Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Parada je to g60 s turbem? Ty taky uz nejsou videt... Jinak doplnim predchozi vycet adeptu na prvni vuz, zapomel jsem na eclipse a 240sx ;)

A kdybych vybiral dnes, vemu crx - ta se mi libi porad. Druhy auto jsem mel pak po otci accorda coupe, a to byla taky parada :)

Jo jo,je to G60 ale ne s turbem ale má to kompresor G-lader,proto G60 ;-)Na svoji dobu kdy se začlo vyrábět v roce 1988 hodně nadčasovej design.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Morgenstern asi vyhraje... dovedes si predstavit tu reputaci, kdybych jezdil po klintech v hnujdaji? Byl bych mrtvej ....

A dvoumistny taky uz nevadi.... deti pomalu z domu, garaz velka, takova víkendovka. :))

Vždyť jo a na servis to taky nebude daleko, případně

Odesláno

Morgenstern asi vyhraje... dovedes si predstavit tu reputaci, kdybych jezdil po klintech v hnujdaji? Byl bych mrtvej ....

A dvoumistny taky uz nevadi.... deti pomalu z domu, garaz velka, takova víkendovka. :))

Hele dobře si to rozmysli, Šúndej to je pak láska na celý život............... :wub:

A když klient uvidí v čem si přijel tak si řekne - To je on. Ten se nestydí za dělný lid......no a zakázky se budou jen hrnout a peníze sypat....... B)

Odesláno

Hele dobře si to rozmysli, Šúndej to je pak láska na celý život............... :wub:

A když klient uvidí v čem si přijel tak si řekne - To je on. Ten se nestydí za dělný lid......no a zakázky se budou jen hrnout a peníze sypat....... B)

Tak zase kvůli Huyndee ti nikdo do firmy finančák nepošle viď? :-)
Odesláno (upraveno)

Tak zase kvůli Huyndee ti nikdo do firmy finančák nepošle viď?    :-)

no právě tak nějak jsem to myslel, a nééé provokovat s nějakou Audinou ................

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno

Pěknej ropák,ten bude jezdit dalšich 20let,vypadá v pěkném stavu ;-) a ty e30 vzadu sou už taky pěkně v kurzu

dik, ropak jezdit bude ale bude taky potrebovat nejakou vyvarku, tak si to na nem vyzkousim. A tricitky jsou v kurzu hodne no, tak jsem radsi vzal druhou do foroty.

Btw corrada jsou taky krasny, obzvlast to stary. Jsem z Brna, tak az bude hezky, vytahnu tricitku a muzeme usporadat setkani starejch vrazd (lidi v mym okoli mym autum rikaji stary vrazdy...

Odesláno

Mě moc nepobavilo jak může taková rezatá hajtra (Kokodaq) projít technickou...

Jako vážně? Na fotce vidím jen orezlý kem dveří což bych u pracovního auta vůbec neřešil
Odesláno

Mě moc nepobavilo jak může taková rezatá hajtra (Kokodaq) projít technickou...

Přesně tak, okamžitě zabavit TP a min 50 tis pokutu, takové auto nesmí na silnice.

Odesláno

Jasne, zakazat, pokutu, zavrit, nesmi... Je mi zahadou, jak je mozne, ze v raji automobilismu USA nemaji zadnou technickou kontrolu a presto se jim podel silnic nevaleji ani spousty vraku ani hromady tel obeti autonehod.

Odesláno

Jasne, zakazat, pokutu, zavrit, nesmi... Je mi zahadou, jak je mozne, ze v raji automobilismu USA nemaji zadnou technickou kontrolu a presto se jim podel silnic nevaleji ani spousty vraku ani hromady tel obeti autonehod.

Protože po dálnici jezdí menší rychlostí, než u nás někteří po městě...

Odesláno

Staty NY, NJ, Massachusets, Californie, Nevada a Utah to stejne :) Taky jsem byl brzda provozu, kdyz jsem jel lehce nad limit, ale setkani s oficirama jsem si nechtel lajsnout... ;)

Odesláno

Ten Kokodák nevypadá zase tak špatně :)  P.S. Třeba zrovna v Texasu mají vehicle inspection každý rok stejně jako v další třetině států US, emise tak ve 2/3 států podle místa bydliště.

Odesláno

OK, timto se omlouvam za neznalost a falesnou argumentaci.

Ten Kokodák nevypadá zase tak špatně :)  P.S. Třeba zrovna v Texasu mají vehicle inspection každý rok stejně jako v další třetině států US, emise tak ve 2/3 států podle místa bydliště.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...