Radius Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 Ještě jedna... a brzdy od Brabce už jsou taky na cestě.
Návštěvník Jagman Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 Ty ementály tomu padnou až nečekaně dobře! Motor apod?
Porsche_911 Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 Ale jo, to je pěkný, sluší mu. Připojuju se s dotazem na motorizaci a více tech. detailů.
Radius Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 Žádná V8 pánové, je to E220 CDI (125kW 400Nm) 2007, koupené tady u Hoška a po celou dobu servisované, teď má krásných 132tkm. Sehnat 211 s takovým nájezdem není zrovna úplně prdel, takže stála jako některý 212. Tak mu trochu pomůžu do krásy. Ty Brabusy jsou od MB dealera z centra Bernu, ležely tam jako skladovka od r. 2004, někdo je tam tehdy objednal na SLK a nakonec nevzal. Je to druhý auto v rodině a mám ho na mazlení
guzmic Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 Děkuju koupeno nové v ČR, plná servisní historie, 100% původní stav.Po 15 letech služby je v lepší kondici, než zmiňovaná Toyota po 3 letech :/Paráda, za co se dá takový kousek koupit jestli to není tajný. A jaká je reálná spotřeba toho motoru? Stále trochu sním, že bych nějakej německej V6 zkusil.
Maxel Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 (upraveno) @prazskej: 530i velká paráda! Jako druhý vůz by mi vůbec nevadil. Ikdyž spíš pokukuju po 330ci E46. @Radius: Jak nejsem na medvědy, tak jak si ho cvaknul, moc pěkný povoz! Hlíny mu slušej jak cyp. Za kolik se dal sehnat v takovém stavu, stačí rámcově? Upraveno 7. července 2016 uživatelem Maxel
Návštěvník Zmizík Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 Ramcove to budou nizsi stovky tisic.
Hasňa Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 To bude myslím dost realistický odhad.
Josef01 Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Odesláno 8. července 2016 Maxel: Na trhu jsou tyhle modely trochu mladší s podobným nájezdem kolem 200 tis., otázka je, v jakém stavu. Děkuju koupeno nové v ČR, plná servisní historie, 100% původní stav.Po 15 letech služby je v lepší kondici, než zmiňovaná Toyota po 3 letech :/ Že by už Toyota nebylo co bývala? Už jsem slyšel pár narážek na kvalitu, třeba se časy mění...
sibirnaya Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Odesláno 8. července 2016 Paráda, za co se dá takový kousek koupit jestli to není tajný. A jaká je reálná spotřeba toho motoru? Stále trochu sním, že bych nějakej německej V6 zkusil.jestli chces nemeckej V6, tak na BMW zapomen, to je R6..
Josef01 Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Odesláno 8. července 2016 Mestsky off road. To je když ženská kouká na silnici těsně nad volantem
Bells Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Odesláno 8. července 2016 Taky bych řekl, možná dokonce jen škvírou mezi volantem a palubovkou Ale zase vyškrábala se tam dobře, to se musí nechat
prazskej Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Odesláno 8. července 2016 Paráda, za co se dá takový kousek koupit jestli to není tajný. A jaká je reálná spotřeba toho motoru? Stále trochu sním, že bych nějakej německej V6 zkusil. Problém není ani tak cena (150k za podprůměrné, ale originální M-Packet kousky), jak jejich totálni absence.Na mobile.de jsem našel srovnatelné všehovšudy 2 ks, české neztuněné neexistují.Spotřeba velmi příjemná, dlouhodobě dle PC 9,5l, jinak ale spíše 12 (jsem Praha). Nicméně brzy soudit, mám najeto cca 800 km za měsíc.
prazskej Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Odesláno 8. července 2016 Že by už Toyota nebylo co bývala? Už jsem slyšel pár narážek na kvalitu, třeba se časy mění...Taky jsem byl překvapen. Koupena jako nová - 2 reklamace během půl roku (uvolněná sedačka aj.). A hlavně celkem vrže na 20k najeto...Co mi ale připadá úplně šílené, že ty stejné otřesně vypadající páčky, co tam jsou, tak totožné dávají do nejnovejších Lexusů (jinak krásné RX, GS atd.)
guzmic Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Odesláno 8. července 2016 jestli chces nemeckej V6, tak na BMW zapomen, to je R6..Jjj sorry, po pivu a slivovici mi asi včera vyplo půlku hlavy, samozřejmě R6.
guzmic Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Odesláno 8. července 2016 (upraveno) Ještě jedna taková otázka chlapi. Trochu uvažuji, že mojí mazdu 6 r.05 nechám jako druhý auto a do rodiny koupím něco novějšího. Co by u jste mi doporučili? Rok tak 2010+ Kombi min. výkon 150-170k, klidně automat, nejlépe V6 nebo R6, jezdím tak 25-30t za rok. Rozpočet cca 10t eur. Děkuji za rady. Upraveno 8. července 2016 uživatelem guzmic
Josef01 Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Odesláno 8. července 2016 Taky jsem byl překvapen. Koupena jako nová - 2 reklamace během půl roku (uvolněná sedačka aj.). A hlavně celkem vrže na 20k najeto...Co mi ale připadá úplně šílené, že ty stejné otřesně vypadající páčky, co tam jsou, tak totožné dávají do nejnovejších Lexusů (jinak krásné RX, GS atd.) Já měl kdysi celou řadu aut Mazda asi 5 kousků (323, 3 a MPS 3 ) a byl jsem maximálně spokojený, všechno bytelný, kvalitní a žádné z aut nebylo nikdy na opravě i když maximální nájezd jsem měl 120 tis. Teď už bohužel je pro mě každé auto malé nebo nepohodlné, holt, jak se člověk namlsá značkou MB, tak se těžko sedá do něčeho jiného.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se