Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ani mi to moc nevadí, že AMG začalo dělat 4 vál. Dokonce jsem si to z dealerství půjčoval (A45 AMG) a zátah to má peckoidní. Na druhou stranu mi to přišlo hodně nepohodlné a neskutečně hlučné. Jako daily car skoro nepoužitelné. Ale je to subjektivní, sto lidí, sto chutí. Atmosférický 8 válec je v porovnáním s tím o dost klidnější. Až na ten zpropadený start - všechna AMG vždycky při startu vyštěknou a nedá se to vypnout. To je hrozná vlastnost...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upraveno uživatelem Vjace
Odesláno (upraveno)

varjag: to bezpochyby. ale jsou horší proto, ze tech víc peněz na AMG nemají? to jsou zase silácký kecy tohle..

Špatně jsi to pochopil indiáne. Jasně že majitel Corrada může a v dnešní době pravděpodobně většinou je petrolhead. A je hezký, že si i nepříliš majetní petrolheadi umějí udělat radost a žít svůj sen (a abych nebyl obviněn že jsem lepší nebo horší, já jsem taky nepříliš majetný a trochu petrolhead).  To ale nic nemění na tom, že Corrado je pro ně dostupná petrolheadí alternativa a ne vlhkej sen. Já si sen plnil Citroenem XM, Hondou Accord Type R, Alfou 156, Saabem Aero a teď ojetým Jaguárem. Kdybych měl ale dost financí, jezdil bych ale přesto větší petrolheadí peckou. Už chápeš ja jsem  to myslel??  Na druhou stranu by bylo super v tomhle vlákně číst o starých Corradech a Schiroccách, než o Golfech a Octávkách a Karoqách v litru :-(. 

Upraveno uživatelem varjag
Odesláno

To máš asi pravdu bledá tváři. Mě šlo jen o to, že Petrolheadi můžou být oba úplně stejně, jak s Corradem tak s M5. Což spolu tedy zdá se souhlasíme. A že kolikrát ten kluk co si lepí v garáži Corrado, jezdi na závody, srazy, výstavy atd. může být kolikrát i větší petrolhead než manažer v Mustangu, kterej ho má jen proto, že vypadá cool. To si snad taky rozumíme. A je jasný, že když kluk vyhraje ve sportce, asi si nekoupí další vrak, ale půjde si koupit nějakou novější střelu. Ale ani pak třeba to Corrado neprodá, protože ho má rád. V podstatě teda myslím mluvíme oba o tom stejným.

Odesláno

To máš asi pravdu bledá tváři. Mě šlo jen o to, že Petrolheadi můžou být oba úplně stejně, jak s Corradem tak s M5. Což spolu tedy zdá se souhlasíme. A že kolikrát ten kluk co si lepí v garáži Corrado, jezdi na závody, srazy, výstavy atd. může být kolikrát i větší petrolhead než manažer v Mustangu, kterej ho má jen proto, že vypadá cool. To si snad taky rozumíme. A je jasný, že když kluk vyhraje ve sportce, asi si nekoupí další vrak, ale půjde si koupit nějakou novější střelu. Ale ani pak třeba to Corrado neprodá, protože ho má rád. V podstatě teda myslím mluvíme oba o tom stejným.

jo :-)

Odesláno

Toto vlákno má názov Kdo čím jezdí, takže tu sa môže podľa mňa písať aj o Karoqu s 1.0 TSI.

já to nikomu nezakazuju. Jen je to nuda. Stejně jako to auto:-))

Odesláno

Vracel jsem se dneska z jižních Čech a myslím, ze většině řidičů, co jsem potkal, by klidně stačil i půllitr..potenciál litrovýho motoru by nevyužili..

Odesláno

Na internetových forech :-) 

....

Lexus Forum:

Kde seženu zadní světla ve VW stylu?

realita:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Těch kokotin je tam víc, sedmu mám a dokonce na ni nebyla nikdy jediná svolávačka a dokonce je popelník manuálně oteváratelnej ..... a to přesto, že nehulím :-)

Odesláno

Já mám půlku a předjedou me tak dvě auta za rok. Tak nevím kde jsou ti Petrolheadi zalezlí všichni :)

Jezdí ve městě závody mezi semafory, tam totiž maximálně využijí potenciál svého auta - plnej 1-2 brzda :D, takových denně potkávám spoustu a nechápu to, chudák auto :frusty:

Odesláno (upraveno)

Tak jsem zjišťoval info ohledně olejoveho servisu v zaruce vozidla (vw) a překvapilo mě, že když si chci nechat olej vyměnit u AD Škoda auto, tak v historii vozidla u vw nebude vidět, že jsem olej měnil a záruka je ?fuč?. Olej se musí měnit pouze u VW autorizovaných servisech.

