze.neji poskladane. A kdo ma chut, muze si upravit uplne vse. Nemusi, funguje vse v origo nastaveni, ale muze, kdyz chce. Ten iPhone mi pripada jako takovy "hloupy" mobil z roku 2007. Tehda to byl zcela revolucni koncept a ostatni museli zamakat. Ale zamakali a predbehli. Uz Gingerbread hral lepsi hru. ICS je uz daleko vpredu. S3 bych uz mel doma, kdyby na nem byl cisty ICS. Uz nechci Samsungacky TouchWiz. HW je bezkonkurencni. Musim tedy pockat na novy Nexus. Aspon uz bude s JB. Navic je iPhone maly a tezky jako krava. Aspon pocitove, hlavne vzhledem k rozmeru displeje. Predevcirem v Amstru na letisti jsem si pohral s S3 a bylo to fajn, jen velikostne uz muze byt pro nekoho prilis a me tam stve ten TouchWiz. Do divci rucky uz to neni, nastesti modelu ruznych vyrobcu je nekonecne mnoho. Na rozdil od jinych systemu... :-)

Edit: Jo, stabilita. Ja stary Gingerbread, ca 70 aplikaci, musim pro zamrznuti restartovat tak jednou za tri mesice. Ten iPhone dnes, zcela novy, zamrznul dvakrat. Myslim, ze stabilita obou je zhruba stejna, tedy dostatecna.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

aha, takže v androidím S III je nainstalováno 300 000 aplikací hned z výroby. a co ty nové, které každý den přibývají?

... stabilitou myslím stabilitu systému, tzn. že nepadá. ne to, jestli je stabilní ve větru v kapse bundy...

.. a odolnost.. mně osobně spadl mnohokrát, i do vody.. a je v pohodě.

.. k PC připojuji iphone jen kvůli fotkám. jinak ho vůbec nepotřebuju.

.. a proč ho má známej... chce mít vždycky to "nejlepší". ale tohoto galaxy se prý zbaví. asi ví proč

Hele inzenyre - bez do vlakna apple. Nas odtamtud taky vyhazovali. Tenhle flame je vo nicem - vsechno ma svy pro a proti. iPhone ma pro me obrovske minus a to je cena - tolik penez za telefon nikdy nedam at to je IPhone, Samsung nebo Jablotron.

Odkaz ke komentáři

odborník, jj, to jo :D

.. nepotřebuju být odborník abych věděl, že mi vyhovuje jednoduchost. nepotřebuju si nastavovat každou serepetičku, nemusím s mobilem hodinu konverzovat : "opravdu to chcete?" "ano, chci" a "jste si jist, že to chcete?" "joo, sem" ... 

.. už se těšim na i5-tku ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...