Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V dubnu razím na Zéland, všude tady s tím machruji, jelikož mám radost, tak asi víš :clap: Tam Bungee jumpem žijou, už mám pár zajímavých tipů, takže pokud to rozdejchám, v květnu sem dám fotečky"

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

To znie super. NZ je kdesi na "to do" i u mňa. Rád by som tam čosi požil, oberal ovocie či strihal ovce?a naháňal turistky a domorodkyne, ak to pôjde :-)

Teším(e) sa na fotky, a pekne to preži. Bez fotiek sa nevracaj :P

F.

Odesláno

V dubnu razím na Zéland, všude tady s tím machruji, jelikož mám radost, tak asi víš :clap: Tam Bungee jumpem žijou, už mám pár zajímavých tipů, takže pokud to rozdejchám, v květnu sem dám fotečky"

Na Zealandu jsem byl několikrát a NEJ bungee je v Queenstownu ... Nevis Bungy ... 134m ... 

:D

Odesláno (upraveno)

Koukal jsem na to a vypadá to dobře, na této stránce je přehled takových NZ nejznámnějších"

http://www.bungy.co.nz/

Čekal jsem, že tam najdu něco vyššího, než jsem skákal, jelikož v JAR nejvyšší jump mají taktéž na starost kluci z NZ a zatím marně" Asi budu muset do Číny na Macau Tower   :clap:

Na Zealandu jsem byl několikrát a NEJ bungee je v Queenstownu ... Nevis Bungy ... 134m ... 

:D

Upraveno uživatelem African
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Red Bull Storm Chase...docela maso

(?)

Riadne peklo, díky!

Som tam na lište narazil na toto?v tej lodičke by som moc rád nesedel, keby okolo plávalo také hovado :-D

F.

• po měsíci...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Ať to tady trochu oživím...V neděli jsme byli zase létat a kamarád to ze svého padáku natočil na kameru GoPro3Black, zavěšenou na jeho křídle ve speciálně upravené PETce. A výsledek je super! A jinak! Oranžová náběžka, oranžové boty. Škoda, že to moje barevné sladění na fotce není tak moc vidět..

Odesláno

Wow, Cyril...to je paradicka. No takto vysoko by som to nedaval. Mal som dostat, ked ma kite zdvihol kusok nad zem :-)

Toto je vyssia liga, klobuk dolu.

F.

Odesláno (upraveno)

Dík! Jestli se zabiješ z pěti metrů, nebo z kilometru je docela jedno. Naopak, v téhle výšce mám v případě nějaké těžkosti daleko větší šanci na regeneraci křídla, než když blbneme kousek nad zemí. A když, tak mám záložák, kterej se těsně nad zemí taky nestihne otevřít. Tady by měl. Tady další video. Možná někdo poznáte závodiště a Tišnovskou rozhlednu. 

Upraveno uživatelem Cyril

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...