Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

:eek: Strašný blázni tyhle kluci, mají můj velký obdiv. Jakože se vejšek bojím, normálně bych se do toho stanu zakousnul a museli by pro mě přiletět vrtulníkem :lol2:

• po 3 týdnech...
Odesláno

Trochu bolesti :-)

A trochu čistej radosti.

Akurát si tam ale kamarát v ten deň pekne dodrbkal nohu - narazil stehnom a veľkú snehovú kryhu, túto zimu si už neškrtne :(

F.

• po měsících...
Odesláno

Trochu to tady opráším, letenky na Zéland jsou na cestě tak už pokoukávám co by se tam dalo zase vymyslet  :clap: Naposledy jsem tam dal brutální jump z 5km, no a teď jsem našel tady tu srandu  :punk: Přelet na Mt. Cook, radši bych si ho vylezl, ale bojím se že nebudu mít dostatek času, no uvidíme. Líbí?

Odesláno

Se máš enslow, tipuji že máš to štěstí a držíš knipl,že? :-) Kuncák7, to víš že na tebe budu myslet chlapíku, je blbé že budu mít málo času, na Mt.Cook tři dny, což znamená si vzít vrtulník do základního tábora pod stěnu a to vyjde sakra sakra draze. Ale jsem na začatku, mám se sejít s pánem který ho vylezl a prozradí mi nějaké tipy,tak třeba se poštěstí :-) Už jenom ten plachťák je 700 NZD, pro nás socky žádná prdel...

• po měsíci...
Odesláno

Tak mě přišla první nabídka na Mt. Cook a čekal jsem tedy vysokou cenu ale určitě ne šílenou - 4800 USD  :eek: To je konec, za ty prachy můžeš žít pět let v Himalájích  :lol2: No nic, dáme nějáké treky a pěkně ti to tam nacvakám....

Libi. Afri musis ho vylezt a hodne fotit :-). Ty vis proc. Ocekavam zpravu z cesty :-). Pls.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• po měsíci...
Odesláno

Tak jsem se kousnul do zadku, rozhodl se že IWC ještě počkají a začal organizovat výstup na Mt. Cook. A když už to skoro je, milion emailů, tak mi pán organizátor napíše že si musíme uvědomit, že tam je velmi nestabilní počasí, minulý rok lezlo pouze 20% přihlášených skupin a že v případě neuskutečnění výstupu z důvodu špatného počasí nám nevrátí ani korunu  :frusty: Ach jo, tak co jako, sice jsme se dostali na 4000 USD, ale riskovat že tam budeme někde tři dny popíjet a koukat z okna? To je krach.....ještě stále řešíme refundaci, ale nikomu se do toho moc nechce, aspoň náhradní program nějáký, aspoň něco málo prostě za ty prachy  :lol2:

Odesláno (upraveno)

Tohle jsem dnes našel mezi fotkami z dovolených ... GoPro video z potápění na BoraBora (je tedy vidět, že první GoPro byly docela špatný :( )

Šnorchlování se žraloky ... adrenalin dobrý, přestože žraloci měli jen kolem dvou metrů. Na ruce DeepSea ... :)

Upraveno uživatelem Jarett

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...