Ondoni Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 tak rozhodně nemám v plánu se cítit provinile, že dobrovolně neposlouchám Rammstein nebo Laibach. Konkrétně ty druhé poslouchal můj kámoš na desce ještě před revolucí a já s ním, ale nic mi to neříkalo, nicméně respektoval jsem to. Nikoho jsem tady z náckovství neobviňoval, přečtěte si pls ještě jednou můj dotaz. Když mě něco zajímá, tak se prostě zeptám. Včera jsem to řešil s kamarádem na takové menší Cure party. On Rammstein poslouchá intenzivně a vůbec mu nedělalo problém říct, že ta symbolika tam je. Podle něj jde o pokus o politickou diskusi a zároveň chuť šokovovat, protože je to skvělá reklama. Takže díky za diskusi A něco veselého, když je ta neděle... https://www.youtube.com/watch?v=aYDfwUJzYQg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 tak rozhodně nemám v plánu se cítit provinile, ...Hele nejsem zapalenej fanousek, ale koncertne sem je uz videl, kdyby nic tak ta show za to proste stoji a myslim si ze si proste jen hrajou s tom ze provokujou v tom smyslu ze jsou nemecka kapela a jako takova by se mela tyhle symbolice vyhnout velkou oklikou a prave proto do toho spis jdou aby rozpoutali nejakpu diskuzi, aby se o nich mluvilo a celkove podle me aby se prave o tomhle debatovalo, vzdycky meli krasne provokativny videoklipy at uz treba namatkou Mein Teil, Mann gegen Mann a nebo prave treba posledni Deutschland (policek do tvare vsem fasounkum a lidem co je z tohodle obvinujou angazovanim podle me hezky cernosky predstavujici Nemecko). Takze si myslim ze oni pravicaci nebudou ani smykem, jen je bavi to brnkani na tuhle strunu a pobyb na hrane. A omlouvam se za hacky a carky, pisu z mobilu takze se me to po sobe nechce opravovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 Tvl Ondoni ... přesně Wynonu jsem tenhle víkend sjel asi pětkrát, naposledy jsem to viděl tak 15 let zpátky. Debaty o showmanech/skoronáccích/super rockerech/provokatérech (ať si každý vybere) zjevně vedou ke Claypoolovi a spol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 (upraveno) A at neplacam pridam jeden cover https://www.youtube.com/watch?v=e21TwVAPCbA Asi to neumim hodit v prehravatelnym oknu tak jen odkaz Upraveno 21. července 2019 uživatelem Gres Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 No, to je právě o tom, že nikdo nedokáže říct kde přesně je ta hranice. Prostě to nejde. Navíc lidi nechápou rozdíl mezi nacionalismem a fašismem. Nacionalistická kapela je taky např. Skrewdriver, oslavujou svou zemi. Jsou kapely co oslavujou komunismus a sou kapely co oslavujou Německo. Problém je ve chvíli, kdy začnou podněcovat nenávist vůči někomu. Což u Rammsteinu není. Ale lidi si to prostě zaškatulkujou, odsoudí to, odsoudí lidi co to poslouchaj a tak dál. Je lepší to brát jako umění a bejt tolerantní. Ostatně, tohle taky soud označil za umění. https://www.youtube.com/watch?v=vKJXBDwv1xg A tady o tom udělali i video. Tak nejvyšší čas, aby se obnovily hodnotící komise a přehrávky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2019 Slyseli ste uz novy album Sabaton? Asi si budu muset sehnat listek na koncert, hmm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 Ještě jsem neměl tu čest. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 Ubytovaný a už ladím formu :-) Se na černošku už moc těším... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navazka Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 African:Vcerejsi koncert tehle grupy byl pro mne jeden ze zazitku roku...Naprosta pecka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 Souhlasím, bylo to perfektní :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 27. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2019 Jsme si zašli se ženou do CD bazaru, nostalgie, jak má bejt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2019 Pokud někoho baví komorní živáky, tak kanál NPR music / Tiny desk concerts nabízí přepestrou směsici žánrů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2019 Pokud někoho baví komorní živáky, tak kanál NPR music / Tiny desk concerts nabízí přepestrou směsici žánrů Znam, znam, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 dr.sphinx: Díky za hudební tipy a za rozšíření obzorů!Gorguts: velmi slušný tech-dead metal. Spíš poslouchám punkovější deathmetaly, jako Entombed, nebo Dismember, ale tohle není vůbec špatné! GAZA taky v pohodě, přemýšlím, jestli hráli v ČR.Tohle je stará finská punk kapela se ságem, letos se dali po X letech dohromady a po Finsku mají pár koncetů, rád bych je viděl, než to zase zabalí: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Jedna rapperská novinka, pokud by to někoho zajímalo: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2019 Protoze tu jeden ci dva lidi poslouchaji Sabaton, tak pro ne takova zajimava vec: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2019 (upraveno) Protoze tu jeden ci dva lidi poslouchaji Sabaton, tak pro ne takova zajimava vec:Video není k dispozici.Video obsahuje obsah partnera Kontor New Media Music, který ho zablokoval na základě autorských práv. Upraveno 3. srpna 2019 uživatelem zceyee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2019 Protoze tu jeden ci dva lidi poslouchaji Sabaton, tak pro ne takova zajimava vec:proč jen jeden či dva??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2019 (upraveno) Tyve, uplne obdivuju tu techniku, kterou youtube pouziva, ze jsou schopni behem nekolika minut mezi temi tunami uploadu, ktere jsou kazdou vterinu, zkontrolovat, ze na nejake video ma nekdo prava. Klobouk dolu. Tak to zkusime jinak no. Sorry za kvalitu. Lepsi neni dostupna. Je to spis jen pro fandy jako neco zajimaveho. https://www.dailymotion.com/video/x7f2mhy Upraveno 3. srpna 2019 uživatelem Baldic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2019 (upraveno) proč jen jeden či dva???Jo, díky Frostie za Eisbrecher, dokud si je nezmínil tak sem o nich ani nevěděl, a je to bomba. Upraveno 3. srpna 2019 uživatelem zceyee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se