siwi Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2019 Já s tím tak trochu počítám. Už jsem byl na 2 jejich koncertech a pokaždý velká paráda. Při tom posledním ohlašovali konec hudební kariéry. Na webu jim tenkrát dokonce běželo odpočítávání. Ale chvála bohu změnili názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2019 Tak můžeme dát pivko, s lístky bych asi neváhal :-) Mě ve fórum Karlín hrozně baví atmosféra, byl jsem tam na třech koncertech a vždy velká paráda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2019 Jo, to bychom mohli. Pokud jde o lístky, tajně doufám, že bych mohl najít něco pod stromečkem? To karlínské fórum by mě zajímalo. Ještě jsem tam nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2019 Till má novej klip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2019 LQ a off-sync, ale zvuk cajk a z laptopu má zvuk větší koule než youtube albová verze. Los Lobos jsou prostě velký šéfové.https://www.youtube.com/watch?v=O1UcoEXQieU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 Info pro všechny milovníky hudby a kvalitního poslechu. V sobotu 30.11 10-16h největší burza hudebních nosičů. Koná se v kulturním domě barikádníků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 po ránu,troška nostalgie,neskutečné album White Pony z roku 2000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 Kurnik, War In My Mind od Beth Hart, to je parada. Ja na ni snad v rijnu pudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 Jo Deftones parada, oba songy mega, v nedelu som si ich pustal a reku kuknem ci nemaju tour a jasneeee 3/6 su v Budapesti, tak si ich 3x pozrem nazivo, prvy krat open air. Vraj bude novy album pred turné po ránu,troška nostalgie,neskutečné album White Pony z Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 (upraveno) Jo Deftones parada, oba songy mega, v nedelu som si ich pustal a reku kuknem ci nemaju tour a jasneeee 3/6 su v Budapesti, tak si ich 3x pozrem nazivo, prvy krat open air. Vraj bude novy album pred turné info o albu jsem taky zachytil,jsem zvědavej na desku co bude dnes jedu další výbornou kapelu Upraveno 6. prosince 2019 uživatelem spineshank Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 Kurnik, War In My Mind od Beth Hart, to je parada. Ja na ni snad v rijnu pudu.Jdu dneska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 A byla skvělá!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 A byla skvělá!!!Počkej, vona někde jako byla, jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 Já poslední dobou jedu hodně Foo Fighters co jsem na nich byl na Szigetu a asi nejlepší koncert co jsem zažil. Ale hodně teď poslouchám Johna Cashe a Paula McCartneyho. A potom klasicky spoustu hiphopu, hilltop hoods a jejich grand expanse- paráda v říjnu jsem byl na koncertu. Kato má nějaké nové pecky a za mě fakt dobrý atd... Narazil jsem na tohle video a je to super. Různé osobnosti hrají jeho hity, strašně dobré. Primárně právě Dave a jeho verze Band on the run ale nadšený jsem byl i z Corinne Bailey Rae a Blackbirda. No doporučuji to ale celé. Taky jak je v komentářích ještě v době kdy se v Bílém domě děly důstojné věci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 Počkej, vona někde jako byla, jo?No jo no, v Karlíně, včera... Tak holt za rok v O2 Universe. Bohužel už jen sezeni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 Je libo jedno homeopatické pivo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Řezník libovej já dnes něco pohodové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 na kratke zimne vecery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeena Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Odesláno z mého SM-A505FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se