Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já dnes byl na prohlídce. Nespokojený. Sice za "pár" kaček (teda když si vezmu, že je to Mercedes), ale pěkně to odflákli..

Servisy jsou hold o lidech, ne jen o know-how

Odesláno

Nejhorší jsou teď tahanice s pojišťovnou, která mi chce krátit pojistné o 20%, protože škoda přesáhla 100tisíc a nebyla tam policie. Naštěstí jsme oba podepsali do hlášení o nehodě, že policie odmítla dojet a je na pojišťovně, aby si vyžádala záznam hovoru od policie. Btw. auto mělo najeto 83tis. km, rv. 2008 a ocenili mi ho na 280tis :D 

A takto dopadl kolega...

Pojišťovna ti nic krátit nebude, musíš trvat na svém odhadu škody. Jinak nejsi přeci žádný znalec. Jo a floidi ten hovor klidně zapřou , hlavně že tam nemuseli. Kór teď když jim v 12 měsících přidali 10 tisíc a nikdo k nim nechce.

Odesláno

V petrolheadím vlákně korejské plečky a tady, v diskusi takřka spotřebitelské, taková paráda! :lol2: Gratuluju, ať dělá radost.

Odesláno

Nádherná ...smg nebo manuál?

smg. Kdybych mohl vrátit čas, šel bych do manuálu? Toť otázka. Z puristickýho a klasickýho hlediska je mauál určitě zajímavej. Navíc se smgčkem to zezačátku chce se trochu sžít, s dvojspojkou např. z E92 je to z mojeho pohledu nesrovnatelně zaostalý. Na druhou stranu už jsem si na to celkem zvykl a dá se říct, že mě to s tím i docela baví, takže upřímně nevím :)

V petrolheadím vlákně korejské plečky a tady, v diskusi takřka spotřebitelské, taková paráda! :lol2: Gratuluju, ať dělá radost.

Dělá radost už pátým rokem, ale až teď jsem zabrousil do těchto zákoutí fóra :)

Odesláno (upraveno)

Pojišťovna ti nic krátit nebude, musíš trvat na svém odhadu škody. Jinak nejsi přeci žádný znalec. Jo a floidi ten hovor klidně zapřou , hlavně že tam nemuseli. Kór teď když jim v 12 měsících přidali 10 tisíc a nikdo k nim nechce.

Zvláštní, že nevidíš pojistnou událost, její průběh a pojistnou smlouvu a víš, že pojišťovna nic krátit nemůže.

Vlastní odhad škody uživatele vozidla jako podkladu pro výpočet pojistného plnění je jeden z lepších vtipů tento týden !!! :-)

K tomu, že by si policajti dovolili lhát o hovoru na " tísňovou linku" se snad ani nemusím vyjadřovat.

:-)

Upraveno uživatelem long
Odesláno

Zvláštní, že nevidíš pojistnou událost, její průběh a pojistnou smlouvu a víš, že pojišťovna nic krátit nemůže.

Vlastní odhad škody uživatele vozidla jako podkladu pro výpočet pojistného plnění je jeden z lepších vtipů tento týden !!! :-)

K tomu, že by si policajti dovolili lhát o hovoru na " tísňovou linku" se snad ani nemusím vyjadřovat.

:-)

No tak mám dobrou zkušenost s pojištovnou, kde se to kvalitními odhady škody jen hemží, odhad nehody kde podle nich byl jen malinko promáčknutý blatník a prasklý nárazník, oprava bude a hotovo!!! No a nakonec z toho byla totálka s výplatou 650tis. jo a k těm vtipům o odhadu škody, mám pojištěný dvě auta a nikde jsem tam nenašel nic o tom, že si nemůžu odhadnout škodu sám a rozhodnout se o tom zda bude policie nehodu šetřit nebo to bude na euroformulář. Jisi si opravdu jistý o nějakým hovoru na tísňovou linku?! Nechám to na tobě .

