Duke650 Odesláno 4. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2019 Na YT se dají najít zajímavé perličky... některé funky cover verze made by Scary Pockets jsou zajímavější než originály :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Snarky Puppy, album We Like It Here, skladba LingusÚžasný ansámbl talentovaných muzikantů, v tomto kousku vyčnívá klávesák Cory Henry a bubeník Larnell LewisUrčitě si pusťte také Jambone a Tio Macaco ze stejného alba, nádhera, jazz is not dead Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 Pred pul rokem jsem kamaradovi v hospode popisoval sen z detstvi, kdy jsem byl na nejake detske diskotece a vsichni poslouchali pres sluchatka, ktere byly bez dratu (moje detstvi se odehravalo pred cca 25 lety). No a on mi pak druhy den poslal prave Snarky Puppy. No a abych taky prihodil, tak jedna dama...clovek na to musi mit naladu, ale kdyz si to sedne, stoji to za to...lepsi jak cerny kafe https://www.youtube.com/watch?v=BdLSBDY3AjQ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2019 Talking Heads ve sbírce skoro komplet, tak přišel na řadu David a je jedním slovem famózní :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 14. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2019 pro fanoušky Underworld projekt DRIFT, který mi nějak unikl ......... v duchu každý týden jeden příběh ..... tak driftujte https://underworldlive.com/news/2018/11/01/drift-series-launched/ https://www.youtube.com/watch?v=Ic-WWfovvMc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 14. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2019 Čekal někdo na nový TOOL?https://www.youtube.com/watch?v=q7DfQMPmJRI&list=RDq7DfQMPmJRI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Tak jsem právě objednal úplně všechno co bylo od Davida Byrna dostupné, šaman jeden, úplně mě dostal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Já mám už 3 dny ušního červa a nemůžu se ho zbavit. Asi si pustím baby shark. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Nodopi.i... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Snarky Puppy, album We Like It Here, skladba LingusÚžasný ansámbl talentovaných muzikantů, v tomto kousku vyčnívá klávesák Cory Henry a bubeník Larnell LewisUrčitě si pusťte také Jambone a Tio Macaco ze stejného alba, nádhera, jazz is not dead Jo, tohle je pecka, to sólo je geniální. Skvělá partička, jedu je na Spotify často. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Jo, tohle je pecka, to sólo je geniální. Skvělá partička, jedu je na Spotify často.No jo no, nechce se ti platit autorské poplatky za nosiče, viď ty :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Spotify taky pár halířů platí, ale kdybych neměl originál CD Laputa, tak mi je Spotify k ničemu, že ano... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 19. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2019 No jo no, nechce se ti platit autorské poplatky za nosiče, viď ty :-)Spotify je placené a platí:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 19. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2019 Spotify taky pár halířů platí, ale kdybych neměl originál CD Laputa, tak mi je Spotify k ničemu, že ano... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 19. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2019 (upraveno) Tak jsem právě objednal úplně všechno co bylo od Davida Byrna dostupné, šaman jeden, úplně mě dostal :-)ahoj, moc pěkný. mě dřív Talking Heads nějak moc nezajímali, ale po shlédnutí filmu This Must Be the Place (2011) mě začal zajímat právě David Byrne, má tam pěknou roli.Viděl jsi ho na Metronome festivalu? prý skvělý koncert. Upraveno 19. srpna 2019 uživatelem ismit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2019 ahoj, moc pěkný. mě dřív Talking Heads nějak moc nezajímali, ale po shlédnutí filmu This Must Be the Place (2011) mě začal zajímat právě David Byrne, má tam pěknou roli.Viděl jsi ho na Metronome festivalu? prý skvělý koncert.Neviděl, což mě mrzí, musím to napravit. Ale co jsem tak koukal, má pouze nějaké show v New Yorku, ale upřímně jsem po tom moc nepátral..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 19. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2019 Pred pul rokem jsem kamaradovi v hospode popisoval sen z detstvi, kdy jsem byl na nejake detske diskotece a vsichni poslouchali pres sluchatka, ktere byly bez dratu (moje detstvi se odehravalo pred cca 25 lety). No a on mi pak druhy den poslal prave Snarky Puppy. No a abych taky prihodil, tak jedna dama...clovek na to musi mit naladu, ale kdyz si to sedne, stoji to za to...lepsi jak cerny kafe [media]https://www.youtube.com/watch?v=BdLSBDY3AjQ[/media]Poměrně často vystupuje ve Futuru, skvělý jsou její duety s King Dude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 24. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2019 Snarky Puppy a hosté, to je radost ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 27. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2019 už je to pár dní venku, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 27. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2019 už je to pár dní venku, Obojí povedené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se