Hasňa Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2019 (upraveno) Láry fáry. V Evropě je 97, 6 % naleštěných a vyvoněných. Ovšem kufr mají plný klukovských snů majitelů o drandění po australském outbacku, o tom žádná. Upraveno 1. ledna 2019 uživatelem Hasňa
DavidLC Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2019 Tak zaprasit to není problém, ale pak to mytí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MVX Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2019 Jezdim tim vlevo, ale kdyz uz tu resite ty terenaky tak jsem nasel fotku ve stylu ?kraska a zvire..?. Patrol je znameho, predelany na expedicni Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MVX Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2019 Ja jezdil chvilku Nivu, ale na silnici je to nepouzitelny a zil jsem v zazitem stereotypu, ze to je nerozbitny, nicmene to vic stalo v servisu nez jezdilo... patrol je kratkej, dalsiho znamyho. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Murphy97 Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2019 Toto byl tri roky sluzebni mazel. To slovo sluzebni je tam pomerne dulezite, pac bych do tech servisu za svy moc nechtel jezdit :-).Ale jezdeni se sestivalcem a na vzduchu melo sve kouzlo. Zvlaste pak v balkanskych koncinach. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
geometr Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2019 Dycky když vidím Land Rover poslední dobou, je mi z toho smutno. Začlo to Rangem. Z teréňáka voňavka. Pokračovalo pomalu Discoverou, to co dělaj dneska už dávno taky není teréňák a ani hezký, přitom byly modely, který na tom byly jak Defender a ještě se v tom dalo i cestovat. Defendera pro jistotu přestali vyrábět, páč kdyby degradovali i ten, tolik řad SUVéček, nebo co to dneska je, už by neutáhli (vyrobili nedávno akorát nějakou malou sérii jakože luxusního / nabušenýho nebo jak to napsat Defendera).
wawrik Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2019 Tá automobilka bola na pokraji bankrotu. Môžeme byť radi, ža sa pozviechala a funguje ďalej. Časom prídu aj tie terénne modely pre ortodoxných priaznivcov značky. Bez tých dnešných SUV, čo sa ti nepáčia, by už žiadne "časom" nebolo... Aspoň tak to vidím ja, radšej toto ako dopadnúť ako Saab alebo Lancia...
DavidLC Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2019 Defik má být nový a ultimátní, třeba překvapí :-)
geometr Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2019 Tá automobilka bola na pokraji bankrotu. Môžeme byť radi, ža sa pozviechala a funguje ďalej. Časom prídu aj tie terénne modely pre ortodoxných priaznivcov značky. Bez tých dnešných SUV, čo sa ti nepáčia, by už žiadne "časom" nebolo... Aspoň tak to vidím ja, radšej toto ako dopadnúť ako Saab alebo Lancia...Ale jo, to já vím. To je jen takovej můj povzdech, že už to není ten Land Rover, kterej jsem měl rád, ale vlastně úplně jiný auta.
TLD Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2019 DavidLC, na netu jsou uz k nalezeni fotky. Sice jen muly, ale lecos napovi a co se tyce vzhledu tak je to pro mne hnusny. Jak byl vzdycky defik krasnej, tak toto je hnus. Dopadne stejne jako zminovane disco, do dvojky krasny auto a pak...
Návštěvník Mitak Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2019 (upraveno) Ale jo, to já vím. To je jen takovej můj povzdech, že už to není ten Land Rover, kterej jsem měl rád, ale vlastně úplně jiný auta.Mám Discovery 5. A sice se mi hranatá kastle Discovery 4 svým způsobem líbila víc, ale neměnil bych ani omylem. Jízda v tom autě je jako odpočinek na gauči po obědě. Dojedeš do cíle a nechce se ti ani vylézat, jak je to pohodlné. Upraveno 2. ledna 2019 uživatelem Mitak
MVX Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2019 Devastky jak Brno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
CEGY Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2019 (upraveno) Dneska jsem kurva nemoh vyjet od chaty..Bez drobneho stouchnuti bych ten kopec s 20 cisly cerstvyho snehu a ledem pod nim nedal.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. ledna 2019 uživatelem sibirnaya
wawrik Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2019 (upraveno) Ako tak pozerám na tie gumy, tipujem lepivý sneh, čo z každého dezénu urobí sánky, nie? Btw, čiernu bugeyed Imprezu má aj syn, trochu dotunenú vecami z STi (brzdy, medzichladič, zvody...). Dobré auto. Upraveno 2. ledna 2019 uživatelem wawrik
KFL Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2019 (upraveno) K tématu stromů u silnice - tady zuří boj o záchranu jedné prastaré aleje, která zdobí krajinu i silnici. Má se vykácet z důvodu bezpečnosti silničního provozu, ačkoli se na dané silnici nikdy nestala jediná nehoda. Kdo máte chuť, můžete hlasovat a pomoct alej zachránit . Hlasování: https://alejroku.cz/2018/javorova-alej-k-bednarecku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. ledna 2019 uživatelem KFL
Londoner Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2019 Dycky když vidím Land Rover poslední dobou, je mi z toho smutno. Začlo to Rangem. Z teréňáka voňavka. Pokračovalo pomalu Discoverou, to co dělaj dneska už dávno taky není teréňák a ani hezký, přitom byly modely, který na tom byly jak Defender a ještě se v tom dalo i cestovat. Defendera pro jistotu přestali vyrábět, páč kdyby degradovali i ten, tolik řad SUVéček, nebo co to dneska je, už by neutáhli (vyrobili nedávno akorát nějakou malou sérii jakože luxusního / nabušenýho nebo jak to napsat Defendera).Tak ale v terenu porad umej tak cajk ne? Me treba ta kombinace pohodli a schopnosti maximalne vyhovuje( a taky krabicovitost). Skoro 2 roky disko4 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Porsche_911 Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2019 K tématu stromů u silnice - tady zuří boj o záchranu jedné prastaré aleje, která zdobí krajinu i silnici. Má se vykácet z důvodu bezpečnosti silničního provozu, ačkoli se na dané silnici nikdy nestala jediná nehoda. Kdo máte chuť, můžete hlasovat a pomoct alej zachránit . Hlasování: https://alejroku.cz/2018/javorova-alej-k-bednarecku 49343228_10210802334012762_722194412905431040_o.jpgZahlasovano
geometr Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2019 Tak ale v terenu porad umej tak cajk ne? Me treba ta kombinace pohodli a schopnosti maximalne vyhovuje( a taky krabicovitost). Skoro 2 roky disko4Jestli myslíš polňačku :-) Tam, kam se dalo vjet s Discovery 2, bych se s tímhle bál. S průjezdem škarpy vedle silnice bych si taky nebyl úplně jistej, bych za něco zůstal viset nebo to vorval. No, je to prostě už jiný auto, ne teréňák. Myslím, že se to úplně srovnávat nedá. Jinak pohodlí, místo ... to asi jo. Doba si žádá holt něco jinýho než dřív.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se