MAD68 Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 Díky, zkusím to nastavit, ale kdysi mi to takto nešlo. Mobilně z Hongmi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAD68 Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 Tak mi to píše, že účet nemá oprávnění pro synchronizaci s aktuálním nastavením a mám se obrátit na spravce Mobilně z Hongmi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom-Fox Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Pánové nevlastní někdo z vás čistě náhodou Samsung Galaxy A5? Zvažuju koupi a tak nějak nemám dostatek uživatelských informací... a do toho mě pořád nahlodává Sony Xperia Z1... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Graph Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Ahoj, galaxy A5 nevlastim, ale na gms arene ho docela chvali, az na tu cenu http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_a5_and_a5_duos-review-1201.php . Co ale vlastim je Xperia Z3 coz je podobna vec jako Z1 a jsem 100% spokojen. Zatim jsem nenarazil na nic co by mi vadilo a ten battery life je fakt super. Tady je prehled battery life obou zminovanych telefonu a jeste mrak dalsich http://www.gsmarena.com/battery-test.php3 . Kdyz se jeste podivas sem http://www.gsmarena.com/stats.php3 a podivas se na tabulku "by rate" coz je razeni dle hodnoceni vlastniku, tak je tam videt, ze snad polovinu pricek obsadilo Sony. Ja ho mam a nemelin bych. U z3 pridali kovovej ramecek, coz oproti z1 a 2 dodava vetsi smrnc a eleganci. Snad jsem ti alespon trosku pomohl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toryco Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Zdravíčko, máte již někdo zkušenost s mobilem Lenovo P70? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 (upraveno) Pánové nevlastní někdo z vás čistě náhodou Samsung Galaxy A5? Zvažuju koupi a tak nějak nemám dostatek uživatelských informací... a do toho mě pořád nahlodává Sony Xperia Z1... Za cenu A5 bych zcela jistě šel do Z2... oproti Z1 o tridu lepsi displej, ten ramecek je tam nejakej taky, sklo vepredu vzadu, fotoaparat spis prumer, umi sice 4K video, co 1080 60 fps, ale kdo to vyuzije... magn. nabijeni, vodotestnost... baterie 3000 mAh vydrží v pohodě dva dny... pokud to bude člověk používat jako nouzovku tak klidně týden... čeho se bojim je praskly displej (4500 kč servis, svepomoci cca dva) a vymena baterie, tam cenu nevim... Upraveno 16. února 2015 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Zdravíčko, máte již někdo zkušenost s mobilem Lenovo P70? Týden ho mám doma a myslím si, že si budeme rozumět. Potřeboval jsem něco na 2 SIMky, co přijatelně fotí a svižně reaguje. Jen bych uvítal trošku menší velikost, určitou odolnost, ale na trhu nic podobného za stejné peníze není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom-Fox Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Ahoj, galaxy A5 nevlastim, ale na gms arene ho docela chvali, az na tu cenu http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_a5_and_a5_duos-review-1201.php . Co ale vlastim je Xperia Z3 coz je podobna vec jako Z1 a jsem 100% spokojen. Zatim jsem nenarazil na nic co by mi vadilo a ten battery life je fakt super. Tady je prehled battery life obou zminovanych telefonu a jeste mrak dalsich http://www.gsmarena.com/battery-test.php3 . Kdyz se jeste podivas sem http://www.gsmarena.com/stats.php3 a podivas se na tabulku "by rate" coz je razeni dle hodnoceni vlastniku, tak je tam videt, ze snad polovinu pricek obsadilo Sony. Ja ho mam a nemelin bych. U z3 pridali kovovej ramecek, coz oproti z1 a 2 dodava vetsi smrnc a eleganci. Snad jsem ti alespon trosku pomohl. Za cenu A5 bych zcela jistě šel do Z2... oproti Z1 o tridu lepsi displej, ten ramecek je tam nejakej taky, sklo vepredu vzadu, fotoaparat spis prumer, umi sice 4K video, co 1080 60 fps, ale kdo to vyuzije... magn. nabijeni, vodotestnost... baterie 3000 mAh vydrží v pohodě dva dny... pokud to bude člověk používat jako nouzovku tak klidně týden... čeho se bojim je praskly displej (4500 kč servis, svepomoci cca dva) a vymena baterie, tam cenu nevim... Kluci díky za rady... poslední dobou jsem se o telefony moc nezajímal a docela jsem koukal, že Sony je hodně nahoře... ale nepřekvapuje mě to... Prolítal jsem odkazy, co dal Graph a nakonec jsem šel do krámu oba telefony vyzkoušet... A Sony bohužel ne... Ani Z1 ani Z2... jsou moc velký (respektive široký) a nejdou mi do ruky, blbě se mi ovládali... Takže volba nakonec padne na předraženej Samsung... Ale při mojí frekvenci výměny telefonů, cca 1x za dva až tři roky, mě to myslim asi nemusí zase až tak trápit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Graph Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 To rika vetsina uzivatelu sony a proto delaji verzi compact. Treba z3 compact ma stejnej vnitrek krome displeje a je uplne perfektni ( maji dost znamych). Tohle se o jinych moc rict neda. Ty zmensene verze byvaji vzdy hodne orezazny. Dal bych te compact verzi sanci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 (upraveno) já bych juknul po nejaky Číně ;-) Upraveno 17. února 2015 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Gustafe a jak Ty jsi spokojenej s tím novým kouskem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toryco Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Týden ho mám doma a myslím si, že si budeme rozumět. Potřeboval jsem něco na 2 SIMky, co přijatelně fotí a svižně reaguje. Jen bych uvítal trošku menší velikost, určitou odolnost, ale na trhu nic podobného za stejné peníze není. Díky, to jsem právě chtěla vědět. Hlavně tedy co se týká rychlosti odezvy atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 jsem...maka úplně v pohode. zatím žádný problém zpracování na jedničku, nikde nic nevrze, všechno licuje. GPS chytá hned, stejně jako WiFi...prostě super za tu cenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slay Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Treba Xiaomi Mi4! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PokyWolf Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2015 Čekám na WP 10 jestli to ohromí jak se všude píše. Jinak asi prubnu Samsunga S5 mini. Až vyjde S6 doufám že půjde s cenou ještě trochu dolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Chlapi: nějaké zkušeností s touto hračkou? BlackBerry Passport Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Chlapi: nějaké zkušeností s touto hračkou? BlackBerry PassportNa jedno nabiti mi nic nevydrzelo dele. Ale pokud nemas ruce jak lopaty, nekupuj. Napsat Q pri drzeni v jedne ruce proste nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkarlik Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Já bych jenom varoval před značkou Sony obecně, podezřele mnoho lidí v okolí se přístroje Sony (osobně vím o 2x laptop a 2x mobil) vykaší přesně po dvou letech po záruce.... jejich Compact verze jsou super, ale bojim se toho, že si ten mobil kupuju opravdu pouze na dva roky a pak si s tím můžu podložit stůl.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 Vybiram mobil a nebavi me to ... no ved to chapem, ani mna to nebavilo a tak som kupil iPhone 4,5 a 6 a pohoda! ( dobre, dobre - ved len trochu na rano dobru naladu.... ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 (upraveno) .....a....????? naprosto ot příspěvek.... Upraveno 4. března 2015 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se