Harwey Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 kratsi pokec k Verus 40 https://www.60clicks.com/stowa-flieger-verus-40-review/?utm_source=60Clicks+Dispatch&utm_campaign=b40478f37b-EMAIL_CAMPAIGN_2018_07_12_09_12&utm_medium=email&utm_term=0_845c657369-b40478f37b-185302977 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tea Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2018 (upraveno) Oranžová flieger limitka 68 kusů, právě teď.https://www.stowa.de/en/Flieger+Klassik+Sport+Logo+43+mm+orange+limited.htm Upraveno 19. července 2018 uživatelem Tea Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechTwister Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2018 (upraveno) Už se tu objevily, ale přidám sem nějaké obrázky. Mně se moc líbí ty ručky a superluminova BWG9. Stowa flieger Verus 40. Upraveno 24. srpna 2018 uživatelem CzechTwister Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 (upraveno) Zajimave.... Partitio small second.Our popular Partitio with 41 mm case equipped with the legendary Unitas 6498 movement.Available from mid 2019.Case: 41 mm, polished, 22 strap width, both sides sapphire glasMovement: Unitas 6498 with screw balance and swan neck regulationDial: white painted, covered with SuperluminovaHands: skeletized with Superluminova Price: starting from EUR 1280.- Upraveno 20. února 2019 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 Zajimave.... Partitio small second.Our popular Partitio with 41 mm case equipped with the legendary Unitas 6498 movement.Available from mid 2019. Case: 41 mm, polished, 22 strap width, both sides sapphire glasMovement: Unitas 6498 with screw balance and swan neck regulationDial: white painted, covered with SuperluminovaHands: skeletized with Superluminova Price: starting from EUR 1280.-Ale jo, proč ne. Jsem zvědavý, jestli nabídnou variantu i s černým cifrem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 Jsou imho pitomy. Tyhle hodinky maji byt prtavy. 36-37 mm a fertig. Schauer tohle proste neumi. Dela prtavy pilotky, prerostly vintazky, vsechno jedno kopyto na pouzdro z Ciny. Uz me tim trochu sere. A pritom takovy sympatak. Kdyby udelal B Uhr 42 mm s modrenymi ruckami a plnym dynkem, lehce vypoukle sklo, uz je ma Roman doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 Na pouzdro z Číny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 Jj, far east. Aspon tomu tak bejvalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 Zvláštní, myslel jsem, že si to nechávají dělat/dělají sami někde v DE... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 Case: 41 mm s Unitas 6498/7 - to tu jednu někdo hodně poptával ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 Jsou imho pitomy. Tyhle hodinky maji byt prtavy. 36-37 mm a fertig. Schauer tohle proste neumi. Dela prtavy pilotky, prerostly vintazky, vsechno jedno kopyto na pouzdro z Ciny. Uz me tim trochu sere. A pritom takovy sympatak. Kdyby udelal B Uhr 42 mm s modrenymi ruckami a plnym dynkem, lehce vypoukle sklo, uz je ma Roman doma.Amen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 Tak tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Uz preslapujou a hledaj se nekolik let a zatim se to nelepsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 (upraveno) Na pouzdro z Ciny dost drahy teda...Za to je prokalene inhauzni pouzdro od Konrada z nemecke ocele, nebo od Sinn. Upraveno 21. února 2019 uživatelem ATOM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hogy Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 Tak Stowa bude za týden opět zdražovat o 3 - 6%. Tak kdyby někdo váhal, ať nečeká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tea Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Dnes Stowa zveřejnila zajímavou novinku, Marine Original Red 60, limitku v počtu 100 ks. Jak už název napovídá, jedná se o červenou kleine sekunde. Po polské limitce Antea Red second a Partitio Red second je to třetí kousek s atraktivním detailem. Jako vlastníka zmiňované polské limitky se mi červená KS na marinách moc líbí, jen bych tady zvážil barevnost (pro mariny klasických) modrých ruček, viděl bych to spíš na černé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Super. Mě se to líbí s těma modrýma. S matným pouzdrem a ideálně Durowe kalibrem, ojoj, to by mě bralo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 Taky mi to prislo do mejlu a taky se mi to libi. Ja bych chtel i verzi z rimskyma cislama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tea Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 Hmm, mozna nejaka chmag limitka? Jorg je k custom modifikacim docela pristupnej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 Tak jsem se ráno podíval, zavřel a teď znovu podíval a joooo tyhle modrý ručičky jsou povinnost a červená bonus. U mne to funguje. Pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se