Přejít na obsah

Vybiram mobil ...

Doporučené příspěvky

chlapci a dievcence, moj blackberry sa odporuca a bude treba nieco ine.. rozmyslam nad BB Q5 alebo Q10. nejake skusenosti?? popripade nieco ine co ma hardware klavesnicu??

Hardware klavesnici uz nic jineho nez blackBerry nema, pokud nechces neco vybehoveho, jako treba Motorolu Droid.

Osobne mam Q10 a nic jineho uz nikdy nechci, ackoli jsem mel za svuj zivot cca 30 telefonu svych a dalsich x na testovani. Jen si rozmysli, jestli se obejdes bez kontextovych tlacitek. Mne jejich absence nevadi, ale spousta uzivatelu starych BB to nemuze zkousnout. Potom bych pockal na podzim na BB Classic... kdybys mel konkretni dotazy, sem s nimi!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže se po čase opět hlásím v telefonním vlákně.

Na Iphone 5 jsem byl docela nasranej, protože jsem jej byl nucen se závadou uspávacího tlačítka poslat na svolávačku do servisu. Včera mi jej vrátili. Sami si jej odvezli a znovu přivezli až k firmě! A dostal jsem nový telefon! Cena opravy-výměny včetně dopravy Kč 0,-!Takže za mě super!

Prožil jsem bez něj jeden docela dlouhý týden a musím říct, že s ním to bylo naprd, ale bez něj ještě horší. Jako náhradu jsem po celou dobu používal Caterpillar CAT 25. Pokud není člověk bystrozraký, měl by se tomuto aparátu zdaleka vyhnout. Ani jeho další vlastnosti však na mě nezapůsobily nějak přesvědčivě. Nejde seřídit velikost písma, které je malé až běda. Barevný displej je příšerný, foťák nepoužitelný a výdrž baterie i přes optimistické údaje v recenzích víc než neuspokojivá. Díky miniaturní ikoně stavu nabití, jsem po zmizení zeleného podsvícení stavu baterie (cca po 10 ti hodinách běžného používání) strkal telefon na zdroj radši každý večer. Z mikrofonu mi prý narozdíl od ajfounu bylo celkem blbě rozumět. Napsání obyčejné sms rovněž vyžaduje velkou trpělivost. Tlačítka a jejich zvuková signalizace pro psaní textu mě přiváděla k šílenství. Třeba při pokusu zadat "s" nestačí 4x stlačit  sedmičku, ale člověk musí vytrvat a počkat si na každé zpožděné pípnutí, aby se k požadovému znaku postupně proklikal. U tlačítkových telefonů v minulosti jsem se ani nemusel dívat, stačilo jen 4x zmáčknout "sedmu" a bylo tam "s". Hlasitý poslech, funkce budíku, internet či kapesní svítilna opět nic světoborného. Odolnost při pádu jsem vyzkoušel jen jednou..a v pohodě. Pro toho, kdo fakt dobře vidí, chce se občas někam dovolat, být na příjmu (výhoda 2 SIM), nechce za přístroj moc utratit, nepíše moc sms a nepostrádá internet, možná za tuhle cenu dobrá volba. 

Pro mě bohužel jako druhý telefon, který potřebuji obsluhovat v rukavicích na motorce či na padáku, naprosto nevhodný přístroj.    

Přikládám foto obou výtržníků....   

Odkaz ke komentáři

Hmm, ten Z1 Compact vypadá dobře a u T-Mobilu by mohl být za dobrou cenu.... uvažoval sem ještě o Xiaomi Mi3S http://mobilni-telefony.heureka.cz/xiaomi-mi3s-16gb/

Jestli muzu: urcite Sony. Prijatelna velikost, super zpracovani, odladenej Android. Xiaomi jsem ted mel na tyden v ruce a super displej, nezvykly, ale hezky design, nicmene taky spousta drobnych chybicek. Napriklad sms aplikace: telefon neumi poznat stejne cislo s a bez mezinarodni predvolby. Takze nekomu napises a odpoved ti prijde, jako bys dotycneho nemel ulozeneho...je to otrava. Zkratka: zavedene znacky stale rulez:)

Odkaz ke komentáři

Tower Of Power: teď bych kecal jestli mi to dělal telefon s OS nebo starej Symbian, ale mám uloženo vše s +420... ale každopádně je to připomínka dobrá.... výkonný je to stejně, u sony je možnost sd karet, voděodolnost a lepší velikost... snad jen větší baterie by se hodila... mrknu se po obchodech ať si ji osahávám, do tý 5" se mi fakt nechce... 

Odkaz ke komentáři

Mam Sony Z2 na skusku, ci na hranie.. Telefon sa strasne hreje. Fotak sa po vyfoteni 5-6 fotiek vypne s hlaskou ze sa musi schladit. Vonku je odhadom 28st. ziadny masaker. 5 rokov som nemal iny telefon nez Samsung - je to u Sony normalne? Rozbaleny z folii vcera, novy kus.

Upraveno uživatelem instant
Odkaz ke komentáři

Tak som naspat u GS5. Samsung sajrajt proste neupdatujem a je to. Inac Sony Z2 - vsetko fajne, svizne, skleneny dizajn je podla mna omyl ale povedzme, fotak s otaznikom a to prehrievanie je fail. Za 9h lahkeho uzivania v power save mode spapal 40% baterky, v klude je studeny ale staci s tym trochu ist na web alebo fotit alebo proste zatazit procak a je to jak termofor. Tak ide naspat do orindzu.. a dufam ze to je vadny kus a nie ficuria.

Odkaz ke komentáři

tak ja prijmam denne tak 150emailov, browsujem, a toto dam za cely den, nie ze za jedno poobedie. ale je pravda ze ja mam wifi vsade kde som, to setri kvantum stavy.. podmienky pre Z2 a Galaxy 5 rovnake, vitazi jednoznacne Ťamťung

vydrz by ani tak nevadila, ale to zahrievanie by mi rozjebavalo čakry

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...