Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

koukal jsem po S2000, a objevil jsem na youtube video, nechápu co je to za zemi ... ale scény z Rychle a zběsile 1 (scény z dálnice) jsou proti tomu sranda co ti mamlasové dělají na dálnici :eek:  :furious:  ... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Škoda jde správným směřem, jen noc nechápu, proč je Sup liftback a né limoška.

Češi jsou chalupáři a mají rádi když jím fouká z kufru za krk a na záda :-D - teď vážně - protože Passat

Odkaz ke komentáři

Koukám, Mareka01, Rouro74, že tedy svět je malej.. :)

Jinak střesní okno mám na starym autě, na novým ne, a děsně mě to štve. Starý auto je Forestr a má nalítáno 315Tkm:)

Upraveno uživatelem alky
Odkaz ke komentáři

Na X5 to máme a je to parádní.. Ve služebáku jsem to neměl a zvyknul jsem si.. Tak právě nevím, jestli zůstanu u 4kolky a zvyku bez vokna.. nebo se vykašlu na haldex a vemu to vokno. Kdybych tak někde poznal, kolikrát za těch 5 let se mi vůbec zapojily zadní kola :-D

Odkaz ke komentáři

Sto lidí sto názorů.

Střešní okno dobré a příjemné a to hlavně u některých aut.

U některých aut například u francouzských jebek na nic.

Hledal jsem minulý týden u Peugeot myslím 5008 tlačítko na otevírání a nic. Vůbec nic. Ono se neotevírá. Uf!!!

A proč bych měl čekat až budu jednou za 3 roky čtyřkolku . Bydlim ve městě, nejezdim každý víkend na hory po nezpevněné cestě tudíž nepotřebují čtyřkolku. Vyšší pořizovací ceny, u starších možné defekty a vždy vyšší váha.

Pardon taky nejezdim jako hovado.

Upraveno uživatelem long
Odkaz ke komentáři

mne ide 4x4 nonstop a je to teda poznat poriadne. jazdim prevazne tie iste strasy. minule 3 roky to bola predokolka a teraz rok 4kolka a ten rozdiel v prilnavosti k vozovke je neskutocny. u nas je to sama zakruta, stupania a klesania. no a v zime je to obrovsky rozdiel.

Na X5 to máme a je to parádní.. Ve služebáku jsem to neměl a zvyknul jsem si.. Tak právě nevím, jestli zůstanu u 4kolky a zvyku bez vokna.. nebo se vykašlu na haldex a vemu to vokno. Kdybych tak někde poznal, kolikrát za těch 5 let se mi vůbec zapojily zadní kola :-D

Upraveno uživatelem jankoxxx
Odkaz ke komentáři

Vzhledem k.tomu, ze mas Jeremy kabrio, tak je sibr povinnost, akorat by te to sralo jako me.

Ja mam teda ctyrkolu a kdyz jedu jak prase, tak ten zaber zadku hodne poznam. Nicmene me to spis vydesi a radeji bych jezdil s lehcim autem. Pristi sluzebak jednoznacne se stresnim oknem a bez awd. Pak treba zmenim nazor.

Hele a co rikas na mazdu sest? Lehka a docela ji chvalej...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...