Lude Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června Hledal sem jestli tady už jsou a nic nenašel. Lvmen Nové album Třeba se to někomu zalíbí. 1
dr.sphinx Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června Lvmen mám taky rád, ale ta deska je nová už rok Minulý září v Táboře skoro zbořili Cestu (spolu s Uralt).
patprom Odesláno 25. června Nahlásit Odesláno 25. června Před časem jsem si říkal, zdali se mi někdy povede nechat si podepsat tohle legendární desku všemi původními členy Sepultury. Před pár lety se mi podepsali Max s Igorem a teď před několika týdny přidali svůj autogram i Andreas a Paulo. Jako správný fanda a sběratel mám radost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 7
warann Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června Tak s podpisy by to bylo jeste vic, ale i tak mel mladej z LP za vyznamenani radost. Deska z jeho dlouheho wischlistu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
patprom Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června I bez podpisů je to paráda! Abych taky přispěl 2
ismit Odesláno 29. června Nahlásit Odesláno 29. června V 24. 6. 2026 v 17:38, dr.sphinx napsal: Lvmen mám taky rád, ale ta deska je nová už rok Minulý září v Táboře skoro zbořili Cestu (spolu s Uralt). asi by nebyl až takový problém zbourat táborskou Cestu LVMEN jsem viděl v Meetfactory - geniální. Pak ještě v květnu v Bike Jesus, ale tam jsem je jen slyšel, nedalo se dovnitř dostat. VOLE dali set kompletně nových válů (na pátou desku) LAHAR - fajn vidět po letech, ale nuda za mě.
Bison Odesláno 29. června Nahlásit Odesláno 29. června V 26. 6. 2026 v 12:25, warann napsal: Tak s podpisy by to bylo jeste vic, ale i tak mel mladej z LP za vyznamenani radost. Deska z jeho dlouheho wischlistu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak ať se sbírka rozrůstá. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Traveller71 Odesláno 30. června Nahlásit Odesláno 30. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Humanzero Odesláno 30. června Nahlásit Odesláno 30. června Před hodinou, Traveller71 napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To chcu
Humanzero Odesláno 1. července Nahlásit Odesláno 1. července před 15 minutami, Traveller71 napsal: @Humanzero myslíš ten kelímek ? jasné:)
SUZUKIGSXR Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července (upraveno) Včerejší FF v Prátru. Po 5 hodinách pod pódiem a cestě do OVY jsem na sračku, ale toto bych si zopakoval. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. července uživatelem SUZUKIGSXR 3 1
Traveller71 Odesláno 12. července Nahlásit Odesláno 12. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Zdenek1307 Odesláno 12. července Nahlásit Odesláno 12. července před 14 hodinami, Traveller71 napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. V roce 2008 jsem na nich byl v Praze. Jeden z nej koncertů co jsem zažil.
Traveller71 Odesláno 12. července Nahlásit Odesláno 12. července Můj první koncert byl ve Sportovní hale, Prayers tour, všichni v černém, já trošku do barevna... Poslední vystoupení jsem v 2022 díky po hospitalizaci vynechal, tak jsem do skopčákova prostě musel.
Traveller71 Odesláno 16. července Nahlásit Odesláno 16. července Včera ve Fórum Karlín na Kraftwerk Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
EpsteinBarr Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července Parada!!!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 4
Zdenek1307 Odesláno pátek v 20:17 Nahlásit Odesláno pátek v 20:17 Nebyl někdo ve Varšavě na SOAD? Prý to bylo peklo na zemi. Viděl jsem pár záznamů na YouTube a neuvěřitelné. Strašně mě mrzí, že jsem o tom nevěděl
Humanzero Odesláno včera v 00:51 Nahlásit Odesláno včera v 00:51 Z nového alba MIW Decades. Po delší době album, které už když jsem ho poslouchal poprvé, tak jsem ho chtěl slyšet ihned znova.. (Skvělý cover Sunglasses At Night, za mě o třídu lepší než originál)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se