Odesláno

smg. Kdybych mohl vrátit čas, šel bych do manuálu? Toť otázka. Z puristickýho a klasickýho hlediska je mauál určitě zajímavej. Navíc se smgčkem to zezačátku chce se trochu sžít, s dvojspojkou např. z E92 je to z mojeho pohledu nesrovnatelně zaostalý. Na druhou stranu už jsem si na to celkem zvykl a dá se říct, že mě to s tím i docela baví, takže upřímně nevím

Myslím, že SMG je ideální kompromis, prostě něco mezi, na každodenní jízdu z bodu A do bodu B bych to asi nechtěl, ale na takovou tu víkendovou jízdu zatáčkami je to ideální, hrozně rychle se na to dá zvyknout, pak člověk sedne do něčeho normálního a hned hledá pádla. Technicky je to oproti automatu vcelku triviální záležitost, prostě robotizovaná manuální převodovka. Já osobně bych v 6er neměnil i když BMW jsou v klasickém manuálu daleko více ceněné. Prostě kvedlat immer bych nechtěl. Tak ať M3 slouží dobře minimálně dalších 5let :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Včera kousek od San Francisco - jednička Golf už se moc nevidí, a když jsem se podíval zezadu měl tam zajímavou nálepku. Asi si ho posílal majitel na servis do ČR :-)64f109674ebc930d02774946abfa68a9.jpg62446bda23a167bf272d165bf7955526.jpg

Upraveno uživatelem kloubik
Odesláno

M3 e46, čertvě po leštění a voskování. Víkendovka a snad i alespoň trochu investice.

Krásnej fénix. Jen vzádu se mi zdá z fotky, že máš moc širokej ráfek a na něm úzkou a nízkou gumu?

Odesláno

Myslím, že SMG je ideální kompromis, prostě něco mezi, na každodenní jízdu z bodu A do bodu B bych to asi nechtěl, ale na takovou tu víkendovou jízdu zatáčkami je to ideální, hrozně rychle se na to dá zvyknout, pak člověk sedne do něčeho normálního a hned hledá pádla. Technicky je to oproti automatu vcelku triviální záležitost, prostě robotizovaná manuální převodovka. Já osobně bych v 6er neměnil i když BMW jsou v klasickém manuálu daleko více ceněné. Prostě kvedlat immer bych nechtěl. Tak ať M3 slouží dobře minimálně dalších 5let :)

Díky, mně osobně se 6er zatím ješte úplně nezalíbíla, ale mám slíbenou od známýho zápujčku, tak uvidíme :) Každopádně Tvá vypadá z fotky pěkně, tak taky přeju ať slouží!

Krásnej fénix. Jen vzádu se mi zdá z fotky, že máš moc širokej ráfek a na něm úzkou a nízkou gumu?

Ony tyhle kola mají trochu jiný ET než má na trojku být (ideálně pasují na 5er). Ve skutečnosti spíš to přední kolo je tam na šířku "s odřenýma ušima", zadní tam pasuje relativně v pohodě. Ale byly tam už při koupi, chvíli jsem uvažoval o swapu na CSL kola, ale nakonec jsem tam nechal tyto. Ten střed je docela hodně podobnej jako CSL a ten leštenej límec se mi hodně líbí (až na náročnou údržbu). A ty CSL ma každej. Zadní rozměr je 265/30, naživo mi ta guma nepřijde nijak disproporční vůči tomu kolu...

Odesláno (upraveno)

Ode dneska po mnoha letech zase se Soplem.

Jinak prvni dojmy zatim nic moc. Nejenom, ze chybi skrabka ve viku nadrze, ale dalsi smart zalezitosti mi nejdou pod nos. Treba parkovaci senzory nepromitaj na hlavni displej a clovek vidi jen takovej pidi nahled mezi budikama. To ma koncern reseny podstatne lip. Dalsi je telefonovani, takhle blbe to nemaj snad ani Korejci. Hledani telefonu v kontaktech stylem zmackni tlacitko jako na starym telefonu, tz tlacitko JKL a pak hledej pomoci sipek nahoru/dolu. Snad jsem to jen nepochopil, jinak to bude fakt nocni mura. Obecne kontrast displeje taky nic moc. Sedacky naopak chvalim a zatim me ani tak moc nestve ta osmistupnova AT. A nejvic se tesim na cestu domu, kdy uvidim v akci ty chytry LEDky.

Jo a zimaky R18 v 245ce! To v Nemecku nesnezi? Nechtel jsem ctyrkolku, bo nejezdim moc na hory a u predchoziho auta jsem tahal 100kg navic zbytecne, ale s takovejma kolama nevyjedu ani na Strahov. :)

Uvitam typy na retezy, ktere se lehce nandaj. Chtel bych ty hadrovy navleky, mate nekdo realnou zkusenost?

A jeste typ na lacine folie s atestem, musim to nekam dat. Tohle mi v ramci objednavky nejak uteklo... :(

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem uff

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...