Přejít na obsah

music

steel

Doporučené příspěvky

Pred pul rokem jsem kamaradovi v hospode popisoval sen z detstvi, kdy jsem byl na nejake detske diskotece a vsichni poslouchali pres sluchatka, ktere byly bez dratu (moje detstvi se odehravalo pred cca 25 lety). No a on mi pak druhy den poslal prave Snarky Puppy.

No a abych taky prihodil, tak jedna dama...clovek na to musi mit naladu, ale kdyz si to sedne, stoji to za to...lepsi jak cerny kafe

https://www.youtube.com/watch?v=BdLSBDY3AjQ

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Snarky Puppy, album We Like It Here, skladba Lingus

Úžasný ansámbl talentovaných muzikantů, v tomto kousku vyčnívá klávesák Cory Henry a bubeník Larnell Lewis

Určitě si pusťte také Jambone a Tio Macaco ze stejného alba, nádhera, jazz is not dead

Jo, tohle je pecka, to sólo je geniální. Skvělá partička, jedu je na Spotify často.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem právě objednal úplně všechno co bylo od Davida Byrna dostupné, šaman jeden, úplně mě dostal :-)

ahoj, moc pěkný. 

mě dřív Talking Heads nějak moc nezajímali, ale po shlédnutí filmu This Must Be the Place (2011) mě začal zajímat právě David Byrne, má tam pěknou roli.

Viděl jsi ho na Metronome festivalu? prý skvělý koncert.

Upraveno uživatelem ismit
Odkaz ke komentáři

ahoj, moc pěkný.

mě dřív Talking Heads nějak moc nezajímali, ale po shlédnutí filmu This Must Be the Place (2011) mě začal zajímat právě David Byrne, má tam pěknou roli.

Viděl jsi ho na Metronome festivalu? prý skvělý koncert.

Neviděl, což mě mrzí, musím to napravit. Ale co jsem tak koukal, má pouze nějaké show v New Yorku, ale upřímně jsem po tom moc nepátral.....

Odkaz ke komentáři

Pred pul rokem jsem kamaradovi v hospode popisoval sen z detstvi, kdy jsem byl na nejake detske diskotece a vsichni poslouchali pres sluchatka, ktere byly bez dratu (moje detstvi se odehravalo pred cca 25 lety). No a on mi pak druhy den poslal prave Snarky Puppy.

No a abych taky prihodil, tak jedna dama...clovek na to musi mit naladu, ale kdyz si to sedne, stoji to za to...lepsi jak cerny kafe

[media]https://www.youtube.com/watch?v=BdLSBDY3AjQ[/media]

Poměrně často vystupuje ve Futuru, skvělý jsou její duety s King Dude

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...