Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník vwtyp11
Odesláno

Kamarad- dej mu pan Buh lehke nebe - mel tohle auto, jede skvele, ale je tsk osklivy, ze to neni mozny 😀

Návštěvník Radius
Odesláno

CEGY - dovezl jsi si z venku?

Já si vzpomínám, jak jsme v tomhle půjčeném, také stříbrném (motor nevim) jeli někdy v roce 96 nebo 97 do Chorvatska, což v té době byla novinka, mě bylo asi 16 a připadal jsem si vzadu jako král světa :D

Odesláno
před 26 minutami, vwtyp11 napsal:

Kamarad- dej mu pan Buh lehke nebe - mel tohle auto, jede skvele, ale je tsk osklivy, ze to neni mozny 😀

Tohle je vpoho.. Jezdil jsem kdysi v jedničkový multiple. 

Odesláno
před 2 minutami, Maxel napsal:

Nemáme tu mezi sebou někoho, kdo by byl schopen a ochoten udělat nabídku na POV/HAV na osobáka?

Mám docela dobrou zkušenost s Uniqa. Na webu jsem si to vypočítal, musíš zadat telefon, a neodsouhlasil. Druhý den, nebo ještě ten samý, volal borec přímo od nich a stáhli jsme to po telefonu asi o 20%. 

Odesláno
před 2 hodinami, Maxel napsal:

Nemáme tu mezi sebou někoho, kdo by byl schopen a ochoten udělat nabídku na POV/HAV na osobáka?

Já to dělám přes epojisteni.cz vždy super nabídka...zadas poptávku a hned volají.

Návštěvník Radius
Odesláno

Už jsem sem ten dotaz dával, ale bez reakce. Zkusím tedy znovu - neutšíte prosím o pneuservisu v Praze, případně na jih od Prahy, který by měl vyvažovačku s přítlakem (HUNTER)?

Ať googlim jak googlim, v Brně to má asi 20 servisů, Liberec, Plzeň, Jižní čechy, Ostrava, prostě všude, tady v Praze a Praha jih nula, prostě nikde.

Vím že to má Autorizák MB ve Stodůlkách, ale odmítám dát za vyvážení 5-6tis. Kč. Pak ještě Pneu Mráček, ale ten kdykoli jsem tam přijel, tak bylo vždy vše rozbité.

Prosím poraďte, pokud někdo víte. Díky moc!

Odesláno
před 7 hodinami, Radius napsal:

Už jsem sem ten dotaz dával, ale bez reakce. Zkusím tedy znovu - neutšíte prosím o pneuservisu v Praze, případně na jih od Prahy, který by měl vyvažovačku s přítlakem (HUNTER)?

Ať googlim jak googlim, v Brně to má asi 20 servisů, Liberec, Plzeň, Jižní čechy, Ostrava, prostě všude, tady v Praze a Praha jih nula, prostě nikde.

Vím že to má Autorizák MB ve Stodůlkách, ale odmítám dát za vyvážení 5-6tis. Kč. Pak ještě Pneu Mráček, ale ten kdykoli jsem tam přijel, tak bylo vždy vše rozbité.

Prosím poraďte, pokud někdo víte. Díky moc!

Ahoj, Jarov - tam je nejlepší Hunter.

Odesláno
před 13 hodinami, Porsche_911 napsal:

Ahoj, prodávám auta, třeba by to někoho mohlo zajímat. Platba možná v ROLEX, CZK a BTC :) 

Muzu se zeptat, kdo delal to audio? Resp. kdo to vubec jeste dneska dela? Prijde mi, ze ty firmy uz uplne vymizely…

Odesláno

Čaute koumáci.. lehce offtopic, ale týká se to aut. Potřebuju jednu radu, páč jsem podobnou situaci dlouho neřešil.

Budu odkupovat auto z práce. Nicméně je určeno pro kámošku do její firmy; ta ho chce i zaplatit a dát do účetnictví :D. Problém je, že práce to prodá jen mně a nikomu jinému (neptejte se proč).

V praxi to teda značí, že já koupim a zaplatim auto za (třeba) 200 a ještě ten den ho prodám za 200 kámošce.

Jak to bude s převodem na registru? Práce to odhlásí na mě a já to pak přihlásím rovnou na ní? Nebo to musím přihlásit nejdřív na sebe a pak teprve na ní? Nerad bych, aby se během jednoho dne změnil v TP dvakrát majitel :D.

Navíc nevim, jak budou procesy ve firmě flexibilní .. nejvíc by se mi líbilo, kdyby to přepsali rovnou na ní, ale to určitě nepůjde. Takže očekávám, že budou ochotný max zařídit přepis na mě a plnou moc mi nedají vůbec. Z čehož mi leze, že teda budu minimálně na den majitelem vozu a budu muset tím pádem řešit zelenou kartu i evidenčku... 

Nebo má někdo nějakej tip? ;) Dík!

Odesláno

Auto sa už v Čr neodhlašuje, prepisuje sa rovno na nového majiteľa. Pri prepise postačuje platná zelená karta, nemusí byť na meno nového majiteľa. Na magistráte nepotrebujú vidieť kúpne zmluvy.

Spravíš evidenčku, tá je platná 30 dní a môžeš ju použiť na x prepisov. Zariadite si poistenie na kamarátku odo dňa, keď firma vyfakturuje auto tebe.

Dáš firme plnú moc (overenú) a tá to prepíše na teba. Ty dáš plnú moc (overenú) kamarátke a tá to prepíše na seba (použije protokol z evidenčky, ktorý ste použili už pri prepise na teba).

V prípade, že firma dá overenú plnú moc tebe, tak záleží, akým spôsobom bude napísaná (či to môžeš prepísať na kohokoľvek, alebo len na teba).

Hlavne si ešte overte, ako to bude s odpočtom DPH, pretože ak ti ho firma predá ako súkromnej osobe, o odpočet samozrejme prídete.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...