Přejít na obsah

music

steel

Doporučené příspěvky

tak rozhodně nemám v plánu se cítit provinile, že dobrovolně neposlouchám Rammstein nebo Laibach. Konkrétně ty druhé poslouchal můj kámoš na desce ještě před revolucí a já s ním, ale nic mi to neříkalo, nicméně respektoval jsem to. Nikoho jsem tady z náckovství neobviňoval, přečtěte si pls ještě jednou můj dotaz. Když mě něco zajímá, tak se prostě zeptám. Včera jsem to řešil s kamarádem na takové menší Cure party. On Rammstein poslouchá intenzivně a vůbec mu nedělalo problém říct, že ta symbolika tam je. Podle něj jde o pokus o politickou diskusi a zároveň chuť šokovovat, protože je to skvělá reklama.

Takže díky za diskusi ;)

A něco veselého, když je ta neděle...

https://www.youtube.com/watch?v=aYDfwUJzYQg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak rozhodně nemám v plánu se cítit provinile, ...

Hele nejsem zapalenej fanousek, ale koncertne sem je uz videl, kdyby nic tak ta show za to proste stoji a myslim si ze si proste jen hrajou s tom ze provokujou v tom smyslu ze jsou nemecka kapela a jako takova by se mela tyhle symbolice vyhnout velkou oklikou a prave proto do toho spis jdou aby rozpoutali nejakpu diskuzi, aby se o nich mluvilo a celkove podle me aby se prave o tomhle debatovalo, vzdycky meli krasne provokativny videoklipy at uz treba namatkou Mein Teil, Mann gegen Mann a nebo prave treba posledni Deutschland (policek do tvare vsem fasounkum a lidem co je z tohodle obvinujou angazovanim podle me hezky cernosky predstavujici Nemecko). Takze si myslim ze oni pravicaci nebudou ani smykem, jen je bavi to brnkani na tuhle strunu a pobyb na hrane. A omlouvam se za hacky a carky, pisu z mobilu takze se me to po sobe nechce opravovat

Odkaz ke komentáři

No, to je právě o tom, že nikdo nedokáže říct kde přesně je ta hranice. Prostě to nejde. Navíc lidi nechápou rozdíl mezi nacionalismem a fašismem. Nacionalistická kapela je taky např. Skrewdriver, oslavujou svou zemi. Jsou kapely co oslavujou komunismus a sou kapely co oslavujou Německo. Problém je ve chvíli, kdy začnou podněcovat nenávist vůči někomu. Což u Rammsteinu není. Ale lidi si to prostě zaškatulkujou, odsoudí to, odsoudí lidi co to poslouchaj a tak dál. Je lepší to brát jako umění a bejt tolerantní.

Ostatně, tohle taky soud označil za umění. :)

https://www.youtube.com/watch?v=vKJXBDwv1xg

A tady o tom udělali i video. :)

Tak nejvyšší čas, aby se obnovily hodnotící komise a přehrávky...

Odkaz ke komentáři

dr.sphinx: Díky za hudební tipy a za rozšíření obzorů!

Gorguts: velmi slušný tech-dead metal.  Spíš poslouchám punkovější deathmetaly, jako Entombed, nebo Dismember, ale tohle není vůbec špatné! GAZA taky v pohodě, přemýšlím, jestli hráli v ČR.
Tohle je stará finská punk kapela se ságem, letos se dali po X letech dohromady a po Finsku mají pár koncetů, rád bych je viděl, než to zase zabalí:

Odkaz ke komentáři

Protoze tu jeden ci dva lidi poslouchaji Sabaton, tak pro ne takova zajimava vec:

Video není k dispozici.
Video obsahuje obsah partnera Kontor New Media Music, který ho zablokoval na základě autorských práv.
Upraveno uživatelem zceyee
Odkaz ke komentáři

Tyve, uplne obdivuju tu techniku, kterou youtube pouziva, ze jsou schopni behem nekolika minut mezi temi tunami uploadu, ktere jsou kazdou vterinu, zkontrolovat, ze na nejake video ma nekdo prava. Klobouk dolu.

Tak to zkusime jinak no. Sorry za kvalitu. Lepsi neni dostupna. Je to spis jen pro fandy jako neco zajimaveho.

https://www.dailymotion.com/video/x7f2mhy

Upraveno uživatelem Baldic
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...