unimatic_fan Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 22.6. jsou v Ostravě na Slezskoostravském hradě, vstupenky zatím jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 V 29. 3. 2023 v 18:55, Duke650 napsal: Nechci ti kazit radost, ale z recyklátu made by U2 jsem teda zklamaný. A to jsem ani neměl velká očekávání... Tak určitě to není poslech pro každou příležitost, ale dnes se to tak nějak všechno blbě sešlo, přišel jsem dom nějaký depresivní a normálně mě kluci zvedli náladu... mě se to líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2023 Špica jak Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 (upraveno) Já dnes konečně poprvé do sluchátek...i když vysílač je jen tablet. PS: hned z té první skladby jsem úplně na větvi. Upraveno 19. dubna 2023 uživatelem Zdenek1307 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 tak deska DM se povedla další povedená deska jsou nový Godmack,opravdu šlape to jako celek neskutečně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matobp Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 Uvolnili sa nejake listky na RAMMSTEIN do Trencina,ak by mal niekto zaujem...https://www.ticketportal.sk/event/RAMMSTEIN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2023 Fajný večírek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 1. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2023 Kua už??? To jste měli brzo, já až červen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 3. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2023 Bruuuuce...Kdo máte vstupenku někam na evropské turné, tak se máte na co těšit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2023 Závist Nemám bohužel chuť ani čas za borcem někde vyjíždět, velká škoda..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 13. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2023 Tenhle cover mam rad uz celkem dlouho, to video se mi vzhledem k textu zda prilis optimisticke, jak se ten kluk probere a tak, ale aspoň to dostane ten track mezi lidi, tak kdyby ho ještě někdo neznal. Original znaj asi všichni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 21. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2023 Keď už sú MS v hokeji A ešte jedna z Fínska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 22. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2023 s dovolenim sa pridam, finska nikdy nie je dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 27. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 28. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2023 V létě to bude už 33 let, co odešel SRV, jeden z největších mistrů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 28. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 5. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2023 Toto dali na závěr koncertu v Praze minulý čtvrtek. Ještě teď mám husinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 5. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2023 A Forget not naživo je něco, na co se nedá zapomenout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 5. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2023 My v pátek Hans Zimmer Live v O2 a bylo to úžasné. Nedá se to asi úplně srovnávat s klasickým koncertem, ale emočně to bylo nejvíc co jsem zažil. Včera jsme bookli The World of Hans Zimmer na příští jaro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 Kdyz trenuju, posloucham hudbu. Nejcasteji cmoudy z ghet, disko z 80tek, Kabat, Marii Rotrovou. Dneska sem se strojil na veslo a objevil co asi vsichni znate, ale ja byl uplne u vytrzeni! Pici, to je energie kam se vsechny odhrhovacky klasicky hrabou. Metal vubec neznam, ale sem byl z tohohle tracku uplne paf! To si zaradim do oblibenejch. Kdyby ste meli podobny tip na takovejhle nater, budu mega rad. Diky. https://youtu.be/bhxK5VnmrHg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se