uff Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 Ber kombika s predohrabem, ctyrkolka je kravina, akorat tahas 100 kilo navic. Jinak osobne na stresni okno nedam dopustit. Ted ho ve sluzebni Oktavce nemam a neni mesic, kdy bych na to nevzpomnel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 Jo, předni náhon bych taky preferoval. Ale liftback. Takže nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 27. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2015 Mne se to vokno nahore teda libi.. takovej jako pocit svobody..A s tou 4x4 fakt nevim - na suchu je to jen zatez, ale jak mam poznat, jestli me soucasna 4kolka nekdy zachranila nebo ne? :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 27. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2015 Ctyrkolka je na nic.Dokud ji jednou nepotrebujes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 27. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2015 Ctyrkolka je na nic.Dokud ji jednou nepotrebujes. souhlas :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 27. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2015 koukal jsem po S2000, a objevil jsem na youtube video, nechápu co je to za zemi ... ale scény z Rychle a zběsile 1 (scény z dálnice) jsou proti tomu sranda co ti mamlasové dělají na dálnici ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 27. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2015 Škoda jde správným směřem, jen noc nechápu, proč je Sup liftback a né limoška. Češi jsou chalupáři a mají rádi když jím fouká z kufru za krk a na záda :-D - teď vážně - protože Passat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 27. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2015 skutečné mínus panoramy je váha navíc a menší prostor u stropu. Jinak po dvou letech využívání na něj nedám dopustit, pokud není vyloženě zima, používám ho pořád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primm Odesláno 27. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2015 nechápu co je to za zemi ...asi Turecko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2015 (upraveno) Jsem vám vyfotil ten dojezd po natankování jak se tu nedávno probíral 2.4 ropák to je Upraveno 28. října 2015 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2015 (upraveno) Koukám, Mareka01, Rouro74, že tedy svět je malej.. Jinak střesní okno mám na starym autě, na novým ne, a děsně mě to štve. Starý auto je Forestr a má nalítáno 315Tkm:) Upraveno 28. října 2015 uživatelem alky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2015 Čauec Alky. Chodí nás sem víc. Vím ještě o Tiger, Marty73, Wagoneer a ještě pár nicků co si teď nevzpomenu. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2015 stresni okno jsem mel a je super. diky nemu sem se mohl v pohode napit z 1,5 litrove petky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2015 Na X5 to máme a je to parádní.. Ve služebáku jsem to neměl a zvyknul jsem si.. Tak právě nevím, jestli zůstanu u 4kolky a zvyku bez vokna.. nebo se vykašlu na haldex a vemu to vokno. Kdybych tak někde poznal, kolikrát za těch 5 let se mi vůbec zapojily zadní kola :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2015 (upraveno) Sto lidí sto názorů.Střešní okno dobré a příjemné a to hlavně u některých aut.U některých aut například u francouzských jebek na nic.Hledal jsem minulý týden u Peugeot myslím 5008 tlačítko na otevírání a nic. Vůbec nic. Ono se neotevírá. Uf!!! A proč bych měl čekat až budu jednou za 3 roky čtyřkolku . Bydlim ve městě, nejezdim každý víkend na hory po nezpevněné cestě tudíž nepotřebují čtyřkolku. Vyšší pořizovací ceny, u starších možné defekty a vždy vyšší váha.Pardon taky nejezdim jako hovado. Upraveno 28. října 2015 uživatelem long Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sch7 Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2015 Ber 4x4 já měl na 3 měsíce superba 4x4 než došel novej superb (už ho mám 2 měsíc) a pořád to někde hrabe a vůbec to nesedí. Ale jako vážně. Hned bych bral 4x4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2015 jankoxxx a stresne okno je super Čauec Alky. Chodí nás sem víc. Vím ještě o Tiger, Marty73, Wagoneer a ještě pár nicků co si teď nevzpomenu.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2015 (upraveno) mne ide 4x4 nonstop a je to teda poznat poriadne. jazdim prevazne tie iste strasy. minule 3 roky to bola predokolka a teraz rok 4kolka a ten rozdiel v prilnavosti k vozovke je neskutocny. u nas je to sama zakruta, stupania a klesania. no a v zime je to obrovsky rozdiel.Na X5 to máme a je to parádní.. Ve služebáku jsem to neměl a zvyknul jsem si.. Tak právě nevím, jestli zůstanu u 4kolky a zvyku bez vokna.. nebo se vykašlu na haldex a vemu to vokno. Kdybych tak někde poznal, kolikrát za těch 5 let se mi vůbec zapojily zadní kola :-D Upraveno 28. října 2015 uživatelem jankoxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2015 Vzhledem k.tomu, ze mas Jeremy kabrio, tak je sibr povinnost, akorat by te to sralo jako me. Ja mam teda ctyrkolu a kdyz jedu jak prase, tak ten zaber zadku hodne poznam. Nicmene me to spis vydesi a radeji bych jezdil s lehcim autem. Pristi sluzebak jednoznacne se stresnim oknem a bez awd. Pak treba zmenim nazor. Hele a co rikas na mazdu sest? Lehka a docela ji chvalej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2015 Kub si Levorga. Čtyřkolka, kombík, šíbr. A podle všech recenzí to jezdí skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se