Bells Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Odesláno 31. května 2016 Abych pravdu řekl, tak i já bych se tak tvářil, do té doby, než nás vzal na té dálnici jsem taky Smarta považoval za takového prskoleta a fakt mě překvapilo jak to jede. Každopádně dát v tom těch 150, to musí mít člověk asi hodně odvahy, já bych na to neměl, přijde mi to šílenější, než jet třeba o dalších 100 víc v něčem normálních proporcí.
M3maniac Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Odesláno 31. května 2016 Nedávno tady někdo chtěl důkaz, že se 500ka docela se..re.... http://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/auto/foto-dvacet-ojetych-aut-kterym-se-radeji-vyhnete-zluti-andel/r~f0471982190811e69d46002590604f2e/r~i:photo:253872/?utm_source=zpravy.aktualne.centrum.cz&utm_medium=carousel
Skalamander Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Mě to totálně rozsekalo, za prvé bych nečekal, že to jede tolik a za druhé když si tak člověk v pohodě jede po ránu do práce a najednou kolem něj toto proletí, tak jsem si říkal, jestli nemám něco v krvi A to to ještě pokračovalo, Smartík sjel z dálnice na stejném místě jako my a ještě nekolik km jsme ho stíhali po okreskách a co předváděl i tam? Neskutečné, pořád jsem čekal, kdy se to auto převrátí a nebo někde vyletí ze silnice a ono ne.Předtím jsi psal, že jsi jel z práce, tak jak to tedy je??
Bells Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 (upraveno) Předtím jsi psal, že jsi jel z práce, tak jak to tedy je?? Díky, že mě hned chytáš za slovo (asi špatný den a někde musíš upustit páru že ), ale je to přesně tak, jak píše Freelander, takže příště prosím zkus jedno přísloví - dvakrát měř a jednou řež... v tomto případě dvakrát čti a jednou piš Upraveno 1. června 2016 uživatelem Bells
Sphinxx Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Nedávno tady někdo chtěl důkaz, že se 500ka docela se..re.... http://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/auto/foto-dvacet-ojetych-aut-kterym-se-radeji-vyhnete-zluti-andel/r~f0471982190811e69d46002590604f2e/r~i:photo:253872/?utm_source=zpravy.aktualne.centrum.cz&utm_medium=carouselTeda, toho Méďu bych tam vůbec nečekal. Podle mě jedno z nejhezčích a nejpovedenějších "E". Docela překvapil i S-Max a Sharan. Je*ky od francouzů vůbec, stejně tak rumuni.
tano Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Nedávno tady někdo chtěl důkaz, že se 500ka docela se..re.... http://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/auto/foto-dvacet-ojetych-aut-kterym-se-radeji-vyhnete-zluti-andel/r~f0471982190811e69d46002590604f2e/r~i:photo:253872/?utm_source=zpravy.aktualne.centrum.cz&utm_medium=carouselDobre, Ford a Opel neprekvapil.
Skalamander Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Díky, že mě hned chytáš za slovo (asi špatný den a někde musíš upustit páru že ), ale je to přesně tak, jak píše Freelander, takže příště prosím zkus jedno přísloví - dvakrát měř a jednou řež... v tomto případě dvakrát čti a jednou piš No to nepochybně, proto existují ananymní internetová fora. Nicméně v konkrétním případě je to spíš tím, že mě vůbec nezajímají auta, tak si tady čtu ty příběhy, které za nimi jsou
Frostie Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Teda, toho Méďu bych tam vůbec nečekal. Podle mě jedno z nejhezčích a nejpovedenějších "E". Docela překvapil i S-Max a Sharan. Je*ky od francouzů vůbec, stejně tak rumuni. Tak Sharan nemá čím překvapit, je to hned po prvních Daciich a Kie Carnival nejporuchovější auto vůbec, viz několik tabulek TÜV
Sphinxx Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Frostie: no jo a co teprve Touran, ten mě zklamal hodně, když jsem četl test po 100tkm.
Frostie Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 (upraveno) Frostie: no jo a co teprve Touran, ten mě zklamal hodně, když jsem četl test po 100tkm. On bohužel VW šel s kvalitou dost dolů, stejně jako mnoho jiných. Soudím i podle nároků na kvalitu a zpracování automotive dílů, které jsme vozili a které jiní odběratelé chtěli v mnohem vyšší kvalitě a přesnosti. Důsledky cost cuttingu... Upraveno 1. června 2016 uživatelem Frostie
Sacíbagr Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 ...k těm značkám SPZ...jel kolem mě Mercedes - asi náhoda, měl značku I111111I , nevěděl jsem, že lidi s Alzheimerem mají papíry.
sibirnaya Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 za penize v Praze dum a na medvedovi SZPka. dyt uz je to legalni, tak vo co go?
Sphinxx Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 On bohužel VW šel s kvalitou dost dolů, stejně jako mnoho jiných. Soudím i podle nároků na kvalitu a zpracování automotive dílů, které jsme vozili a které jiní odběratelé chtěli v mnohem vyšší kvalitě a přesnosti. Důsledky cost cuttingu...No jo, "Das Auto" ... vlastně i ten slogan šel do věčných lovišť .
Sacíbagr Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 za penize v Praze dum a na medvedovi SZPka. dyt uz je to legalni, tak vo co go?...no, vlastně o nic. Jen mi to přišlo úsměvné. Někdo svůj status ale asi bere vážně a takovou značku si nechá udělat...musí s ním být asi legrace.
Josef01 Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Mě ty placený značky neberou, ale když na ní je firemní název, nebo je to vtipný, tak proč ne, mít na značce sedm stejných znaků mi přijde trapný. Takové auta člověk potkávám zpravidla, když mě předjíždí na plné čáře, nebo v zatáčce, nebo když předjíždí tramvaj apod.
African Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Nedávno tady někdo chtěl důkaz, že se 500ka docela se..re.... http://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/auto/foto-dvacet-ojetych-aut-kterym-se-radeji-vyhnete-zluti-andel/r~f0471982190811e69d46002590604f2e/r~i:photo:253872/?utm_source=zpravy.aktualne.centrum.cz&utm_medium=carouselMě tam překvapilo Mondeo, už jsem párkrát zmiňoval že jsme měli ve firmě tři po sobě jdoucí modely na všech najeto okolo 250 a bez problémů. Ani tak nějak z mého okolí si na Mondeo nikdo nestěžuje, zajímavé...
VasekN Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Taky jsem si udělal radost na léto :-)
Lamiczka Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Ta statistika žlutých andělů moc nepřekvapila zvlášť ne u těch fordů, spíš mě vždycky serou ty chvalozpěvy kolem... Sphinxx: Touran byl průser v první generaci hlavně do FL, pokud se nepletu. V testu AutoBuild to bylo historicky nejhorší auto, ale v druhé generaci už mezi MPV dopadl velmi dobře. Vzhledem k tomu, že tabulka si bere auta od 2006 což byl rok, kdy touran prošel faceliftem, tak se moc nedivím, že tam není....http://www.autorevue.cz/spolehlivost-mpv-podle-auto-bildu-vw-touran-nejhorsi-ale-i-druhy
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se