Přejít na obsah

Co na nich všichni máte?

Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

Každý to má prostě jinak, mě kdysi jako OWG, Hulky omrzeli, takřka po pár měsících .. 

GMT jsem měl dvakrát a zase bych si je koupil .. Pravda, nechal jsem vybrousit leštěný tah a tím z nich udělal, pro mě dokonalé tooly ;)

Ty tvoje s vybroušeným tahem a zelenou datumovkou byly pro mě nej gmt ever  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono umět si představit Hulky jako jediný a mít je jako třetí nebo pátý hodinky, nebo je mít fakt jako jediný, je něco jiného :)

Pepu taky chápu, nebude psát o svých nových zelených subech, že jsou hrozný :D A taky nejsou...   já bych si je už ale nekoupil. Mě se ta zelená strašně rychle okouká i na plechu LV a tam je jí o dost méně. Naštěstí je to snadno řešitelné. Prostě každej to má jinak, no :)

Taky chápu majitele čehokoli, že o své věci nebude psát, že je hrozná, protože kdo nehezky mluví o sloníkovi, s takovou sloníka neprodá ...    

Odkaz ke komentáři

Ono umět si představit Hulky jako jediný a mít je jako třetí nebo pátý hodinky, nebo je mít fakt jako jediný, je něco jiného :)

Pepu taky chápu, nebude psát o svých nových zelených subech, že jsou hrozný :D A taky nejsou... já bych si je už ale nekoupil. Mě se ta zelená strašně rychle okouká i na plechu LV a tam je jí o dost méně. Naštěstí je to snadno řešitelné. Prostě každej to má jinak, no :)

Díky za pochopení. Každopádně já nedokážu být OWG, nosím několikatery hodinky. Proto se z Hulků pořád těším. Kdybych měl mít jedny hodinky tak raději vintážní malý DJsty než jen keramický Suby.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Až když jsem si vzal na ruku Rolexy pochopil jsem že

Není jenom Genius loci ale také Genius rei. :notworthy:

Chtěl jsem tím říci že obojí je nedefinovatelne ale přesto to existuje
Odkaz ke komentáři

• po 5 týdnech...

Pre mna je to od teenage-cias cias sen, tak isto ako mat v garazi porsche zo 68. Ked som sa k nim dopracoval, tak som vedel, ze sny sa daju plnit a tak snivam dalej :) Kazdopadne je to nieco, co ma v hodinarskom art-designe dejinach ludstva svoje miesto. 

Odkaz ke komentáři

+1, přesně tak a přidal bych ještě Conneryho & spol, prostě legendy...

a pak trumf trumf a sedma Craig Depardieu a Eastwood

Jen tak na okraj, co je legendárního na tom, když si někdo veme na ruku hodinky, nechá se s nima vyfotit a dostane za to zaplaceno?

Upraveno uživatelem ramon
Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

DOTAZ???

omlouvám se za příspěvek mimo vlákno, ale přijde mi hloupé, zakládat nové.

Poraďte mi prosím, kde najdu na RLX GMT Master II vyražené serial number. U Omega je na nožičce, u Zenith na dýnku ale Rolex ??? Jsem asi slepec.

Odkaz ke komentáři

DOTAZ???

omlouvám se za příspěvek mimo vlákno, ale přijde mi hloupé, zakládat nové.

Poraďte mi prosím, kde najdu na RLX GMT Master II vyražené serial number. U Omega je na nožičce, u Zenith na dýnku ale Rolex ??? Jsem asi slepec.

serials2.jpg

Odkaz ke komentáři

Pepu taky chápu, nebude psát o svých nových zelených subech, že jsou hrozný :D A taky nejsou...   já bych si je už ale nekoupil. Mě se ta zelená strašně rychle okouká i na plechu LV a tam je jí o dost méně. Naštěstí je to snadno řešitelné. Prostě každej to má jinak, no :)

Dlubixovi neveřte, vždycky si ty zeleňáky koupí, pak je prodá, pak si je zase koupí, pak je zase prodá.....zacyklil se a neví jak z toho. Naposledy si koupil plechový LVčka a už zase ve skrytu duše  přemýšlí, že by je prodal a hned jak to udělá, zjistí, že Expy 1, který právě nosí jsou celkem nuda a že je přeci ještě mladej kluk, který se chce líbit nejen sám sobě, ale i ostatním a tak zase koupí ty nejhezčí Rolexy, tedy Hulky. Mezitím ještě dobře koupí a prodá BLNR.  :cheers:

P.S. : fakt nevím, co na nich všichni máte...

post-19853-0-71486600-1485710980_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Dlubixovi neveřte, vždycky si ty zeleňáky koupí, pak je prodá, pak si je zase koupí, pak je zase prodá.....zacyklil se a neví jak z toho. Naposledy si koupil plechový LVčka a už zase ve skrytu duše  přemýšlí, že by je prodal a hned jak to udělá, zjistí, že Expy 1, který právě nosí jsou celkem nuda a že je přeci ještě mladej kluk, který se chce líbit nejen sám sobě, ale i ostatním a tak zase koupí ty nejhezčí Rolexy, tedy Hulky. Mezitím ještě dobře koupí a prodá BLNR.  :cheers:

P.S. : fakt nevím, co na nich všichni máte...

Na tomhle commentu je hrozne moc pravdy!!! Nevim proc ale na tech LVc neco proste je, zatim jsou to jedine R z te "nizsi" rady ktere me neomrzely ikdyz vetsina lidi co je mela tvrdila opak... to vse navzdory tomu ze zelenou barvu jako doplnek fakt moc nemusim... vse je to subjektivni zalezitost ale me ty Hulky hrozne bavi!!! ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...