safi Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 Tak jsem si dnes vyzvedl svůj Outlander ze servisu. Výměna zadního nárazníku, pár ozdobných lišt a metalické lakování je za 43 s DPH. Naštěstí platím jen spoluúčast z havarijního, takže dobré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 před 2 hodinami, safi napsal: Tak jsem si dnes vyzvedl svůj Outlander ze servisu. Výměna zadního nárazníku, pár ozdobných lišt a metalické lakování je za 43 s DPH. Naštěstí platím jen spoluúčast z havarijního, takže dobré. Jsem vůbec nezaregistroval, že jsi měl bourák Co se přihodilo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 Ale zase přijdu k zaparkovanému autu a zase roztržený zadní nárazník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 před 27 minutami, safi napsal: Ale zase přijdu k zaparkovanému autu a zase roztržený zadní nárazník. Aj, hm to naštve...tak to máš aspoň nový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 15. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2023 Rikam si, jestli i jenom kvuli tomuhle neni lepsi mit kouli, furt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 15. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2023 před 2 hodinami, H-B napsal: Rikam si, jestli i jenom kvuli tomuhle neni lepsi mit kouli, furt Je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 15. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2023 před 22 minutami, Vasa_H napsal: Je Také mě to napadlo. Ale on byl roztrhnut jen roh zadního nárazníku. Tak nevím, zdali by koule pomohla… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 15. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2023 Toto ti na 90% nikdo neuděl tím, že do tebe narazil, když jsi stál zaparkovaný. Musel by to být Alonso v nízké F1. Někdo couval a bác Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 15. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2023 Před hodinou, safi napsal: Také mě to napadlo. Ale on byl roztrhnut jen roh zadního nárazníku. Tak nevím, zdali by koule pomohla… Vypadá to, že "pachateli" koule evidentně pomohla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 15. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2023 (upraveno) double trouble Upraveno 15. dubna 2023 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 15. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2023 V 13. 4. 2023 v 15:57, adamo napsal: Tak to je pecka! Jedu do Japonska v červnu a tak jsem se na ně díval taky, ale nakonec mi nesedí termíny, takže jsem to odpískal. Ale ta NSX mě teda ukrutně lákala... NSX nadhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2023 Právě mě kámoš napecohoval dýmku s něčím a Afganistánu a jezdí ro famózně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 15. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2023 Ať nezapálíš ten les Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 15. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 16. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2023 Fuj to jsem se lekl, co jsem na první dobrou viděl na tý fotce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2023 Se tady omlouvám za tu vsufku, právě jsem vstal z mrtvých....a už nepiju, nekouřím...nikdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 16. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2023 (upraveno) Nebuď na sebe tak přísnej. Mě to pobavilo. Navíc slovy klasika: "kdo se dnes nestydí, ten se včera nebavil ". Upraveno 16. dubna 2023 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 16. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2023 Afri vyborny, tlemil sem se jak malej. Vic takovejch vsuvek! A vubec, dej si panacka, to te spravi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 16. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2023 před 3 hodinami, Americkej napsal: Nebuď na sebe tak přísnej. Mě to pobavilo. Navíc slovy klasika: "kdo se dnes nestydí, ten se včera nebavil ". Aneb co si nepamatuji, to se nestalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2023 Díky za podporu, sakra náročný den, ale už na tom makám aby bylo lépe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se