Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já s tím tak trochu počítám. Už jsem byl na 2 jejich koncertech a pokaždý velká paráda. Při tom posledním ohlašovali konec hudební kariéry. Na webu jim tenkrát dokonce běželo odpočítávání. Ale chvála bohu změnili názor.

Odesláno

Tak můžeme dát pivko, s lístky bych asi neváhal :-) Mě ve fórum Karlín hrozně baví atmosféra, byl jsem tam na třech koncertech a vždy velká paráda...

Odesláno

Jo, to bychom mohli. Pokud jde o lístky, tajně doufám, že bych mohl najít něco pod stromečkem? :D To karlínské fórum by mě zajímalo. Ještě jsem tam nebyl.

Odesláno

Info pro všechny milovníky hudby a kvalitního poslechu. V sobotu 30.11 10-16h největší burza hudebních nosičů. Koná se v kulturním domě barikádníků.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Kurnik, War In My Mind od Beth Hart, to je parada. Ja na ni snad v rijnu pudu.

Odesláno

Jo Deftones parada, oba songy mega, v nedelu som si ich pustal a reku kuknem ci nemaju tour a jasneeee 3/6 su v Budapesti, tak si ich 3x pozrem nazivo, prvy krat open air. Vraj bude novy album pred turné

po ránu,troška nostalgie,neskutečné album White Pony z

Odesláno (upraveno)

Jo Deftones parada, oba songy mega, v nedelu som si ich pustal a reku kuknem ci nemaju tour a jasneeee 3/6 su v Budapesti, tak si ich 3x pozrem nazivo, prvy krat open air. Vraj bude novy album pred turné

info o albu jsem taky zachytil,jsem zvědavej na desku co bude :punk:

dnes jedu další výbornou kapelu

Upraveno uživatelem spineshank
Odesláno

Já poslední dobou jedu hodně Foo Fighters co jsem na nich byl na Szigetu a asi nejlepší koncert co jsem zažil. Ale hodně teď poslouchám Johna Cashe a Paula McCartneyho. A potom klasicky spoustu hiphopu, hilltop hoods a jejich grand expanse- paráda v říjnu jsem byl na koncertu. Kato má nějaké nové pecky a za mě fakt dobrý atd... :)

Narazil jsem na tohle video a je to super. Různé osobnosti hrají jeho hity, strašně dobré. Primárně právě Dave a jeho verze Band on the run ale nadšený jsem byl i z Corinne Bailey Rae a Blackbirda. No doporučuji to ale celé. Taky jak je v komentářích ještě v době kdy se v Bílém domě děly důstojné věci :D

Odesláno

Počkej, vona někde jako byla, jo?

No jo no, v Karlíně, včera... Tak holt za rok v O2 Universe. Bohužel už jen sezeni...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...