Proč jsem to chtěl měnit u Škodovky? Protože jsou levnější a většina umožňuje vlastní olej (ano v tomhle jsem chtěl být vychcanej...oprávněně)

Přitom garancni prohlídky lze dělat i mimo AD, jak jsem se dočetl

Upraveno uživatelem moco
Odesláno (upraveno)

Ahoj.

Já furt nevím jestli je to vychcánkovství. Teď mě to čeká taky u Mazdy a taky zvažuju že se zeptám, zda mohu donést vlastní olej. Jako nechám jim tam dost peněz za práci, tak nevidím důvod proč tam nechat ještě 500-700 za litr oleje, jenž mohu koupit úplně stejný za 150,- litr. Mě tohle docla štve.

Moco: platí bloková vyjímka takže záruka by měla platit dál - výměnu prokážeš fakturou. Jen je problém jakmile se něco podělá po záruce, tak pak je možnost uhrát něco ještě na kulanci, což v případě servisu bokem padá. apoň tak to bylo kdysi u 1,8 TSI, 1,8 a 2,0 TFSI kde byl špatný návrh kroužků a auta po relativně malém nájezdu začala žrát olej po litrech. Škodovka to řešila na kulanci a zaplatila nové kruhy,písty a ojnice, ale jen u aut co jezdila k nim na servis.

Upraveno uživatelem exBURN
Odesláno

Ahoj.

Já furt nevím jestli je to vychcánkovství. Teď mě to čeká taky u Mazdy a taky zvažuju že se zeptám, zda mohu donést vlastní olej. Jako nechám jim tam dost peněz za práci, tak nevidím důvod proč tam nechat ještě 500-700 za litr oleje, jenž mohu koupit úplně stejný za 150,- litr. Mě tohle docla štve

+1

Volal jsem do několika VW v okolí i ve vzdálenějším okolí a vlastní olej nedovolí ....z 5 Škoda autorizáků mi 4 vlastní olej dovolí.

Jo abych nekrivdil....auto heller Ostrava mi to dovolil, ale za manipulační poplatek 700kč :) :) :)

Odesláno

Manipulační poplatek 700,-....to je hustý. To bych se na ně vykašlal a už tam nekoupil ani ventilek. Já silně zvažuju zda se vůbec vyplatí připlacet záruku na další 2 roky (mám 3 a můžu 5). Když se koukám na co vše se to vztahuje, tak začínám mít pochyby. Tak asi jako můj bývalý úplně nový Renault, který měl jen vlastnosti ale žádnou poruchu. 

A nebo taky udělat servisní prohlídku a nenechat měnit olej a ten pak udělat v běžném servisu. Taky by nemělo mít vliv na záruku. Jako nechci sockovat a řešit každou korunu - zvažuju, že třeba koupím lepší brzdy atd... ale nechci prostě přeplácet za běžné věci.

Odesláno

Vážně to mají v podmínkách? Myslím, že bys podle EU neměl přijít o záruku a pokud ano, důkazní břemeno bude sice na tobě, ale určitě budou mít problém odmítnout např. opravu klima kompresoru, pokud sis např. měnil sám olejový filtr :)

Přinést si vlastní olej je běžný (ikdyž nepopulární) požadavek a musí to opět, dle EU umožnit, sice jim nedáš vydělat, ale na druhou stranu na něm mají třeba 500% a to je dost... 100% by se dalo ještě pochopit a určitě by to šlo dohodnout u šéfa servisu, pokud je to normální člověk.

Odesláno

Ono asi bude rozdiel medzi zakonnou zarukou a zarukou navyse. Na zakonnu siahnut nemozu, na svoju zaruku ako "benefit" si mozu diktovat co len chcu.

Odesláno (upraveno)

Inac k tomu oleju. Zvyknete chodit do restik a k obedu si doniest vlastne vino a popijat ? :)

U vás ve fitcentru, když zaplatíš za vstup, máš zákaz nosit si sebou vlastní pití?.... a musíš si koupit jejich ionťák který ti nechutná? :) Nebo si do fitcentra doneses pití, na které jsi zvyklej? Upraveno uživatelem moco

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...