Přejít na obsah

Vybiram mobil ...

Doporučené příspěvky

Díky zkusím se podívat na výprodeje 5S-ky. Ten BB Passport vypadá zajímavě, ale mám obavu z těch rozměrů. Na tu Nokii se juknu. Myslel jsem, že Nokia už skončila.

Ano, zatím se jmenuje Nokia, po doprodeji vyrobených kusů pak Lumia, Microsoft si hlavně pohlídá kompatibilitu HW. Rozměrově je 930tka i přes větší displej stejná jako iP6, akorát má větší tlouštku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevyplatilo by se milovníkům jablíček počkat na cenový pád 5s? Také přemýšlím nad novým telefonem a mám také limit. Nejvíce mi - pro mé potřeby, dává smysl LG G2 32gb. Je venku G3, ale stojí (zcela logicky) více, ale například tu větší ram já už absolutně nevyužiji. Kolem vánoc a s použitím voucheru (kasa, nebo "větší" prodejce pro případ reklamace) by se mohla G2 dostat na 8Tkč a to mi přijde již slušné. Je to sice 5,2", ale důležité jsou celkové rozměry. Za tuctovku bych to neoznačil, ale můžeme se pohybovat v různých prostředích. Další takový telefon - který mi dává smysl, je xperia z1 compact.

Ten pád 5s-ky bude razantní, ostatně jako vždy u této značky....... :D

Odkaz ke komentáři

Díky Siwi, tak to bohužel vypadá, že holce telefon zkolaboval, ani po celonočním připojení na síť se ho nepodaří zapnout.

Jde o to, jestli je baterka stále prázdná, tj. vůbec se nenabíjí, nebo jestli telefon nejde zapnout z jiného důvodu. Není podle návodu nějaká kombinace kláves na provedení Hard Resetu? Pokud na to nebude reagovat, pak bych ještě zjistil, jestli je vadná baterka a kolik stojí, mělo by jít o stokoruny, telefon samotný se asi opravovat nevyplatí, Siwi má pravdu, bohužel oprava je často dražší než modernější telefony, ona na telefon při výrobě nesáhne lidská ruka a robotická linka je chrlí v ohromném množství, zatímco u opravy je to opačně...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...